In 2004 zijn we gestart met de verkoop van kasten via internet. Als snel volgden binnen- & buitendeuren, horren en keukenrenovatie. Maatwerk is wat ons trekt. En er dan goed in worden, alles ervan willen weten.
Wij hebben drie showrooms, een in Breda, Purmerend en Hoofddorp. In alle showrooms hebben wij een ruime presentatie van lichtkoepels opgebouwd. Door onze goede relaties in de bouwwereld zijn we lichtkoepels gaan verkopen. En dan niet een B merk, maar koepels van de marktleider in Europa. Groot geworden in Nederland en Duitsland. Duizenden koepels op de Europese daken komen uit de fabriek van Daylicht Technics.
Razendsnel zijn we met lichtkoepelgigant uitgegroeid tot dé grootste lichtkoepel leverancier van Nederland. Met ervaren adviseurs op kantoor en in onze showroom proberen wij u optimaal van dienst te zijn.
| Partner ID | 260FEA26DEFBE24 |

- Positief 0%
- Neutraal 0%
- Negatief 0%
Totaal aantal beoordelingen: 0
Gemiddelde van 0 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)