Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

libecohomestores.eu/nl/
libecohomestores.eu/nl/

Top product en uitstekende/zorgvuldige dienstverlening.
Prachtige materialen, kleuren, afwerking en kwaliteit
Mooi kussen en leuk tasje gekocht van het prachtige linnen dat Libeco voert. Prettig tussentijds overleg over wijziging in tijdstip van levering. Het stemt me tevreden dat er mooie bedrijven als Libeco zijn die een duidelijke stijlkeuze maken en kiezen voor constante kwaliteit.
Vroeger in een winkel tafellakens gekocht van jullie. Die winkel is er ondertussen niet meer. Het merk stond op het label van onze oudere ( ondertussen versleten) tafellakens. Wij hebben een grote ronde tafel en enkel bij jullie vinden we de juiste maat. We houden ook erg veel van natuurlijke materialen.
heel tevreden over het product, zoals alles van Libeco.

maar niet tevreden over de transport firma.
zij rijden een rondje en na 1 minuur beslissen ze al dat het adres niet te vinden is en krijg je een sms met "we hebben je gemist bij de levering"
ligt niet in de lijn met de kwaliteit waar Libeco voor staat.
Prima product en levering. Wel interesse in meer kleuren, pasteltinten zoals lichtroze of watergroen
Het is een plezier om na vele jaren nog exact de zelfde handdoeken te kunnen aanschaffen ter vervanging van versleten exemplaren. Ik ken en hou van de Libeco kwaliteit.
Ik vind u bedrijf fantastisch.Ik koop al zeker 15 jaar de linnen theedoeken.Normaal heb ik wit
met donker blauw.Ik vond dat moeilijk te zien dus nu heb ik licht blauw met beige gekozen.Maar het gaat om de super kwaliteit linnen.

Met vriendelijke groet
***
Het was een zeer positieve kennismaking met het bedrijf. De bestelling werd snel afgehandeld en bezorgd. De kwaliteit van het bestelde is zeer goed.
Een beetje jammer was dat de folder met informatie over het onderhoud van het product niet in het pakketje werd aangetroffen.
Kwalitatieve producten. Lokale productie.