Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik ben persoonlijk en goed geholpen door Ilja van den Houten.
alles is snel verlopen en goed verwerkt. top.
Goeie communicatie en goede afhandeling
Al jaren onze vaste leverancier. Handig samenstellen, netjes en snel geleverd. En ook contact is snel en correct
Goede en snelle service
Onwijs mooie kaarten gekregen, en snel konden we het ophalen. Alleen jammer dat de optie ophalen in het magazijn niet staat voor de kaarten. Uiteindelijk wel gebeld en konden we ze toch ophalen. Goeie service van jullie. Bedankt en als er mensen vragen waar ze kaartjes kunnen halen zal ik jullie benoemen.
Snelle levering! Goede kwaliteit!
Prettig systeem, veel keus hele fijne medewerkers. Medewerkers zetten meer stappen dan je hoopt, zo ontzettend klantvriendelijk!
Vlotte service, makkelijk om zelf mooie kaarten te maken, vriendelijke service bij vragen.
Super mooi geboortekaartje ontworpen. Erg makkelijk om te ontwerpen en te bestellen. Ruime keuze aan geboorte kaartjes. Enige nadeel, je kunt niet makkelijk vanuit de bestaande bestelling extra nabestellen en de kaartjes zijn wel prijzig als je er bijv. nog 10 wilt na bestellen.

Loading...

Het eKomi zegel