Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Helaas waren de kaarten niet meer leverbaar terwijl alles al besteld was en betaald. Maar dit is goed opgepakt..we zijn erover gebeden hebben nieuwe kaarten besteld en het geld van de andere kaarten retour gekregen.
Kaartjes snel ontvangen! Goede kwaliteit
Goed
Kaarten zagen er heel netjes uit.
Precies zoals voorbeeld.
Mailde nog voor na vraag of het klopte. Dat ik de voorbeeld foto wou gebruiken.
Snelle service! Bestellen via de website is makkelijk en heel fijn omdat je meteen een voorbeeld kunt zien van hoe de kaart zal worden gedrukt. Gebruikersvriendelijk! Had binnen 1,5 dag m’n proefdruk al binnen en binnen 2 dagen mijn complete bestelling. Super mooie kaart, goede kwaliteit. Heel leuk dat je er ook meteen stickers bij kunt nemen voor op de envelop. Over t algemeen heel tevreden. Ik zou zeker nog eens gebruik van jullie diensten maken.
Alles is heel goed verzorgd en netjes binnen gekomen.
De kwaliteit is goed 😁
Kaartjes zagen er netjes uit, mooie kleuren en een goede kwaliteit. Rondom tevreden.
We hebben kaarten besteld voor ons huwelijk. De service was erg goed. We wilden een bepaald lettertype op een bijgevoegd klein kaartje. Dit lukte niet om zelfstandig digitaal te regelen voor een proefdruk, een medewerkster heeft het toen direct aangepast. Fijn dat we ook meerdere gratis proefdrukken konden laten maken tot we tevreden waren. De kaarten werden ook snel geleverd. Het was duidelijk met zorg verpakt.
Het kaartje is heel mooi geworden met hulp van het ontwerp programma op de site. Gratis sample vond ik ook heel fijn!
Heel prettig dat de mogelijk bestaat om de kaartjes direct te versturen naar familie en vrienden. Niet alle kaartjes kwamen aan. Dit werd prima opgelost! Goede service en klantvriendelijk!
Eenvoudig te maken voor onze eerste keer