Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Kaarten waren prachtig en snel geleverd. Was wel even wat werk om ze zelf in elkaar te zetten, maar dat hoort ook bij de voorpret. Heel tevreden over de levering.
Toen ik de bestelling doorgaf werd deze niet klakkeloos afgedrukt, maar goed nagekeken op eventuele fouten. Ik werd gemailt dat er een foutje zat en dit werd keurig opgelost...echt top
Ruime keuze in kaarten. Gratis proefdruk. Snelle levering. Top! Makkelijk programma om zelf een kaart op te maken. En een mogelijkheid om iemand om hulp te vragen die met je meekijkt en denkt.
De kaarten zijn mooi en snel geleverd. Heel blij mee !
Tevreden, ruime keus uit leuke kaarten. Bestellingsproces vond ik zelf iets te ingewikkeld, zo kon ik bij de proefdruk niet gelijk de enveloppen vooruit bestellen in 1x, dit moest apart gebeuren. Het waren ook veel stappen om te doorlopen. Ik had ook graag de postzegels bij hen willen bestellen, dit nu bij bruna gekocht. Er zat een vormfout in de kaart, hier hebben ze heel attent op gereageerd, erg scherp van hen ook...dit hebben zij voor ons hersteld. Snelle verzending van de kaarten. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.
Zeker tevreden over het bedrijf kaartjes besteld en de volgende dag keurig geleverd en helemaal zoals wij wilde!
Zelfs wat extra enveloppen
Ik ben zeer tevreden over de geboortekaartjes.
Fijne website, snelle levering en goede kwaliteit waarbij werkelijke druk nog beter is dan de weergave op de computer.
Voldoet exact aan de verwachting. Zeer snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit van het materiaal.
Het was snel en makkelijk om leuke geboortekaartjes te bestellen. We hebben vele positieve reakties gekregen dat het geboortekaartje heel mooi was.
Jullie hebben originele (trouw)kaarten die andere webwinkels niet hebben, zoals de drie- en vierluiken en vouwkaarten of uitsnedes. Dit was voor mij de reden om bij jullie te bestellen, ooo is de kleur en print van goede kwaliteit. Maar de ontwerptool biedt beperkte opties. Kan afbeeldingen niet 'live' bijsnijden of in dekking transparant maken bijvoorbeeld. Hier zijn andere websites beter in. Ook zag ik nog puntjes aan de randen van de stapel kaarten die ik binnenkreeg, achtergebleven bij bedrukken? Zelf weggeknipt

Loading...

Het eKomi zegel