Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Geholpen omdat ik er zelf niet uit kwam, aardige dames en zonder problemen mij geholpen.
Erg fijn
Hele fijne service, makkelijk te bewerken, fijn adressenboek voor directe versturing. Alleen wel jammer van de collecties waar je uit kon kiezen. Alles was heel mainstream. Ik had graag wat meer '00s stijl willen vinden.
Dit is de 2e keer dat ik geboortekaartjes.nl gebruik en ben over het algemeen erg tevreden met de service, snelheid van het verzenden, en de kwaliteit. De enige opmerking die ik graag wil doorgeven is dat ik de kleur van de kaartjes iets donkerder had verwacht dan wat ik ontvangen heb. Helaas leek de kleur op de website donkerder dan het in werkelijkheid is.
Gemakkelijke online tool om de kaartjes aan te passen. Bij levering bleek wel dat een vouwlijn bij alle kaarten verkeerd om zat en dat op een heel aantal kaarten inktvegen zaten.
Goede en snelle service, zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar.

Uitstekend geholpen wederom weer voor de vierde keer m.b.t. geboortekaartjes.
Mooie kaarten goede prijs kwaliteit verhouding!
Erg blij mee.
Snelle levering en correcte nazorg na probleempje.
Erg fijn en snel geholpen. Reageren direkt op vragen, snelle levering en erg tevreden met perfecte eindresultaat. Leuke reacties van uitgenodigde gasten gehad op de mooie trouwkaart en de duidelijke tijdlijn van de dag.
Top! Een proefdruk gehad en een gemakkelijk bewerkingsprogramma. Kaartje voldoet naar verwachtingen en is netjes afgeleverd. Zeker aan te raden!
Ik had geboortekaarten en een bijpassend raambord gekocht. Ik had bij mijn vorige dochter ook al een zelfde type uitklapkaarten hier gekocht, 3 jaar geleden (uiteraard) voor een lagere prijs maar die waren kwalitatief beter en veel mooier. Wellicht verkeerd uitgezocht dit keer. Het bord viel ook tegen. Klein, met een slecht zichtbare opdruk. 3 van de 4 zuignappen waren beschadigd dus hij bleef niet pakken. Uiteindelijk eraf gehaald en vervangen door tape.