Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Ik ben niet tevreden helaas. Vrijdag 30 januari geboortekaartjes besteld, heb deze pas woensdag 4 februari ontvangen in de avond. Betekend dat pas donderdag 5 feb mijn kaartjes de deur uitgingen en vrijdag 6 februari deze pas zijn ontvangen. Een week later! Het gaat hier om geboortekaartjes lijkt mij dat dit heus sneller kan. Daarnaast heb ik moeten bellen woensdag 4 februari waar de kaartjes bleven, en ineens daarna ontving ik een track en tracé. Kortom schandalig dat het zo lang heeft geduurd voordat de kaarten binnen waren!
Veel diversiteit in kaarten en ontwerpen. Je kan heel veel wijzigen. De klantenservice is heel fijn, ze denken met je mee. Ik heb geen advies over dingen die beter kunnen.
Gebruiksvriendelijke editor
Perfect gedrukt resultaat
Snelle levering
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Voor de 2e keer geboortekaartjes besteld, ze denken met je mee en reageren snel als je een vraag hebt! Zeker aan te raden.
Mooie kaartjes en snelle levering
Mooie kaartjes, zijn snel klaar
snel en eenvoudig
Prachtige kaart geworden. Was eerst even puzzelen hoe je de tekst en lettertype etc kon aanpassen, maar toen we dat eenmaal door hadden ging het super! Heel blij mee!
Na de proefdruk meteen besloten om onze trouwkaart door julie te laten drukken, mooie kaart, snelle service. Veel enthousiaste reactie's op onze kaart.
De kaarten werden laat bezorgd en sommigen zijn nog steeds niet bezorgd.