Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Geweldige kaarten, snelle levering én een leuke wens terug gekregen in de opmerkingen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Leuk assortiment .Kaarten die inspelen op mijn bedrijf (Reisbureau) Ik wilde aan de binnenkant iets aangepast hebben en dit werd telefonisch gelijk geregeld. Snelle levering. Super blij mee.
Elke keer kwamen ze snel binnen en goed geholpen met de layout
Snel reageren op aanvraag, snel proefdruk. Na akkoord snelle en keurige aflevering
doordat ik vorig jaar ook hier kerstkaarten besteld had kon de opmaak makkelijk overgezet worden. Scheelde een hoop tijd.
Zeer vriendelijke en hulpvaardige dame aan de telefoon.
Prettige website ook en snelle levering!
Mogelijkheid tot betalen met een bankoverschrijving toevoegen.
Ik heb in tegenstelling tot het verzoek geen geboortekaartjes maar kerstkaarten besteld. Deze heb ik ook ontvangen. Aangezien wij al jaren gebruik maken van deze dienst is het fijn, dat je de tekst kunt overnemen van het voorgaande jaar. De keuze is enorm en gelukkig zitten er ook veel vrolijke kaarten bij, die meteen een lach op je gezicht toveren. Wij krijgen dan ook vaak te horen, dat we zulke leuke kaarten sturen.
Mijn ervaring was heel erg goed. Vriendelijk en behulpza
Mooie kaartjes snel geleverd goede service heel erg blij mee.
Ook na bestellen kan nog wat fijn is omdat ik nog wat kaartjes nodig had.
Veel keuze in kaartjes en extras