Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

fijne site en keurig afgeleverd
De kaartjes waren net niet goed gesneden waardoor ze niet in de enveloppen passen.
Gelukkig hoeven de kaartjes niet op de post, dan zouden ze gekreukt aangekomen zijn.
Handige website, maar hadden de levering van de kaartjes wat sneller verwacht.
Uitstekend verzorgde bestelling, in alle opzichten. Ook de uitleg en begeleiding per stap op de website (vóór dat ik bestelde) was uitstekend. .
Proefdruk zag er mooi uit. Was zeer verzorgd. Daarna nog wat foutjes verbeterd. Het was fijn dat we eerst een proefdruk konden maken. Daarna bestelling gedaan. Mooi materiaal. Vlotte verzending.
Hele lange leveringstijd ,meer dan 3 weken terwijl dit hiervoor slechts enkele dagen was, kaartjes keurig maar de dagelijkse extra reclameberichten is waardeloos, nutteloos en uiterst storend! Duurt hierom de levering zo lang!doe daar wat aan,
Goed afgewerkt, het was heel snel voor elkaar, prachtige kaarten gekregen, hartelijk bedankt.
Voor 3 van mijn kinderen de geboorte kaartjes hier besteld. Ben altijd tevreden over de kwaliteit en de snelheid van versturen.
Mijn trouwkaarten bestelt op 21 augustus en zou geleverd zijn op 23 september maar is niets aangekomen. Op maandag 25 september gebeld en zou een onderzoek worden gedaan ik heb aangegeven dat de trouwkaarten uiterlijk 29-8 binnen moesten zijn en nu op 31-8 heb ik nog niets gehoord of ontvangen, een zeer kwalijke zaak en heel slechte service.
Leuke site om kaarten uit te zoeken. Alleen jammer dat onze eerste kaart niet meer leverbaar was. Hier is over gebeld en er is geld teruggestort zodar we een nieuwe kaart uit konden zoeken. Keurig te woord gestaan. En onze tweede keus viel goed in de smaak, die ook passend was bij onze stijl.