Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

super tevreden met het resultaat
Op de site staat voor 15.00 uur besteld andere dag in huis.
Helaas was dit voor ons niet het geval, ook niet bij de nabestelling, jammer!
De kaarten zelf zijn wel zoals we hadden gehoopt/verwacht.
Ik heb 3 keer op rij de geboortekaartjes besteld, de service is top en er werd alle keren rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen! De communicatie verloopt soepel en snel. De laatste keer is er een fout gemaakt met drukken, dit werd zeer correct en snel verholpen. Ik zou het iedereen aanbevelen!
Schitterende kaarten binnengekregen en snel binnen. Goede kwaliteit, precies zoals online.
Werd telefonisch erg vriendelijke te woord gestaan toen ik extra informatie wilde.
Daarna bestelling gedaan en deze was binnen 2 dagen naar volle tevredenheid afgeleverd.
Kaartjes zijn erg netjes gedrukt en waren snel binnen
Geholpen omdat ik er zelf niet uit kwam, aardige dames en zonder problemen mij geholpen.
Erg fijn
Hele fijne service, makkelijk te bewerken, fijn adressenboek voor directe versturing. Alleen wel jammer van de collecties waar je uit kon kiezen. Alles was heel mainstream. Ik had graag wat meer '00s stijl willen vinden.
Dit is de 2e keer dat ik geboortekaartjes.nl gebruik en ben over het algemeen erg tevreden met de service, snelheid van het verzenden, en de kwaliteit. De enige opmerking die ik graag wil doorgeven is dat ik de kleur van de kaartjes iets donkerder had verwacht dan wat ik ontvangen heb. Helaas leek de kleur op de website donkerder dan het in werkelijkheid is.
Gemakkelijke online tool om de kaartjes aan te passen. Bij levering bleek wel dat een vouwlijn bij alle kaarten verkeerd om zat en dat op een heel aantal kaarten inktvegen zaten.