Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Ik had geboortekaarten en een bijpassend raambord gekocht. Ik had bij mijn vorige dochter ook al een zelfde type uitklapkaarten hier gekocht, 3 jaar geleden (uiteraard) voor een lagere prijs maar die waren kwalitatief beter en veel mooier. Wellicht verkeerd uitgezocht dit keer. Het bord viel ook tegen. Klein, met een slecht zichtbare opdruk. 3 van de 4 zuignappen waren beschadigd dus hij bleef niet pakken. Uiteindelijk eraf gehaald en vervangen door tape.
Genoeg keuze. Proefdruk ook goed ervaren. Tenslotte levering en kwaliteit vlot en in orde.
Erg fijne zaak. Kaarten waren snel binnen.
Tweede keer dat we gebortekaartjes hier bestellen.
We kregen een complete pakket. Ze kommen snel, kijk uit prima en voordelig.
Ik heb mijn eigen ontwerp gebruikt en de online tool was goed en leit zien percies waar de kaartjes zijn afgesneeden en waar moet ik text of elementen plaatsen.
Zeer zeer zeer tevreden!
De datum, gewicht & tijd stond niet op het kaartje. Bedrijf dacht dat het een foutje was en belde mij daarover. Maar niks was minder waar! Heel keurig dat ze toch navraag gedaan hebben!
Super snelle service en netjes gedrukt,
Ook het in elkaar zetten was super netjes gedaan!!
We hebben zelfs extra sluitzegels erbij gekregen en ook de enveloppen zijn er netjes bij geleverd.
Het ontwerpen op de site was ook makkelijk zelf te doen en kon net zo vaak tot het naar ons zin was ook het leveren was de dag erna al, al met al super service!!
Alles ging goed. Ook telefonisch goed te woord gestaan. Na de proefdruk kan je je opgeslagen kaart aanpassen en het definitieve kaartje bestellen.
Makkelijk ontwerpen, mooi geprint en snel verstuurd!
Wij hebben onze trouwkaarten besteld via trouwkaarten.nl en we zijn erg tevreden. We hebben twee keer een proefdruk gratis kunnen bestellen. Hierdoor hadden we een goed idee hoe de kaarten er uiteindelijk uit kwamen te zien. De kaarten zien er goed uit en we krijgen er veel complimenten over.
Mooie klassieke kaartjes, snelle levering en fijne communicatie. Helaas was onze eerste keuze uitverkocht en ook niet meer leverbaar terwijl ik de kaart nog wel kon kiezen en bewerken. Misschien een idee om deze kaarten te verwijderen?