Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Geboortekaartjes.nl
Geboortekaartjes.nl
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
We zijn erg tevreden over de kaartjes. Het was makkelijk om ze in orde te maken en werd keurig en snel bezorgd. Ideaal dat we ze kant en klaar konden laten afleveren.
Mooie kaartjes, snel besteld! Zelf een aantal extra gekregen!
De online kaarteditor was goed. We hebben een op maat gemaakt concept kunnen creƫren. Toen de kaarten arriveerden was alles mooi gedrukt, op een paar na. Deze afgekeurden kregen we snel nieuw opgestuurd.
Onwijs mooie kaartjes! En zoveel complimenten gehad!
Een heel leuk kaartje gevonden, fijn dat jullie konden helpen om de kaart aan te passen voor de geboorte van onze 3e zoon Jasper. Veel dank,*****
Super mooie kaarten, bedankt voor jullie hulp!
Super ervaring een bedrijf wat echt mee denkt en je extra helpt als nodig is !! Echt tevreden ook over de snelheid van bezorging van de kaartjes en ook over de kwaliteit. 2x een proefdruk besteld van ons geboorte kaartje en met behulp van dit team is die nu perfect !!
De kaart is heel mooi geworden. Precies zoals omschreven. En snel geleverd.
Het programma om de kaart uiteindelijk samen te stellen met de bijbehorende teksten werkt niet optimaal. Het ziet er verouderd uit en de uitlijning is lastig te doen omdat er geen maten bij zaten. Daarnaast staat er een levertermijn van maximaal 2 werkdagen welke uiteindelijk 4 werkdagen zijn geworden omdat ik ook gebruik had gemaakt van de samenstel service.
Zeer leuke en mooie kaartjes.
Snellle levering. Top

Loading...

Het eKomi zegel