Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Meerdere proefdrukken laten maken, op een enkele kaart zat een lichte streep van de machine. Dit werd snel opgelost en kreeg 2 nieuwe proefdrukken. Telefonisch zeer goed bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom wij zijn zeer tevreden, en hebben al onze kaarten laten drukken. Super blij mee!!
Alles volledig naar wens
Mooie kleuren, goeie kwaliteit betreft print en papier
ik ben over het algemeen wel tevreden. Het ontwerpen van de geboortekaartjes ging best gemakkelijk. Helaas was de levertijd best lang. Precies in het weekend zodat de kaarten pas maandag verstuurd konden worden. En er was een aanzienlijk kleurverschil tussen de kaarten. Van beige naar roze.
Kaartjes dik in orde,
Enkel levertijd vonden wij langer dan verwacht
Na dat het proef exemplaar van onze trouwkaart na 5 dagen er nog niet was .en er een tijds druk was
Heeft de drukkerij direct er nog een gemaakt die we konden afhalen. De damens waren zeer behulpzaam en de volgende dag was alles gereed.
Mogmaals onze dank er voor
Grote keuze aan mooie kaarten en snelle levering.
fijne site en keurig afgeleverd
De kaartjes waren net niet goed gesneden waardoor ze niet in de enveloppen passen.
Gelukkig hoeven de kaartjes niet op de post, dan zouden ze gekreukt aangekomen zijn.
Handige website, maar hadden de levering van de kaartjes wat sneller verwacht.