Ons verhaal begint in 2018 toen we een team van pioneers samenstelde afkomstig uit de mobility- & technical engeneering, product development en content creation sector. Onze missie was helder, e-mobility betaalbaar maken voor een ieder. Inmiddels zijn we volgroeid tot de grootste laadshop in 3 landen en blijft onze missie evolueren.
De producten in onze webwinkel zijn geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en productbeleving. Dit zijn 3 essentiële factoren die de basis vormen van de wow-factor welke je ervaart bij het openen van jouw EV ME pakket.

Partner ID | AF2197FFB3A2AA2 |

- Positief 94.89%
- Neutraal 2.09%
- Negatief 3.02%
Totaal aantal beoordelingen: 959
Gemiddelde van 0 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)
- 94.89%
- 2.09%