Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kramer Paardensport
Kramer Paardensport
Kramer Paardensport rijkleding van topkwaliteit, alles voor de stal en vele andere hippische producten voor paard en ruiter in de webwinkel van Kramer Paardensport. Jij kiest comfortabel vanuit thuis, wij leveren rechtstreeks aan jou.

Krämer biedt telkens een uitgebreide keuze aan, het is een leuke webshop en er staat duidelijke informatie bij.
Alleen maar positieve ervaringen aan onze kant.
Le filet a craqué le 1er jour. Impossible de le renvoyer, puisque utilisé. Je ne recommande pas ce produit. Je ne comprends pas le néerlandais. J'ai une photo. A ce rix là hein. On repassera
Ik kocht deze dezeken voor een paard van 22 jaar en deze is top niet te zwaar een 200gr. en super voor de bewegelijkheid, er zijn wat extra splitjes aan de voorbenen, waardoor het paard met Atrose toch niet gewrongen zit. ben er echt zeer tevreden mee. Prijs kwaliteit is deze deze top
Met een toepasselijke oplossing gekomen
Goede service en prijs kwaliteit
Kleding en prijs kwaliteit dik te vreden. Ook de levering is steeds op tijd.
Snelle levering.
Het perfecte wedstrijdjasje voor mijn kleinzoon.Het was niet gemakkelijk om er eentje te vinden zonder meisjesaccenten.Heel mooie kwaliteit en goed rekbare stof.Mijn kleinzoon was er super gelukkig mee!
Leuke en gemakkelijke broek. Valt gelijk een normale jeansbroek van die maat. Mis enkel meer zakken. Voor de rest zit die prima.
Envoi conforme aux articles commander
Toujours bien emballer et soigner