Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Kookpunt webwinkel
Kookpunt webwinkel
Kookpunt is met ruim 3.000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij alles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim zestig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Efficient bestelproces. Goede berichtgeving. Bezorging niet goed. bestelling bij buren afgeleverd ondanks expliciet verzoek af te leveren bij PostNL afhaalpunt.
Bastard compact besteld, zeer goed service bij het bezorgen. Na overleg tot aan mijn voorkeur op 4de verdieping gebracht. (Wel lift aanwezig).
Gewoon stuk persoonlijker dan bij die web reuzen.
vandaag besteld, morgen geleverd
Makkelijk te vinden op de website, snel besteld. En de volgende dag in huis. Heel tevreden.
Tip aan kookpunt: adresinvoer is niet gekoppeld aan een controle van postcode en huisnummer.
De bestelde en een dag later ontvangen product bevalt me uitstekend! Ondanks dat dit product bij meerdere aanbieders worden aangeboden is de keuze voor kookpunt eenvoudig. Dit door de eerdere opgedane goede ervaringen zowel met bestelde producten via internet dan in de winkel zelf. Bij de Horl2 heb ik eerst nog telefonisch contact gezocht met de winkel om de voor mij juiste aankoop te doen. De 50 euro is meer dan welkom voor de aanschaf van souvide stick, bak en vacuüm machine
snel geleverd en goed verpakt
Snelle levering, keurig verpakt. Concurrerende prijs.
veel keuze en goede prijzen
First experience, it was simply great. Good arrived the day after. Quick and accurate estimation of shipment! Top, nothing to say!
Mooie en heel goede koekenpannen. Super snel geleverd!

Loading...

Het eKomi zegel