Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Kookpunt webwinkel
Kookpunt webwinkel
Kookpunt is met ruim 3.000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij alles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim zestig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen.

Snelle service en levering
Leuke cadeauverpakking
Product zoals verwacht ; ook heel net ingepakt .
Heel tevreden over de snelle bezorging 👍
Geweldige service. Had een Jura apparaat besteld voor op het werk. PostNL bezorgde drie keer tevergeefs in de avond, buiten werktijden en het was niet mogelijk een bezorgtijd overdag te regelen (ook niet na telefonisch contact met PostNL). Bij de buren afleveren kon niet, omdat er een identificatie en handtekening nodig was. Na 4 dagen kregen we bericht van PostNL dat het apparaat bij een ophaalpunt in een andere stad lag! We hadden het apparaat dringend nodig, omdat het oude het begeven had. Kookpunt heeft het opgelost door zelf het apparaat bij ons af te leveren. Top service!
Snelle levering, artikel was degelijk verpakt.
Bij jullie een Jura espresso apparaat aangeschaft. Binnen 24 uur stond de machine startklaar bij ons in de keuken inclusief twee zakken koffiebonen om te testen.
Bedankt voor de goede service, een absoluut kookpunt!
Heel professioneel en vriendelijk geholpen.
Fijne snel geleverde bestelling. Maar als het dan over Duurzaamheid gaat; waarom een kadobon in een doos met plastic? En als er nu nog de spatel bij had gezeten die bij de *** euro verpakking zou zitten... Dat was niet het geval. Het is wellicht een kleinigheid, maar als er dan een review gevraagd wordt laat ik het toch maar even weten. En niet het soort review waar ik een kortingsbon mee ga winnen:) !!
Top pan
Er werd deskundig gereageerd op mijn vraag of het betreffende onderdeel wel zou passen op de KitchenAid.
Apparaat was zondag besteld en kwam maandag al binnen. Er zat zelfs twee!! kilo koffiebonen bij. Erg goeie service!