Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Kookpunt webwinkel
Kookpunt webwinkel
Kookpunt is met ruim 3.000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij alles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim zestig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Bestelling werd op zondag verstuurd en konden wij op maandag ontvangen.
Over de pannen zelf zijn wij minder enthousiast. Wij hadden eerst Schulte Ufer pannen. Deze hadden een mooie dikke bodem, waardoor je het vlees mooi bruin kon bakken. Helaas was de anti-aanbaklaag aan het los laten, waardoor wij genoodzaakt waren nieuwe pannen te kopen. Deze Fisler pannen hebben een veel minder dikke bodem, vlees wordt niet zo mooi bruin en boter brand zelfs snel aan. Er wordt geadverteerd dat je zelfs met metaal in de pan kan roeren, en dat geloof ik graag. De anti-aanbaklaag ziet er heel solide uit.
Een overzichtelijke website, de bestelling was ondanks de drukkke decembermaand de volgende dag in huis.
Snel geleverd. Zeer uitgebreid assortiment en duidelijke website. Alles was keurig verpakt. Inmiddels al meerdere pannen besteld. Zag dat ze ook een vestiging in Eindhoven geopend hebben. Gaan we zeker binnenkort een keer kijken.
Snel, adequaat, duidelijk in tijd van aflevering, feestelijk verpakt! Top!
Desondanks dat onze geleverde oven schade had opgelopen tijdens het vervoer, hebben jullie ons heel goed verder geholpen met oplossingen aan te bieden ,omdat dit toestel einde reeks was, konden we jammer genoeg niet meer hetzelfde bestellen en zijn jullie die week het toestel nog terug komen halen en ons bedrag teruggestort die dag.
Scherp geprijsd, en supersnel verzonden.
Top service en kwaliteit!
Kookpunt is een geweldige zaak. Heerlijk om rond te lopen op zoek naar dat ene dingetje wat nog ontbreekt in je keuken. Zeer uitgebreid assortiment en goed advies. Laatst voor het eerst iets in de webshop gekocht en dat was ook top.
Supersnelle levering en service.
Zowel in de winkel als per webshop zaken gekocht. Alles keurig gelopen. Levering zoals afgesproken. Ik zou deze winkel zeker bij familie, vrienden en onbekenden aanraden.
Riedel performance glazen besteld en de volgende dag al bezorgd. Heel snelle service en goed verpakt. Zeer tevreden

Loading...

Het eKomi zegel