Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kaartje2go.nl
Kaartje2go.nl
Ons bedrijf heet Kaartje2go, omdat je bij ons op een leuke, snelle en eenvoudige manier unieke kaarten kunt maken. Of je nu een verjaardagskaart, beterschapskaart, uitnodiging, geboortekaartje of kerstkaart zoekt – wij hebben het allemaal! Bovendien zorgen we voor snelle verzending: bestel vóór 21.00 uur en jouw kaart gaat dezelfde dag nog op de post. Is het niet goed? Dan krijg je je geld terug!

Altijd op tijd verstuurd en aangekomen
De kaarten zijn makkelijk uit te zoeken en te bewerken, de levering was snel en netjes.
Makkelijke website erg toegankelijk, leuke prijzen bestel hier altijd met plezier en vooral de fotokaarten worden altijd erg goed ontvangen
Veel keuze. Makkelijk aan te passen
Mooie kaarten, veel keuze en mooi gedrukt. Je kunt er je creativiteit in kwijt.
Tot op heden, is er nog maar één keer een kaartje niet aangekomen. Dit werd direct opgepakt en naar alle tevredenheid opgelost.
Zoals steeds werd de bestelling goed uitgevoerd.
Goede service en tot nu toe altijd op tijd bezorgd.
Makkelijk, genoeg keuze, goede prijs en kwaliteit verhouding. Veel mogelijkheden voor decoratie en aankleden van de kaart!
heel fijne site om kaarten mee te .maken . heel tevreden mee en super handig zo je hoef alleen de kaart te maken en jullie doen de rest .top
...