Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kaartje2go.nl
Kaartje2go.nl
Ons bedrijf heet Kaartje2go, omdat je bij ons op een leuke, snelle en eenvoudige manier unieke kaarten kunt maken. Of je nu een verjaardagskaart, beterschapskaart, uitnodiging, geboortekaartje of kerstkaart zoekt – wij hebben het allemaal! Bovendien zorgen we voor snelle verzending: bestel vóór 21.00 uur en jouw kaart gaat dezelfde dag nog op de post. Is het niet goed? Dan krijg je je geld terug!

Ik vind de collectie kaarten heel leuk en zeer gevarieerd.
Je kan de kaart wat je verstuurd , zo maken wat jij wilt . Ook teks schrijven , dat vindt ik grandioos. Ook het tijdstip van versturen kan je zelf beslissen. Zeer tevreden hierover.
Ik kan er altijd op vertrouwen dat mijn kaartje op tijd wordt bezorgd dus dik tevreden
Mooie kaarten, veel keuze. Een enkele keer is de kaart te laat gekomen maar dat komt omdat de post nog maar 2x per week bezorgd. Ook is de kaart een keer op t verkeerde adres afgeleverd maar jullie hebben toen na een klacht alsnog de kaart verstuurd. Omdat t zo makkelijk gaat, blijf ik bij jullie bestellen. Ook het spaarsysteem is leuk.
Prima kaarten en op tijd geleverd.
Kaart maandag op de post en pas vrijdag bezorgd, terwijl ik woensdag had aangegeven jammer.
mooie kaarten met voldoende keus, makkelijke manier van versturen en snelle levering
Makkelijk te maken en te bestellen
Eenvoudig een persoonlijke kaart kunnen maken die precies verteld wie en waarom die kaart is bedoeld. Het ziet er ook nog eens heel professioneel uit!
Tevreden , goede kwaliteit, tijdige bezorging