Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kaartje2go.nl
Kaartje2go.nl
Ons bedrijf heet Kaartje2go, omdat je bij ons op een leuke, snelle en eenvoudige manier unieke kaarten kunt maken. Of je nu een verjaardagskaart, beterschapskaart, uitnodiging, geboortekaartje of kerstkaart zoekt – wij hebben het allemaal! Bovendien zorgen we voor snelle verzending: bestel vóór 21.00 uur en jouw kaart gaat dezelfde dag nog op de post. Is het niet goed? Dan krijg je je geld terug!

De kaart was 2 dagen te laat! De 5e ipv De 3e!!
Tevens zat er een kaart van jullie bij namens heel jullie team waar ik niet om gevraagd heb en niet gepast vond!! Mijn zus is terugkomend van een burn out en dan sturen jullie zo'n kaartje...NIET doen!!
Fijn om de kaarten gemakkelijk mooi en persoonlijk te maken daarom veel leuker dan een kaart uit de winkel!
Dit is mijn favoriete kaarten site!
Ik krijg vaak goede reacties op de verstuurde kaarten dus ben heel tevreden. Verder vind ik het fijn om af en toe beloond te worden met kortingen
Sowieso een erg leuk aanbod aan kaartjes en de mogelijkheid om de kaartjes te customizen of zelf een te ontwerpen. Een van mijn kaartjes was helaas nog niet aangekomen (lag niet aand Kaartje2go) dus ik had een mailtje gestuurd. Binnen een dag kreeg ik een mail terug met verschillende opties om het op te lossen. Erg behulpzame en adequate service. Zou hier zeker nog eens iets bestellen!
Het gebeurt steeds vaker dat een kaartje niet aan komt of veel te laat is. Vindt dit erg jammer
Top service altijd snel
Zo leuk om mensen blij te maken met n persoonlijk kaartje, dat door jullie van A tot Z super netjes verzorgd wordt. En dan krijg ik ook nogeens regelmatig ‘n gratis kaart of gratis verzending van jullie. Ik ben fan!
Zeer tevreden. Ruime keus, kwalitatief mooie kaarten!! Ik ben blij dat ik kaartje2go heb ontdekt.
Gebruiksvriendelijk, goede site, correcte en snelle service
kreeg een bericht van kennis dat ie was bezorgd op zaterdag en mijn app van post.nl die gaf aan dinsdag pas bezorgd dat zal verbeterd kunnen worden