Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kaartje2go.nl
Kaartje2go.nl
We noemen ons bedrijf Kaartje2go, omdat je op een leuke manier heel eenvoudig en snel een unieke kaart maakt. Leuk, snel en gemakkelijk! Het verzenden van jouw kaart(en) doen we natuurlijk ook razendsnel. Je kunt tot 20.00 uur 's avonds bestellen en dan gaat het dezelfde dag nog op de post. En niet goed = geld terug!

Twee kaarten en knuffel besteld
1 werd niet verzonden /ontvangen contact opgenomen en kaart is opnieuw verzonden
Goede snelle oplossing
Tot verleden week tevreden ,er zou vooor mij een kaart bezorgd Zaterdag worden ( voor mij belangrijk ) tot mijn verbazing werd de kaart VANDAAG bezorgd
Makkelijk te bedienen programma. Ruim aanbod en steeds nieuwe ontwerpen.
Prima geregeld. Goede keuze en makkelijk te maken. Ben tevreden👍🏻
Ik ben grote fan, grote keus en vrijwel altijd optijd bezorgd. Naar buitenland blijft het altijd moeilijk om precies optijd te zijn. Maar top product hoor, heel tevreden klant.
Jullie hebben leuke en mooie kaarten om te bewerken. Lukt altijd. Geven ook aan als de kaart verzonden wordt. Helaas geen bericht of de kaart bezorgd is en wanneer, is er jammer.
Zoals altijd weer genoten van het ontwerpen van de kaarten. De keuze van jullie is groot en voor alles en iedereen. De ontvangers waren allemaal weer blij met hun mooie grote kaart.Ik kijk wel eens bij anderen maar kan daar niet slagen, dus ik ben en blijf een trouwe client van Kaartje2Go
Fijne site, goed en makkelijk te gebruiken, altijd op tijd.
Leuke kaarten, kan altijd wel iets geschikts vinden.
Mooie kaart, snelle levering