Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Perfectdraft/nl-nl
Perfectdraft/nl-nl

Een prima alternatief voor als je een sub hebt gekocht. Nu maar hopen dat zij niet worden overgekocht door een biermerk dat de diversiteit stopzet, zoals met de sub is gebeurd. Blij en tevreden.
Het PerfectDraft team heeft heeft (uiteindelijk) perfecte service geleverd. Mijn tap begon erg te piepen, na kontakt met perfectdraft moest ik omdat het na 2 maansen was., rechtstreeks kontakt opnemen met de Philips service dienst. Dat is een ramp, slecht of niet wekende website, moeilijk bereikbaar enz. Uiteindelijk het apparaat opgestuurd en ernstig defect terug gekregen, koelde niet en ging na een half uur in de brand. Service website niet te gebruiken en na telefonisch kontakt, weer opgestuurd en "gerepareerd en getest!" retour, doet nu helemaal niets meer. Na ruim twee maanden ellende met de Philips Home Service weer kontakt opgenomen met het PerfectDraft team die onmiddellijk in actie kwamen, en er voor zorgde dat ik kosteloos een nieuw apparaat kon bestellen dat perfect werkt.
De moraal: Het PerfectDraft team geeft in twee dagen service, waar de Philips service slechts twee maanden ergernis levert en nog steeds haar afspraken niet nagekomen is.
PerfectDraft team bedankt voor de goede en vriendelijke service maar probeer het kontakt tussen jullie klanten en Philips Home Service zoveel mogelijk te vermijden.
Ruime keuze en top dat er een firma is die deze fustjes heeft opgepakt.
Erg jammer dat na de introductie van de Perfect Draft de fustjes uit de schappen van de supermarkt verdwenen. Gewoon zo doorgaan dus. 😃
De app werkt wel slecht. laad slecht. bestellingen komen op tijd. dat is fijn. wel jammer dat erg veel soorten bier niet leverbaar zijn.
Het is gewoon vreselijk elke keer als ik bier bestel komt het een dag erna in de aanbieding
Zeer tevreden en lekkeren biertjes 🍻
Gewoon super, top geregeld. Snel geleverd
Ik heb eerste bestelling gekregen,was achter duur en tweede niet gekregen tenzij in my app staat dat geleverd wordt
Leuk voor op een feestje , vast blijft 30 dagen goed, helemaal top.
All good.