Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Diana L
Levering correct verzonden zoals aangegeven.
Freerk B
Overzichtelijke website, met goed advies.
Snelle levering, die ook veilig is.
Shannon E
On time, checked the authenticity of the silver and it was real (not fake). Coins are not really proof a scratch here and there, but I am not a collector but a stacker so it matters less.
Terence D
Prima service, snel en secuur! Het enige minpunt is de koeriersdienst. Maar ondanks dat dit buiten de direkte invloed van Holland Gold is, werd mijn klacht over de levering op een vriendelijke en professionele manier opgevolgd.
Lennard Q
Het bestellen en verwerken was vlot gebeurt. Als er *** wordt betaald voor verzenden, verwacht je dat ze op tijd binnen de ingeschatte tijd afleveren. Na van 9 tot 12 gewacht te hebben, werdt er pas *** afgeleverd.
Berry L
Kan moeilijk klagen , heb tenslotte vijf keer meer munten ontvangen dan besteld . Maar daar is waarschijnlijk sinterklaas verantwoordelijk voor . Ze smaakte in ieder geval voortreffelijk . Kom zeker nog eens terug , bedankt voor de leuke attentie , groetjes ***
Sandra G
Super service. Dankuwel.
Martin M
Duidelijke site, keurig afgehandeld. Ik zag bij het bestellen een levertijd van 2 weken, maar de bezorger stond na 3 dagen al voor de deur. Dat had wellicht iets beter gecommuniceerd kunnen worden. Verder alles top!
Johannes v
koop al enkele jaren bij Hollandgold.
alles correct afgewikkeld altijd.
Luc C
gewoon zeer goed !!!!

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel