Holland Gold is een in Nederland gevestigde aanbieder van fysiek edelmetaal. Wij zijn opgericht met één duidelijke missie: mensen helpen hun vermogen te beschermen tegen inflatie, economische onzekerheid en financiële instabiliteit met goud, zilver, platina en palladium. Daarom maken wij investeren in goud, zilver, platina en palladium toegankelijk voor zowel beginnende als de ervaren beleggers.
Bij Holland Gold draait het om echt eigendom. Het edelmetaal dat u koopt, is en blijft volledig uw eigendom. U bepaalt zelf wat u ermee doet en waar u het bewaart. Kiest u voor verzekerde opslag of voor opslag in eigen beheer? Bij ons is beide mogelijk en heeft u de flexibiliteit om het elk moment te wijzigen.
Wij bedienen zowel particulieren beleggers als zakelijke klanten die hun portefeuille willen versterken met fysiek edelmetaal. Daarbij combineren wij de kracht van tastbaar bezit met toegankelijkheid, transparantie en persoonlijke service.
Holland Gold bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en bedient ruim 100.000 klanten. Onze opslaglocaties voldoen aan de allerhoogste internationale veiligheidseisen (K10) en we hebben voor onze klanten meer dan 1 miljard euro onder beheer.
De enige aanbieder met alles onder één dak
Holland Gold is de enige partij in Nederland waar u zowel digitaal kunt beleggen in fysiek edelmetaal als baren en munten kunt kopen en verkopen. U kunt al vanaf €10 starten met investeren in fysiek goud, zilver, platina en palladium. Alles is mogelijk: in uw tempo, op uw manier en altijd volledig uw eigendom.
Optie 1: Beleggen in fysiek edelmetaal via de Holland Gold App
Wilt u eenvoudig investeren in fysiek edelmetaal? Via de Holland Gold App of het klantportaal belegt u direct in goud, zilver, platina of palladium. Snel, eenvoudig en al vanaf €10. U wordt direct (mede)eigenaar van een fysieke baar, die vervolgens verzekerd en veilig wordt opgeslagen. Op elk gewenst moment kunt u uw positie omzetten naar fysieke baren of munten en deze thuis laten bezorgen.
Starten vanaf €10
Direct inzichtelijk via app of portaal
Altijd gedekt door fysiek edelmetaal
24/7 kopen en verkopen
Optie 2: Kopen van fysieke baren & munten
Wilt u fysiek edelmetaal in handen hebben? Kies zelf de baar of munt en bepaal het gewenste gewicht. Vervolgens kiest u hoe u uw edelmetaal wilt bewaren: veilig opgeslagen in een van onze kluizen of in eigen beheer. Kiest u voor eigen beheer, dan kunt u uw edelmetaal afhalen op een van onze kantoren of verzekerd en discreet thuis laten bezorgen.
Baren en munten van de hoogste kwaliteit
Wereldwijd verhandelbaar en LBMA gecertificeerd
Terugkoopgarantie
Verzekerd en discreet thuisbezorgd
Ophalen op een van onze kantoren
Opslag via internationale kluislocaties met hoogste veiligheidsniveau
Optie 3: Inkopen van baren en munten
Wilt u uw goud, zilver, platina of palladium baren en munten weer verkopen. Bij Holland Gold verkoopt u uw baren en munten munten veilig, transparant en tegen een scherpe prijs op basis van de actuele koers. Bij het inkoopproces staat veiligheid centraal. Daarom kunt u kiezen voor een volledig verzekerde en discrete ophaalservice of langskomen op één van onze drie kantoren om uw baren en munten te verkopen.
Periodiek automatisch aankopen via het spaarplan
Met het Holland Gold Spaarplan investeert u automatisch periodiek bijvoorbeeld maandelijks in edelmetaal. U kunt kiezen uit goud zilver platina en palladium. Dit kunt u doen voor uzelf of voor uw kinderen en is al mogelijk vanaf €10 per maand.
Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.
De enige aanbieder met alles onder één dak
Opslag via internationale kluislocaties met hoogste veiligheidsniveau
Optie 3: Inkopen van baren en munten
Periodiek automatisch aankopen via het spaarplan
Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.
| Partner ID | 33V1A9XEEY44UVZ |

- Positief 96.93%
- Neutraal 2.06%
- Negatief 1.01%
Totaal aantal beoordelingen: 5152
Gemiddelde van 238 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)
- 96.93%
- 2.06%