Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

Bezorging gouden munt thuis is nog niet gelukt omdat ik niet een dagdeel kan aangeven maar een hele dag
En die heb ik niet. Ik werk. Ik kreeg pas dezelfde ochtend eencellig dat de munt die ochtend zou worden geleverd. Heb meteen gereageerd dat dist niet kom. Munt nu niet geleverd encik weet niet hoe ik dit nu wel moet plannen.
Heel goed! Administratieve kosten kunnen altijd lager uiteraard. Wellicht kunnen jullie het gerealiseerde winst/verlies na elke transactie rapporteren en EUR spaarprodukten aanbieden. Meerdere limieten kunnen instellen voor 1 produkt kan ook handig zijn. De limieten hoeven niet altijd gerelateerd te zijn aan aan- of verkoop.
Correcte en duidelijke communicatie bij bestelling en vriendelijke en stipte levering aan huis.
Ik ben tevreden vanwege de makkelijk te gebruiken app. Echter zie ik graag nog een overzicht met de gemaakte winst en het initiële geïnvesteerde bedrag. Niet alleen he winstpercentage van dit jaar
Alle bestellingen tot heden zijn correct verlopen
Via *** bij Holland gold terecht gekomen ongeveer een jaar geleden, er werd mij als nieuwe klant ***€ beloofd, maar die heb ik nooit ontvangen
Zeer terzake kundig geholpen. Zeer vertrouwd.
Alles lekker soepel. Ook de maandelikse aankopen lopen perfect. Ook in het weekend bijkopen gaat makelijk. Geen enkel probleem.
Site is duidelijk en inzichtelijk in zijn informatie. Opdrachten worden snel afgehandeld. Ik vind wel dat de kosten verbonden aan de transacties aan de hoge kant zijn.
Het is jammer dat je de orginele inzet in euro niet kan zien in de ronde grafiek.
Ik gebruik de app nu een maand en ben zeer tevreden. Een account aanmaken was eenvoudig en het proces voor aankopen is erg overzichtelijk, evenals het overzicht met de actuele koersen Een aanrader