Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

de premie op de spotprijs vind ik fors.
voor een item wat formeel op voorraad staat en naar de verzekerde opslag in Nederland gaat is 3 weken te lang voordat dit afgehandeld is
het bestelproces zelf en de koersinfo is prima
de app werkt fijn.
Goede service
Tot nu toe werkt alles correct en degelijk. Echter ik mis in de app en goed overzicht (grafiek) van mijn inleg en rendementen.
Ik zie een bepaalde hoeveelheid goud, maar omdat er van mijn spaarplan maandelijks bij komt groeit het vermogen. Ik ben vervolgens de draad kwijt om te zien wat mijn cumulatieve inleg is en wat het gerealiseerde rendement is. Dat vind ik wel een misser. Of zit het wel in de app en kan ik het (nog) niet vinden?
Prettig om eenvoudig, fysieke edelmetalen te kunnen inkopen: graag zou ik ook fysiek in muntvorm goud en zilver willen inkopen onder ***€ per order
Ik ben tevreden over alles tot nu toe.
Het zou wel handig zijn als jullie een filiaal in Groningen beginne.
DE betrouwbare partner voor metalen transacties!
Prima bedrijf. Makkelijke app en snelle afwikkeling van transacties.
Het zou wel fijn zijn ,als er duidelijk word aangegeven over het moment,
dat je als een wachtwoord moet maken voor je kluis .of dat je een nieuw wachtwoord moet maken of je wachtwoord gebruiken of dat van je account.
Tevreden over prettige contact, afhandeling van zaken, kortom over alle zaken. Met als gevolg dat ik mijn ervaringen graag verspreid.
Jullie zijn een professioneel bedrijf met goede middelen/mogelijkheden om de dienst te ondersteunen.