Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

Ik zie geen noodzaak voor verbetering. Alles loopt zo logisch in elkaar, dat de eenvoud ervan de klantvriendelijkheid benadrukt.
Graag weer digitaal kunnen afrekenen op het moment van afhalen op kantoor, en niet al direct moeten betalen bij online bestelling.
5:5 ...price kept after the jump, fast delivery and on time. the best is yet to come...wwg1wga...cheers!!!
De (extra) aankoopkosten zijn niet transparent.
Welke verbetering die ik graag zou zien is dat je binnen 1 seconde aan aankoop kan betalen maar bij verkoop je meerdere dagen moet wachten voordat je geld terug wordt gestort.
Alvast bedankt voor uw medewerking! Wij hopen u in de toekomst weer als klant te begroeten.

Een beetje vreemde zin.
In mijn beleving ben ik n.l. nog steeds klant.

maar alle bestellingen zijn naar tevredenheid afgewikkeld. Alleen vind ik het vreemd dat ik wel automatisch kan kopen maar moet bellen om de verkoop te effectueren
Ik ben zeer tevreden met de persoonlijke service bij het afhalen van edelmetaal. Verder ben k zeer tevreden met de edelmetaalrekening.
Ik heb veel geleerd van de interessante inteviews van *** en collega"s!!
Telkens vriendelijk en snelle afhandeling
Eenvoudig bestellen. Goed georganiseerd transport.
Er zou iets meer info bij het spaarplan mogen staan. B.v hoeveel gewicht je per keer erbij heb gekregen.