Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Betrouwbaar als altijd!
Bestelling wordt altijd goed en afgehandeld. Bezorging met code werkt goed.
Altijd netjes volgens afspraak geleverd!
Alles professioneel in een vriendschappelijke setting
Tops. Lekker normaal volk.
De begeleiding van Holland Gold, gedurende onze aankoop was prima. De medewerkers z deden enorm hun best om alles goed te laten verlopen.

Helaas was Fed-ex een slechte bezorger. Dat gaf heel veel problemen. Ik hoop dan ook dat ze een betere bezorger kunnen vinden.

Uiteindelijk zijn we heel tevreden met de afwikkeling.

Met vriendelijke groet, ******
Overzichtelijke site waar je je edelmetalen kunt bestellen.

Vriendelijk aan de telefoon en het inplannen van je bestelling gaat ook altijd in overleg.

Bestelling wordt goed verpakt en de instructies voor het ontvangen van je pakketje (levertijd,pincode) daar wordt je via de mail door op de hoogte gehouden.

Kennissen hebben ook al regelmatig de bestelling opgehaald in Alkmaar en zijn ook erg tevreden.Ben uitermate tevreden over HollandGold. Ze Leveren snel, de communicatie is uitstekend en de prijzen zeer concurrerend.
Tot nu toe 100/100.
Vriendelijke mensen welke duidelijk communiceren , goede web site waar de verkoop en aankoop prima zijn , afhalen of leveren gaat ook netjes en met duidelijk mail verkeer , telefonisch goed bereikbaaar , prima bedrijf
Het afhandelen van een verkoop kan beter. De tekst van de e-mail is niet afgestemd op een verkoop en dit komt niet professioneel over. Bij het afhalen wordt geen ontvangstbevestiging gegeven, de verkoper moet zelf een foto maken van het adreslabel. Vervolgens wordt niet aangegeven of het pakket is aangekomen in Rotterdam, dit zou toch eenvoudig moeten kunnen via een e-mail. Daarna duurt het bijna een week voordat tot uitbetaling wordt overgegaan, dit duurt te lang! Uiteindelijk wordt alles wel correct betaald. Daarom: een voldoende. Het verkoopproces heeft deze manco's niet, deze krijgt de beoordeling 'zeer goed'.

Loading...

Het eKomi zegel