Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

snel, betrouwbaar, duidelijk
Ik heb Holland Gold ontdekt op de website van GeenStijl. Na het doorlezen van de website van Holland Gold heb ik besloten om een rekening te openen. Dat ging eenvoudig. De app is zeer overzichtelijk en roept geen vragen op. Ik ben tevreden.
GEWOON GOED GEREGELD ,
Goedendag, heb onlangs palladium bij jullie gekocht. Ik zag op jullie site dat de prijs 2% boven de spot is. Maar na de koop is er 5% gerekend. Heb hierover gebeld met *** volgens mij en die melde dat het fout op de site stond. Beetje jammer voor mij.
Groetjes *** Blom
HG is een zeer professioneel bedrijf. Afspraken worden altijd nagekomen. Kortom zeer prettig om mee te werken.
Het kopen gaat gemakkelijk en zonder problemen, goede marktinformatie en nu ook een app, prima
Na inloggen is het hele proces van aan of verkoop erg overzichtelijk en makkelijk uit te voeren.
De bestellingen van goud en zilver gingen vrij eenvoudig.
Het enige wat ik me afvroeg:
Hoe kom ik te weten wat de serienummers van het goud en zilver zijn. Hoe ik daar achter moet komen vind ik niet op de website.
Makkelijk en handig in gebruik, vooral voor de “ kleine” kopers verkopers onder ons die af en toe wil in handelen.
Vlotte en degelijk service.