Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Haverkamp Deventer
Haverkamp Deventer
Haverkamp, sterk in maatwerk!

Vanaf het traject van aankoop, opmeten en plaatsing van de binnendeur is de communicatie en het technische deel van het werk uitstekend georganiseerd. Klantvriendelijkheid is prima. Afspraken worden netjes nageleefd. Zelfs een week vooraf aan de daadwerkelijke plaatsing wordt er nog een reminder gestuurd.
Kortom zeer tevreden.
Goede offerte en perfecte aflevering van de deuren.
Alles goed geregeld we zijn blij met de nieuwe deur.
Zou zeker aanraden om hier heen te gaan.
Vakkundig en uiterst klantvriendelijk geholpen door de verkoper . Hetzelfde geldt voor de mensen die de nieuwe deuren en hang en sluitwerk hebben geplaatst.
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Haverkamp. Het team heeft onze deuren vakkundig geplaatst en nam echt de tijd om alles perfect af te werken. Ze werkten zorgvuldig en professioneel, en het resultaat mag er absoluut zijn. Zeer aan te raden!
Al jaren een fijn bedrijf en het personeel is aardig en vriendelijk.
En zeker vakbekwaam kortom een top bedrijf.
8 deuren daar besteld super mooi goede service en nadat een afspraak afgezegd was voor het plaatsen super snel alsnog geplaatst goed opgelost door hun
zie boven
Prima werklui. Moest alleen gaatjes in kozijn zelf dichtmaken ivm mal die daar geplaatst was om scharnieren te plaatsen. Maar misschien is dat normaal? Geen idee.
Goede informatie, snelle en goede levering. En het plaatsen van de deuren was perfect. Kortom nieuwe deuren weer een mooi aangezicht van ons huis.