Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Hatchbag.nl
Hatchbag.nl

Snel en perfect bezorgd. Pas perfect. Zal andere aanraden om hier te kopen.
Duidelijke omschrijving bij de opties, snelle verzending en goede handleiding!
Onvolledige of wellicht onduidelijke informatie op de site.
Ik kan de achterstoelen niet meer neerklappen omdat er geen "ritssluitingen" in de hoes zitten. De hoes is dus een bak.
Verder is het een drama om de flap over de bumper te moeten oprollen/binnenhalen. Stug materiaal dat je niet kunt binden tot een kleine rol.
Very easy to order, detailed explanations on the website with photos so you know exactly what you are ordering.
Wij hebben hier al 2 maal een kofferbakhoes besteld voor 2 verschillende auto's. Wij hebben 2 grote honden en het is ideaal. In eerste instantie denk je dat het veel geld is maar het is het geld zeker waard.
De eerste hoes hebben wij jaren geleden besteld en deze blijft mooi. Voor beide auto's zijn de hoezen perfect op maat gemaakt. Geen hondenhaar krijgt een kans om op de auto bekleding te komen en alles blijft schoon.
Ook handig dat ook alleen één gedeelte van de acterbank plat gemaakt kan worden en dat dan een deel van de hoes mee gaat.
Wij hebben ook de bumper flap zodat de honden met er in springen de bumper niet beschadigen en de rear seat flap zodat deze schoon blijft wanneer de honden hun kop er op laten rusten.

Hatchbag geeft vriendelijke service en de hoes was snel geleverd. Een aanrader!
Hoewel het niet heel eenvoudig is om de juiste maat te bestellen (je moet er ff wat tijd in steken en de helpdesk werkt snel), wordt een kwalitatief hoogwaardig product geleverd. En veel sneller dan ik verwacht had (binnen 7 dagen).
Erg blij met de bootliner .. alles past perfect en het maatwerk klopte precies. Van bestelling tot levering, de communicatie en de geleverde kwaliteit doet recht aan de prijs
Prima informatie op de verkoop -site. Alle gegevens omtrent het voertuig worden in een logische volgorde van de consument gevraagd en middels aanvinken van keuzemogelijkheden kom je vanzelf tot het gewenste product. De geleverde bagageruimte hoes paste helemaal perfect en is denk ik voor een ieder uit te voeren. Top product!!
Hatchbag is een top product, op maat gemaakt en ondanks dat is de levertijd kort.
Snelle levering goede pas vorm op maat en model auto. Zeer tevreden