Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Haarpro.nl
Haarpro.nl
Haarpro.nl bestaat sinds 2009. Haarpro.nl is een professionele webwinkel met een ruim, gevarieerd assortiment van exclusieve, professionele haarverzorgings- en stylingproducten voor vrouwen en mannen. Haarpro.nl breidt het assortiment wekelijks uit met nieuwe producten, aanbiedingen en nieuwe merken. Haarpro.nl is opgericht door initiatiefnemers en eigenaren Tom Prins & Mandy Smulders. Beiden hebben een jarenlange ervaring als hairstylist en beschikken over een goedlopende salon in Amersfoort, Hairworx. Bij Haarpro.nl ben je dan ook aan het juiste adres voor professioneel advies op het gebied van haarproducten en haarkleurproducten. Advies is altijd gratis en de prijzen van onze producten zijn scherp. Bij Haarpro.nl kun je veilig winkelen en betalen, betaal je geen verzendkosten vanaf € 35,-, ben je verzekerd van een snelle levering en heb je 14 dagen zichttermijn. Kwaliteit, service en snelheid staan bij Haarpro.nl hoog in het vaandel. Veel winkelplezier gewenst!

Een pakketje besteld in de avond en ondanks de drukte gelijk de volgende dag in huis! Super blij mee :D
Haarpro.nl/Moon BV zei mij niets, maar de beoordelingen waren goed. Bestellen maar... . Geen spijt want de volgende dag had ik mijn gewenste product in huis.
De goedkoopste, betrouwbare aanbieder heeft altijd mijn voorkeur. Ik kan immers mijn geld maar een keer uitgeven. Haarpro.nl staat nu bij mij genoteerd als een van de goede aanbieders. Geen klachten.
Ordered on Monday,and despite busy post i was surprised it came today so quick!! Excellent customer service via email and everything came neatly packaged! Great Job!
***
Na bestelling snel en goed verpakt geleverd!!!Helemaal blij net als met de fijne producten voor een goede prijs!
Ook een klein probleempje met een kortingscode werd direct verholpen!
Echt super! Ik kom terug!
Zondag bestelling geplaatst. Vandaag, vrijdag, nog steeds niets ontvangen!
Mijn producten heb ik goed ontvangen. Ook het gratis kammetje later nog opgestuurd gekregen. Bestelling en ontvangst was prima. Ook de producten (CG pakket) zijn van goede kwaliteit.
Van bestelling tot aflevering, alles prima in orde.
Fijne site met een enorm aanbod. Het bestellen gaat makkelijk, en ik had de volgende dag de producten al in huis. Erg tevreden.
Bestelling dezelfde dag verstuurd en goed verpakt aangekomen.
Veel keus en normale prijzen
Aanbevolen !!!