Groenservice de Moeren is een jonge en kleinschalige hovenier die graag de tuinaanleg voor uw tuin in Breda verzorgt. Wij zijn zowel bedrijven als particulieren in Breda, Etten-Leur, Tilburg, Oosterhout, Zevenbergen en omstreken van dienst met service op maat als hovenier.
Onze groenspecialisten hebben zich gespecialiseerd op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud, maar wij bieden u ook tuinadvies en onze handige bloembakservice. Bij alle werkzaamheden staan uw wensen centraal. Op basis van uw persoonlijke wensen wordt een dienstverlening op maat voor u samengesteld. U betaalt dus alleen voor service die u nodig heeft!

Partner ID | B7E28CF3BACB7A4 |

- Positief 0%
- Neutraal 0%
- Negatief 0%
Totaal aantal beoordelingen: 0
Gemiddelde van 0 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)