Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

The Green Beauty Shop NL
Dé groene beautyshop voor 100% natuurlijke & biologische parfums, make-up en cosmetica.

Ik heb nu al verschillende keren de 'it's pure' henna gekocht en ik ben echt heel tevreden. De zeer donker bruin en donker bruin gaven wel een paarse glans op het grijs bij mij, maar nu ik donker bruin mix met naturel bruin heb ik dat niet meer en is het nog steeds koud donker bruin. Dekt heel goed grijs als je instructies volgt en maakt het haar echt mooi. Super trevreden!
Mijn vraag over de bestelling was snel en uitgebreid beantwoord. Dat heb je tegenwoordig niet vaak meer!
Snelle levering en prima producten.
Product wijkt soms af betreft kleur en sterkte, maar het doet goed z'n werk. Gebruik het al een lange tijd en ik ben er tevreden mee.
Altijd goede service!
Zeer goede service! Ik had 2 verkeerde producten ontvangen, maar dit werd meteen rechtgezet. Snelle communicatie en de volgende dag de juiste producten ontvangen.
Goede producten ik bestel al een aantal jaren ben zeer tevreden
Service is perfect, alles loopt goed zoals afgesproken. Soms varieert het product van kleur of van sterkte, dat is wat ik ongemerkt heb..
Ik had een artikel besteld, maar die bleek toch niet op voorraad te zijn. Ze hebben mij tijdig geinformeerd, waardoor ik direct een alternatief artikel bij hen besteld heb. Het vervangende artikel werd de volgende dag al geleverd. Top!
Alles verliep perfect!