Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Gaslicht.com
Gaslicht.com
Gaslicht.com is eigendom van Benergy BV. Als zusterbedrijf van de bekende vergelijkers Bellen.com, Poliswijzer.nl en LookingforBooking.com maken wij onderdeel uit van de Bencom Group. Daarmee hebben we sinds 1998 kennis en ervaring op vergelijkingsgebied. Energie vergelijken doen miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een voordelige en passende energieleverancier via https://www.gaslicht.com/energievergelijken en vinden zo het beste aanbod

gemakkelijk op contract af te sluiten
Bij het overstappen meerdere vergelijkingssites bekeken en geprobeerd.
Gas Licht .com komt er wat gebruiksgemak en informatie toch bovenuit ten opzichte van de andere sites.
Tevreden mee.
Het is makkelijk, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ik zie geen verbeterpunten.
eenvoudige aanmelding . gunstige prijs aanbiedeing
Betrouwbaar, zeer duidelijk
overstappen ging erg makkelijk.
Bij het beschrijven van de datum van beeindiging van het lopende contract, ontstaat er enige onzekerheid. U geeft keuze tussen a) z.s.m. en b) na aflopen vast contract. Ik heb echter een dynamisch contract en wil dat beeindigen 1 dag na twaalf maanden klant te zijn geweest bij mijn huidige leverancier, om de volledige loyaliteitsbonus te kunnen krijgen. Dat lukt door op vast contract te clicken en dan de datum in te voeren, hoewel ik dus eigenlijk geen vast contract heb. Het zou m.i. beter zijn een derde optie toe te voegen, die van dynamisch contract en dan een datum te laten invoeren.
zeer goed
Duidelijk en helder