Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Snel geleverd en super kwaliteit producten voor sportschool of thuis gym. Ik heb mijn thuis gym weer verder uitgebreid en ben zeer tevreden.
Top producten voor een goede prijs, snelle levering en stevig verpakt. Super tevreden! Ik zal hier zeker weer bestellen zodra mijn homegym toe is aan een verdere upgrade.
Ik bestelde voor het eerst bij Fitnesskoerier: meteen een functional trainer en puzzeltegels ter bescherming van de vloer. De puzzeltegels werden, op mijn vraag, eerder geleverd zodat ik deze kon klaarleggen voor de functional trainer. Daarbij merkte een medewerker (***) gelukkig op dat ik aanvankelijk te weinig tegels bestelde. De functional trainer werd één week na de bestelling reeds bij me thuis gemonteerd door vriendelijke medewerkers. Ik bestel zeker nog bij Fitnesskoerier!
Ik heb Lifemaxx Powertubes besteld. Fitness Koerier is één van de weinige aanbieders in de markt die alle vier tubes als één pakket aanbiedt en tegen een zeer scherpe prijs. Het zijn goede tubes en dat geldt ook voor de geboden service > soepel, snel en met relevante informatie over bestelling en levering.
Hoi, vind de band erg fijn goed van temperatuur alleen het enigste minpunt is dat het infrarood oppervlak beetje aan de kleine kant is.
Supergoed geholpen zowel tijdens als na de bestelling. Complimenten voor de service!
Vlotte levering. Alles mooi verpakt bezorgd. Degelijk materiaal!
Na prijzen te hebben vergeleken alsook leveringstermijn besloten om een Toorx Msx-90 aan te kopen.
Na de bestelling kreeg ik telefoon van een uiterst behulpzame medewerker die met mij alles heeft doorgenomen. Enkele dagen later gebeurde de levering met plaatsing door Fitness koerier.
Mechanieker van dienst was ***. Topkerel.
Zeer professionele firma en medewerkers.
Absolute aanrader !!!!!!!
Medewerkers zijn kundig, professioneel en meedenkend. Goede service en komen afspraken na. Ik heb dumbells, een bankje en een hometrainer gekocht. Met elk van de producten ben ik erg tevreden. Het team heeft de hometrainer zelfs op zolder gezet en de oude meegenomen! Helemaal top 👍🏻
Macebells netjes de volgende werkdag geleverd. Erg tevreden met mijn aankoop.