Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Prima ervaring. Al was t wel even puzzelen om 2 olympische dumbells a 50 cm samen te stellen van elk 42kg met collars/jaw-locks, om naast de sportschool ook thuis nagenoeg alles te kunnen doen.
De rubber afgewerkte olympische schijven 10, 5, 2.5, 1,25kg x 2 + 4 collars, want daar gaat het hierom, waren nagenoeg de volgende dag binnen, zien solide en stevig. Prijs ook top. Een dikke 4 sterren.
Een kant en klare set had het shoppen nog iets handiger gemaakt,..Oympische 50cm barbells, niet op site te vinden/verkrijgen. Breedte vd schijven zijn van belang om thuis aan het rekenen te gaan die vd 5 en 15kg staan niet vermeld, de overige wel. Dat is dus mijn enige puntje. Geƫindigd met eerder genoemde set-up +extern besteld stangen en bankje.
Tevreden (en ja het past :-)
Mooie kettlebell en fijne service. Ik had per ongeluk een 16kg in plaats van een 20kg. Omruilen was geen probleem en is netjes afgehandeld.
Snelle reactie en laagste prijs garantie. Zeker een aanrader. Ze hebben me snel verder geholpen en snelle levering
👍🏻
Ik heb gevonden wat ik nodig had en dit was heel snel geleverd in goede staat. Ik heb niets over te zuren.
Goede service , goede kwaliteit
Mooie pull up bar voor buiten aangeschaft. Mooi afgewerkt en goed bevestigingsmateriaal bijgeleverd. Zeer tevreden en snelle service!
Spulletjes netjes geleverd. Fijn contact en omissies prima opgelost! Ik raad deze club van harte aan!
Ruim aanbod aan fitness artikelen en fijn om alles onder 1 dak te bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit!!
Foutief product ontvangen en na een week nog steeds geen vervanging ontvangen. Wel 2 sterren omdat de klantenservice telefonisch goed bereikbaar is.