Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Bestelling is keurig netjes de volgende dag geleverd. Spullen van het merk ptessentials zijn van goede kwaliteit.

De hip thruster rack attachment is erg zwaar en degelijk uitgevoerd, met een comfortabel en stevig kussen. Had in mijn rack wel wat langer mogen zijn, want er is nu enige kans dat deze er uit schiet. Maar momenteel los ik dit op door 2 halterklemmen er op te schuiven.
Zeer tevreden over de service! Mijn pakket kwam helaas beschadigd aan, waardoor ook het product zelf schade had. Na contact heb ik direct een nieuw exemplaar ontvangen, super netjes afgehandeld.
Fijn assortiment, Lifemaxx schijven 5 grip besteld om thuis verschillende workouts te doen.
Snelle levering. Ik had eerst geen track&trace maar een mail dat het verzonden was, toen heb ik contact gehad met de klantenservice; ze vertelden dat mijn bestelling rechtstreeks via de leverancier verzonden werd en hebben de track&trace doorgestuurd zodra die bekend was. Top!
Vanaf het begin van de bestelling tot aan de levering is alles goed verlopen , je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen die ze doen over de bestelling.
Het geleverde product deed ook aan alle wensen . Kan deze side zeker aan bevelen.
We zijn enorm tevreden van de snelheid van de service en ook de kwaliteit van de bestelde producten. Onze klanten zijn tevreden dus wij zeker!
Mijn ervaring met Fitnesskoerier is overwegend positief. De kettlebells die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit en direct bruikbaar in de gym. Wel liet de levering even op zich wachten en werd deze pas opgepakt nadat ik zelf contact had opgenomen. De communicatie hierover was verder duidelijk en klantvriendelijk. Op dit moment zijn de sandbag en wall balls nog onderweg; het is nog even afwachten hoe lang dat duurt. Al met al tevreden over de productkwaliteit, en ik hoop dat de levering van de resterende items ook vlot en soepel verloopt
Soms lastig te pakken te krijgen, echter zeer goed en vriendelijk. Denken met je mee en zijn eerlijk in hun advies en over levertijden. Verfrissend!
Goede ervaring gehad met hun artikelen. Goede kwaliteit en service is altijd top.
Top kwaliteit apparaten met top service! Denken mee
Goed contact, heb vanwege grote bestelling een offerte voor een goede prijs ontvangen. Spullen zijn kwalitatief goed en werd snel geleverd.