Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Mooie webshop met een groot assortiment en een mooie prijs.
Product wordt snel geleverd en goed verzorgd en je wordt op de hoogte gehouden van de levertijd een prima webshop
Snelle levering( goede producten
Overzichtelijke website met mooie producten. voor mijn sportschool een aantal goede producten gekocht.

zeker een aanrader!
Het product is degelijk en voelt robuust aan. Helaas viel de afwerking tegen: precies op het handvat zit een scherp randje, wat het gebruik oncomfortabel maakt. Dat had ik niet verwacht van PT Essentials, zeker niet in deze prijsklasse. De levering was, zoals altijd, snel en goed verzorgd.
Snel geleverd en kwaliteit! Fijne dumbells en fitnessstang.
Kettlebells van besteld. Top kwaliteit en super snel geleverd, na 2 dagen kon ik de items aan mijn homeqym toevoegen.
We hebben de helft van de bestelling ontvangen.
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Fitnesskoerier. Snelle reactie, goede prijs, Snelle levering en vriendelijk geholpen. Ik ga zeker nog meer aankopen doen. Materialen zijn ook van goede kwaliteit
Bar was prima verpakt, is mooi en voelt degelijk aan. Één minpunt:plakkaatverf op zijkant van bar vermeldt MEN op deze 15kg en kotere bar voor vrouwen. Maar de lage aankoopprijs maakt veel goed.
Super fijne en snelle levering
Alles tip top binnen gekregen!