Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Lmx hip trust bankje , PT essentialis 5kg platen en cross maxx band gekocht.

Waanzinnig snelle bezorging, vandaag besteld morgen in huis. Bezorger was er al om 08:30, zo blij mee. LMX gelijk gebruik die ochtend.

Goed verpakt, netjes afgeleverd, materiaal van zeer goede kwaliteit
Zeer snelle levering.
De Concept 2 roeier is heel eenvoudig in elkaar te zetten.
Zeer goed product.
Super snel geleverd
Mooi artikel
Goede prijs
goede levering, goed klantencontact en goede service. We hebben een krachtstation gekocht, inclusief montage,. Keurig en snel geleverd en opgebouwd door een medewerkers van het bedrijf. Zeer tevreden met de aankoop.
Goed geregeld, ik vind het alleen vreemd dat het in twee delen wordt bezorgd. Je moet dan twee keer thuis zijn en het kost twee keer een bezorger .
Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijke manier van omgang, de kundige ontvangen uitleg / antwoorden op onze vragen en goede service in afhandeling van onze aankoop. FinessKoerier Nijmegen is een hele fijne vestiging om fitness apparatuur aan te schaffen.
Ik was opzoek naar verschillende fitness artikelen voor mijn home gym uit te bereiden en toen kwam ik uit op fitness koerier. Heb lang online op verschillende websites gekeken en fitness koerir was overal goedkoper. En ze hebben ook een showroom waar ik zelf een kijkje ben gaan nemen. Daar leggen zo ook alles haarfijn uit. Ze houden zich aan zijn woorden met de leververing want er was wat vertraging door een schip helaas.. maar dat laten ze je duidelijk weten. Ik kan er alleen maar positieve dingen over zeggen en je fitness koerier alleen maar aanraden!
Eerste kennismaking met deze winkel. Goed product dat snel in Belgiƫ werd geleverd! Er zullen nog bestellingen volgen.
Perfecte en snelle levering, levering tot in de gewenste ruimte. Alles netjes verpakt en aangekomen om een pallet.
Bij vragen snelle en duidelijke reactie! Top service!