Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Netjes optijd geleverd door een hele vriendelijke monteur, die het netjes in elkaar heeft gezet en het verpakkingsmateriaal weer heeft meegenomen.
Deze man was kundig, professioneel en aardig.
Dit artikel doet weer veel meerwaarde aan mijn homegym.
Prijstechnisch was dit apparaat ruim €200 goedkoper b8j dit bedrijf, dan de adviesprijs en waar het ook overal voor aangeboden wordt.
Bij uitbreiding van mijn homegym, zal ik zeker eerst bij dit bedrijf kijken of ze hebben wat ik nodig heb.
Ik ben tevreden met het product. Niet met de keuze voor UPS als koerier. Zo ontving ik bijvoorbeeld geen track & trace. Daar heb ik om moeten vragen.

UPS gooit pakketjes hier gewoon bij de voordeur neer. Aan een hele drukke straat. Iedereen kan het zo meenemen. Als ik kwaadwillend was had ik zo kunnen zeggen dat ik niets ontvangen had. Wellicht is dat alleen hier in de regio maar UPS is hier in ieder geval bijzonder waardeloos.

Wil je echt klantvriendelijk zijn dan laat je klanten zelf kiezen wie bezorgt. Ik ben best bereid daar extra voor te betalen.

UPS voelt een beetje als lak hebben aan klantenservice, en liever een goedkope koerier. Hetzelfde geldt voor GLS en DPD.
Kan dat op dit moment nog niet beoordelen. Heb een garantiegeval lopen en weet nog niet hoe dit wordt afgewikkeld.
Tevreden over het product van mijn bestelling, een waterbag.. Ik miste echter een handleiding waardoor ik niet wist hoe de waterbag te vullen. Dit was erg onhandig. Een link naar een filmpje of een bijgesloten handleiding zou erg prettig zijn geweest.
De dumbells zijn van goede kwaliteit, hebben fijne knurling en brede handgreep. De dumbells zijn bij binnenkomst nog wel erg vet/onder de olie van waarschijnlijk het productieproces, maar gezien de goede prijs/kwaliteit verhouding voor deze set, vind ik het benodigde schoonmaakwerk geen probleem. Er komt ook een sterke geur van de dumbells af, maar deze neemt na een paar dagen (en schoonmaken) af.
Kortom, een aanrader.
Goede levering en goed kwaliteit fitnessmateriaal.
Netjes binnen een dag de spullen geleverd. Prima kwaliteit ook
Keurig en snel bezorgt. Mooie producten
Geweldige service en goed telefonisch bereikbaar!! Snelle verzending!
Zeer degelijk materiaal en snelle levering

Loading...

Het eKomi zegel