Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Finesse Wellness BV
Finesse Wellness BV

Snelle en goede service
Goed advies
Snelle levering
Fam A.
Snelle levering en nette prijs.
Hans T.
Top. Top . Top. Mijn bestelling gedaan en super snel in huis gehad. Dat noem ik service.
Charlotte S.
ik deed een bestelling, dag nadien bleek zwembad stuk te zijn, ik contacteerde de klantendienst, ondanks dat het toch al ingepakt was en het weekend was kreeg ik respons dat men het nog kon annuleren mits de reden te weten. Terugbetaling volgde ook vlot.
Maw vriendelijk, correct
Wouter V.
Vlotte en correcte levering
Luc V.
Had eerst gebeld met de shop om te horen of het artikel voorradig was. Heel vriendelijk en professioneel antwoord gekregen. Levering heel correct verlopen met voldoende Track&Trace
Artikel wordt verkocht aan een correcte prijs.
Zal bij volgende aankoop de eerste webshop zijn waar ik ga kijken. Voor herhaling vatbaar.
Kan deze winkel aan iedereen aanraden
Ron P.
Vriendelijk geholpen. Bestelling eenvoudig gedaan en de artikelen zijn snel geleverd.
Paul E.
Watertester was bij deze zaak wel op voorraad. Hele snelle reactie, binnen enkele minuten, op vragen per mail. En ook snelle verzending. Alles helemaal goed!
Theo M.
Waterkwaliteitsmeter die ik toegestuurd kreeg, was al gebruikt. Zichtbaar door ontbreken verpakkingsmateriaal, kristalvorming (zoutresten?) op apparaat en in de verpakking.
Afhandeling was correct en aankoopbedrag werd keurig teruggestort. Alleen retourkosten waren voor mijzelf vandaar maar 2 sterren.
Nancy V.
Snelle service