Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Findio
Findio
Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk voor zelf kiezen, voor duidelijke taal, voor 30 dagen bedenktijd en voor jou.

Er was tijdens het proces steeds telefonische hulp. Soms was het druk en was er een wachttijd van zo'n 10 minuten. Het ondertekenen van het contract ging niet via de procedure. Alles via de computer aanleveren kostte veel tijd. Op verandering in het contract (andere auto) werd adequaat gereageerd. Het proces al met al duurde in dagen te lang, Het geld werd vlot gestort.
De financiering is eenvoudig en snel geregeld. Het contact met de service-afdeling is vriendelijk en professioneel.
Duidelijk, snelle afhandeling. Geen verrassingen
Ben tevreden over de uiteindelijke afhandeling van mijn lening maar de tijd die ervoor nodig was duurde frustrerend lang. Na het indienen van de aanvraag duurde het maar liefst vijf werkdagen voordat er eindelijk op de aanvraag gereageerd werd. Na het insturen en bellen met Findio moest ik opnieuw twee werkdagen (en een weekend ertussen) wachten op reactie, nogmaals een documentverzoek en uiteindelijk de goedkeuring & uitbetaling na acht werkdagen! (bijna anderhalve week).
Helaas was de portal ook niet altijd up-to-date dus moest ik geregeld bellen om uit te vinden wat de status is van mijn aanvraag.
Bij mijn vorige lening (twee jaar geleden) was dit in drie dagen geregeld! Findio: watvis er gebeurd waarom dit zo lang moest duren?
Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Alleen de kredietverstrekking verliep trager dan aangegeven. 9 dagen voor een eenvoudige aanvraag had ik graag van tevoren geweten. Het uploaden van documenten ging gemakkelijk.
Snel / simpel en duidelijk.
Telefonisch wel wat lastiger bereikbaar, maar mailtjes en dossier vragen worden wel snel beantwoord
Zeer nette website, duidelijk en overzichtelijk, zeer snelle reactie. Snel afgehandeld.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over alles. App vond ik in het begin erg lastig om te openen, maar via een eerder bericht van Findio lukte het beter. Wel lastig telefonisch bereikbaar, alleen s'middags! Veel administratief papier werk. Wij hadden helaas de pech dat onze auto niet door ging door een fout van de garage, echter wij kregen een exact de zelfde auto alleen meer pk. Helaas moest toen een groot deel van het papier werk weer opnieuw. Tevens wordt er vanuit gegaan dat iedereen een smart telefoon heeft, mijn man moest digitaal mee tekenen, maar heeft geen smartfoon en e-mail adres! Dus moest alles uitgeprint en weer ingescand worden. Verder hebben wij goede ervaring met Findio! Met een vorige lening!
Heel tevreden. Snel handeling en snel uitbetaling ardig telefonistes.
thank you for a great service