Certificaat

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Findio
Findio
Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk voor zelf kiezen, voor duidelijke taal, voor 30 dagen bedenktijd en voor jou.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ben tevreden dat het allemaal gelukt en geregeld is in een redelijk tijds bestek .
Een snelle en betrouwbare afhandeling.
De website en berichtgeving dat de lening goedgekeurd is krijg je echter een paar dagen later. Bellen met Findio is in dit geval sneller en aan de telefoon word je goed geholpen.
Ontzettend slecht bereikbaar en als je iemand aan de lijn krijgt bij telefoon keuze 2 wordt je ongeïnteresseerd te woord gestaan door een vrouw met minimaal 1kg kauwgom in haar mond. Je wordt totaal niet op de hoogte gehouden van de statuswisselingen. Als er iets toegezegd word word dit niet nagekomen. Ik minstens 20 x moeten bellen om iets te weten te komen over de stand van zaken. De enige persoon die iets deed was de man bij keuze 1. Ik mag hopen dat het verdere contact beter verloopt, onder deze omstandigheden zal Findio echt niet aanbevelen, wat heet ik raad iedereen af om met Findio in zee te gaan. Dit is de slechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf heb gehad.
Vanwege aanschaf Tesla bij Findio uitgekomen. De aanvraagprocedure is duidelijk en snel te doorlopen. De klantenservice is goed te bereiken en de medewerkers zijn vriendelijk en kundig. De communicatie mbt aanvraag verloopt geheel digitaal en dit proces is efficiënt ingericht. Na goedkeuring handelt Findio alles af met Tesla, wat mij als klant ontzorgt. Samenvattend kan ik zeggen dat we zeer tevreden zijn met de dienstverlening van Findio.
Ik ben erg tevreden met de vlotte service! Mijn aanvraag werd in ongeveer 5 werkdagen afgehandeld, wat relatief snel is. De communicatie verliep zowel via e-mail, sms-berichten als telefonisch, afhankelijk van de situatie. Ik vond het echter lastig om ze telefonisch te bereiken tussen 08:30 en 13:00 uur. Mogelijk is telefonisch contact alleen 's middags mogelijk. Ondanks dit kleine minpuntje ben ik over het algemeen zeer tevreden met de geboden dienstverlening!
Aanvragen via de website verliep gemakkelijk en snel, helaas kwam de aanvraag even stil te liggen omdat het kenteken nog niet bekend was, maar zodra deze er was, was alles snel geregeld.
Het aanvragen verliep best gemakkelijk en wijst zich vanzelf. Na het aandragen van de gevraagde documenten was het ook snel geregeld.
Alles online en redelijk snelle reactie. Het geld was ook sneller op de rekening dan verwacht.
Allereerst was het fijn dat het allemaal goed verlopen is. Alleen ben ik wel wat teleurgesteld in het feit dat het erg onnodig lang duurt voor je een uitsluitsel krijgt. Ik kever binnen 3 minuten alles aan wat er gevraagd wordt, maar krijg pas 5 werkdagen later een antwoord/akkoord. Ik geloof dat dit anno nu sneller kan. In potentie heeft Findio de tools om wat te bereiken, maar in deze tijd is speed the key. Ben wat kritisch, maar desalniettemin tevreden genoeg met het resultaat
Binnen een week was de financiering geregeld. Gewoon top!

Loading...

Het eKomi zegel