Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Findio
Findio
Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk voor zelf kiezen, voor duidelijke taal, voor 30 dagen bedenktijd en voor jou.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Duidelijke voorwaarden en een snelle behandeling van je aanvraag.
Hele snelle afhandeling van mijn aanvraag. Echter is dit de tweede maal dat een medewerker niet vriendelijk overkwam wanneer ik telefonisch contact zocht. Ik heb het gevoel alsof ze snel van je af willen.
De gehele procedure is soepel verlopen en erg snel afgewikkeld, sjapoo
Prettig in de omgang, eenvoudig te regelen en bovendien snel voor elkaar. nu 2 maal ervaring met Findio en beide keren geheel naar tevredenheid.
Zeer snel, zeer correct. Een vervolgaanvraag die heel erg snel is afgehandeld. Super !
Zeer goed advies en goede uitleg over alles
Less Documentation, fully digital , required money is arranged super-fast and everything is very proper & clear. No need to call for follow-ups to apply for the loan and also during processing of the loan. Good customer care service and easy communication in English.
I have never seen such clean and smooth process in any of the loan application I applied so far.
Het gaat mega snel, goede service en ze denken ook nadien nog goed mee. Je kan altijd boetevrij aflossen en dat is ook heel fijn. Heb nu al lening nummer 3 afgesloten in 2 jaar tijd en vind het heel fijn om voor klussen in huis dit snel te kunnen organiseren. Binnen 1 dag reactie en direct geld op je rekening, dus geen stress voor de offerte van de klusser!
Heel goed en snel geregeld!
Super snel geregeld en alles is heel duidelijk.

Loading...

Het eKomi zegel