Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Findio
Findio
Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk voor zelf kiezen, voor duidelijke taal, voor 30 dagen bedenktijd en voor jou.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Zeer goede service en Findio onderzoekt goed of klant krediet waardig is.
Na goedkeuring aanvraag zeer snelle storting leen bedrag.
Voor oudere mensen is het moeilijk om het contract/aanvraag digitaal te ondertekenen zeker als 1 van de twee ondertekenaars geen iDin heeft.
Goed geautomatiseerde aanvraag en persoonlijke ondersteuning. Advies: meer duidelijkheid geven over eisen aan stukken, bijv. acceptatie elektronische handtekening of scan.
Snel,duidelijk
Eenvoudig aanvragen, snel geregeld en zeer vriendelijk aan de telefoon.
Ik voel onderesteund en veilig een lening met Findio aan te vragen. Aanvraag kan snel, handig, praktijk en intuitief gedaan
Zeer snel en heel correct geholpen. Erg fijn!!
Een eenvoudige en doeltreffende manier om een lening te nemen. Het gaat allemaal erg overzichtelijk en is duidelijk. Ook de telefonisch ondersteuning vanuit \Findio werkt prima. Zeker aan te bevelen!
*** geeft duidelijke informatie en werkt snel bij het aanvragen, goedkeuren en storten van de lening. Het programma om de aanvraag te doen en de gevraagde bijlagen toe te voegen werkt duidelijk en probleemloos. Tussentijds worden beloftes gedaan met betrekking tot de volgende stappen, welke sneller worden gehaald dan aangegeven. Bovendien geeft hun infodienst voordelige tips om een zo voordelig mogelijke lening aan te vragen.
Een aanrader.
Wat een simpele manier om een lening aan te vragen en te krijgen. Je, er moeten wat papieren worden geupload, maar ook dat is makkelijk te doen. Na beoordeling ontvang je het gewenste bedrag snel op de rekening. Aanrader.
Vriendelijk in (telefonisch) contact, duidelijke en heldere procedure. Procedure van aanmelding online tot geleende bedrag is overgemaakt gaat heel snel. TOP!

Loading...

Het eKomi zegel