Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Findio
Findio
Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk voor zelf kiezen, voor duidelijke taal, voor 30 dagen bedenktijd en voor jou.

Het online gedeelte werkte perfect en snel.
Daarna was het door omstandigheden lastiger en koste het wat extra tijd. Verder super afgehandeld
Was een goede ervaring, meeste ging online moest wel een paar keer bellen. Hadden een miscommunicatie bij vaste ploegentoeslag die niet werd meegerekend voor de lening. Voor de rest ging het goed, vriendelijk personeel, goede service & communicatie.
Ondanks de Electronisch klein probleem het is gelukt.
Weinig persoonlijk aandacht en daardoor er erg achteraan moeten zitten
Onderwerp: Klacht over onvoldoende telefonische ondersteuning

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb gemerkt dat de afhandeling van mijn contract op papier vlot is verlopen. Echter, mijn ervaring met de telefonische klantenservice was minder positief. De medewerkers aan de telefoon leken onervaren en konden mijn vragen niet efficiënt beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
***
ik ben wel tevreden over Findio.. Jullie hebben netjes en snel geregeld.
Positief: fijn dat alles online geregeld kan worden

Minder positief: het is erg omslachtig tov eerdere financieringen die wij gehad hebben en is niet ingericht voor zakelijke gebruikers. Voorbeelden: je moet met IDIN het contract tekenen echter dat kun je niet zakelijk doen omdat dat gekoppeld is aan een persoonlijke rekening. En daarnaast moet je een verzekeringsbewijs tonen terwijl je de auto nog niet hebt opgehaald. Dat is heel vreemd want zakelijk meld je een auto pas aan bij het ophalen van je auto. Ook was het contact tussen dealer en Findio zelf niet vlekkeloos en moesten wij steeds bellen met de dealer en Findio om zaken te regelen (financieringsbedrag was niet goed afgestemd en moest aangepast worden).
Het gehele proces zou ik als matig willen omschrijven. Eigenlijk meteen vanaf de start. Ik heb bij Tesla aangevraagd een contract voor 36 maanden en een maximaal aanbetaling en een maximale slotbetaling. Dit heeft vier verschillende contracten geduurd voordat het goed was.
Prima
Snel reacties! Eenvoudig web form.