Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Solarconcept
Solarconcept
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Een prima advies door de adviseur die mij klantgericht adviseerde daarom ging vrijwel direct akkoord met het plaatsen van de panelen.
Korte tijd later kreeg de datum van plaatsen ik vond het een goed plan.
De plaatsing was in een paar uur klaar prima en vakkundig door de heren, meer dan goed Solar concept is zeer aan te raden, ik zou zeggen ga zo door
Afgelopen donderdag zijn de zonnepanelen bij ons geplaatst. Dit hebben zij perfect en snel gedaan. Ik had zelf vergeten om door te geven dat er ook nog een aardlekschakelaar grplaatst moest worden. Helaas had de monteur dit niet bij zich. Maar 1 telefoontje naar Solar Concept en een collega heeft dit snel naar ons huis gebracht zodat het gelijk geplaatst en aangesloten kon worden. Super, super blij mee. Een dikke 10 voor Solar Concept en de mensen die het bij ons geplaatst hebben.
Hele fijne installateur, heeft verstand van zaken en verteld wat hij doet en werkt netjes. Iets meer als een halve dag en de 6 AlphaESS batterijen en omvormer werden in gebruik gesteld. Draait gelijk goed!
Fijn telefonisch contact. Afspraken snel gemaakt. Hardwerkende monteurs die snel en goed werk hebben geleverd!
Fijn bedrijf. Na een thuisafspraak goed advies gehad. Als er vragen waren werden deze snel beantwoord via de mail. Nadat ik voor een kleine vraag over de installatie gebeld had zou ik worden terug gebeld door iemand die er verstand van zou hebben maar dit was niet gebeurd. Dat zou dan nog beter kunnen. Maar voor de rest zijn we zeer tevreden!! Installatie is ook vlekkeloos verlopen.
Prima communicatie. Vriendelijke jongens bij het plaatsen. Alles functioneert goed.
14 zonnepalen geplaatst. Goed vooronderzoek, netjes geplaatst. Mooie prijs.
Solar concept heeft een duidelijke internet site en zijn transparant in hun advies. De afgemaakte afspraken worden goed nagekomen. Het product ( 12 zonnepanelen) zijn naar tevredenheid geïnstalleerd en werken goed
Solar Concept heeft ons echt perfect geholpen, hun expertise gedeeld en de installatie was precies zoals afgesproken. De prijs was ook schappelijk.
Batterijen en zonnepanelen beiden van Solar Concept. De mensen zijn vriendelijk en deskundig en de communicatie was top. Zeker een aanrader.