Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Solarconcept
Solarconcept
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Goed meegedacht over wat de juiste oplossing was in mijn situatie. Vakkundig geïnstalleerd en fijn contact met de service medewerkers.
tussen verkoop en oplevering nog altijd problemen.
komen de verkoop afspraken gewoon weg niet na. luisteren niet naar de klant en probleem word niet opgelost. de batterij word thuis ingeplugd ze rennen weg en kijken niet achterom. de hele instelling en uitleg van de batterij ontbreekt waardoor de batterij nog altijd niet naar behoren functioneert. je moet het je maar uitzoeken wat in de aap simpelweg niet te doen is als je er geen verstand van hebt. das een trieste zaak naarmate ze zeggen en schrijven je overal mee te helpen.
al hebben de monteurs prima alles opgezet.
De installatie van de thuisbatterij ging voorspoedig. Af fabriek was een verkeerde kabel meegeleverd. De mannen die de installatie verzorgden hebben dat gelijk geregeld en de volgende dag de juiste kabel aangesloten. Zij hebben ook geholpen met het installeren van de app op onze telefoon en tablet. Fijne jongens.
Plaatsing volgens planning
Afspraken uit de voorschouw goed gecommuniceerd
Zeer betrokken in alle stappen van het proces. Reageren snel op vragen.

Geduldig in het offerte traject.

Installatie door Niel en Martijn was goed/prima.

Solar Concept is als partij zeker aan te raden.
Na een week gebruik van de AlphaESS tevreden met de keuze van deze Nederlandse oplossing.
Snel en gemakkelijk geregeld bij Solarconcept, vakmensen die hun vak verstaan en weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn DIK tevreden, perfect gereld, ga zo door.
Van offerte aanvraag tot realisatie alles duidelijk en snel gerealiseerd. Goede communicatie en kwaliteit.
Heel tevreden over de info vantevoren en het meedenken van de installateur over de aansluiting via de kruipruimte naar de meterkast. Installatie werd snel ingepland. Toen de batterij geen verbinding kon maken met de batterij kwamen er 2 medewerkers op huisbezoek en werd dit opgelost.

Jammer dat er geen info te vinden is over wat er te zien is in de bijbehorende app. Dat is het enige minpuntje want daardoor zou het duidelijker zijn om te checken of de batterij goed werkt.
Wij waren al geruime tijd op zoek naar een thuisbatterij, maar de investeringskosten waren voorheen niet rendabel. Dit jaar hebben wij de mogelijkheden opnieuw onderzocht en ontvingen wij een uitstekend advies met een concurrerende offerte. De technische inspectie verliep vlekkeloos en de installatie werd binnen één dag vakkundig uitgevoerd. Naar mijn professionele inschatting is alles conform de hoogste standaarden geïnstalleerd.

Een significant minpunt, dat resulteert in een ster aftrek, betreft de tenaamstelling van de factuur en de lange doorlooptijd voor correctie, welke tot op heden nog niet is afgerond.

Mijn aanbeveling is om alle zaken zoveel mogelijk met de verkoopafdeling te coördineren. Zij zijn naar mijn ervaring eerlijk en klantgericht.
Van offerte tot oplevering, in een woord: TOP!
Van harte aanbevolen om een thuisbatterij te plaatsen. Van offerte, schouw naar montage. Je wordt geweldig meegenomen in het hele proces.