Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Solarconcept
Solarconcept
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Hele goede uitleg over wat er mogelijk was met de thuisbatterij. Redelijke bedenktijd om te beslissen.
Goede communicatie via de mail.
Op dag van plaatsing kwam een vriendelijke monteur, aan al onze wensen werd voldaan. Monteur heeft netjes en zorgvuldig gewerkt en ruimde ook alle troep op.
Wij zijn zeer tevreden
Goed en regelmatig contact. Er wordt rekening gehouden met onze wensen. Netjes, aardige werkende mensen.
Een fijn bedrijf waarbij goede communicatie plaats vindt. Afstemming ons was heel fijn. De monteurs waren te vroeg, het was geen probleem om op ons te wachten. Heel fijne houding.
Solar Concept heeft naar volle tevredenheid 8 st pv pannel bij ons gemonteerd.
S.C. is alle afspraken nagekomen.ik kan daarom S.C. aanbevelen!
Goede adviezen goede uitvoering goede after sale zorg
Verliep alles vlekkeloos? Nee...maar waarom dan toch 5 sterren? Lees meer...
Vanaf aankoop tot en met installatie en oplevering zonnepanelen goede uitleg en begeleiding. Geen verrassende extra kosten. Afdeling planning verdient misschien wat aandacht: bij de eerste schouw had de schouwer onvoldoende expertise om een goede route voor de bekabeling te vinden en bij installatie was de beloofde monteur (tweede schouwer) niet ingepland. Uiteindelijk alles snel en kordaat opgelost. De bekabelingsroute was niet eenvoudig, maar door goed meedenken van Solar Concept en de installateur van de zonnepanelen (zzper) zijn de kabels uiteindelijk volledig uit het zicht en super strak aangelegd. Er wordt netjes gewerkt en afval wordt keurig afgevoerd. Vriendelijk personeel, bedrijf is telefonisch goed bereikbaar. Daarom 5 sterren.
Vanaf het eerste telefoongesprek tot de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen is alles perfect verlopen. Het hele proces werd duidelijk en begrijpelijk uitgelegd – wat ik erg prettig vond, zeker omdat ik zelf niet veel van zonnepanelen af wist.

De communicatie was helder en vriendelijk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde me serieus genomen. Op de dag van installatie kwamen de monteurs keurig op tijd. Ze waren professioneel, werkten snel en netjes, en binnen een ochtend lagen de zonnepanelen al keurig op het dak.

Ik ben ontzettend tevreden over de service en zou dit bedrijf zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar zonnepanelen!
Marcel en zijn team hebben ons uitstekend geholpen. Ze gaven duidelijke en gedetailleerde uitleg over de verschillende mogelijkheden, waardoor we in staat waren om een weloverwogen keuze te maken die perfect aansluit bij onze situatie. De manier waarop ze alles uitlegden voelde zeer professioneel en geruststellend aan. We hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Bovendien werden alle gemaakte afspraken stipt nagekomen, wat voor ons een belangrijk aspect was. Dit heeft bijgedragen aan het vertrouwen en de tevredenheid die we over het hele proces hadden.
De monteurs kwamen netjes op tijd waren vriendelijk hebben mee gekeken voor de beste plaats voor de thuisbatterij en er is een mooie goedwerkende installatie gemaakt.
Een prima advies door de adviseur die mij klantgericht adviseerde daarom ging vrijwel direct akkoord met het plaatsen van de panelen.
Korte tijd later kreeg de datum van plaatsen ik vond het een goed plan.
De plaatsing was in een paar uur klaar prima en vakkundig door de heren, meer dan goed Solar concept is zeer aan te raden, ik zou zeggen ga zo door