Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Claudia Sträter
Claudia Sträter
Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Modieuze kleding, stijlvolle business outfits of kleurrijke looks. Er is voor elk wat wils. Ontdek de nieuwste musthaves uitgevoerd in speelse en eigentijdse silhouetten en nu ook een 100% pure cashmere collectie. Een collectie om bij weg te dromen.

Keurige zending, snelle terug betaling. zeer tevreden.
Mooie kwaliteit. Ik heb al veel gekocht en ben overal tevreden over. Zelfs van kleding die al meer dan 20 jaar oud is. Verder vind ik het prettig dat PostNL gebruikt wordt als vervoerder. Vriendelijke groet ***
Ik ben niet meer zo tevreden over de collectie. De afgelopen twee jaar heb ik dan ook bijna niets bij u gekocht. Ik vind de collectie niet meer zo uitgesproken als voorheen, vrij saai zelfs. Heel jammer, want ik was een trouwe klant van u.
Tot tweemaal toe een shirt besteld dat niet op voorraad is. Staat bovendien nog steeds op de website. Geen reactie op de mail die ik
hierover gestuurd heb.
Good service as always.
Goed verzorgd en mooi op tijd!
Vlot gereageerd en gelijk duidelijk
In de winkel Rotterdam Lijnbaan ook keurig geholpen, aardige dames.
99% altijd blij met mijn aankopen mooie kleding en aanbiedingen en snel bezorgd top
Snel en goed geleverd
Prachtige kleding welke ik al tientallen jaren met plezier draag .
Het enige nadeel is dat de broeken en pantalons veel te ruim vallen en ik ze vervolgens moet laten innemen . Dat is wel erg jammer .