Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Claudia Sträter
Claudia Sträter
Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Modieuze kleding, stijlvolle business outfits of kleurrijke looks. Er is voor elk wat wils. Ontdek de nieuwste musthaves uitgevoerd in speelse en eigentijdse silhouetten en nu ook een 100% pure cashmere collectie. Een collectie om bij weg te dromen.

Goed
Ik heb de pakketjes nog steeds niet ontvangen.
Allereerst ben ik tevreden over de vlotte bezorging.
Minder tevreden was ik over de staat van de broek na het uitpakken.
Het leek alsof de broek gedragen was. De pijpen waren aan de onderkant heel duidelijk lange tijd 2 keer omgeslagen geweest. Dat kon je heel duidelijk zien aan de vouwen. Verder leek het alsof de broek plat neergelegd was en toen gestreken. Vouwen aan de zijkant. Ik heb geaarzeld om daar mee naar de winkel te gaan in Groningen. Niet gedaan. Ik heb hem zelf gestreken, geperst met een vochtige doek enz. De stof is gedeeltelijk linnen, 21 %, en ik weet dat linnen kreukt. Maar dit was niet een normale kreuk. De broek ziet er nu weer goed uit. Met vr.groet.
Ik zou graag meer ( eenvoudige) strand /zomerjurken en bermuda’s in de collectie willen zien.
Ik vind de levertijd van de online bestelling echt te lang. De jurk is voor een huwelijk en de maat was niet meer aanwezig in de winkel. Wanneeer de jurk niet gepast had had ik geen tijd meer gehad om iets anders te halen. Dus mazzel nu maar heb er wel stress van gehad.
Altijd heel tevreden met bestellen en retour
Ik heb een artikel teruggestuurd op Dinsdag 2 juni. Nog niets gehoord
Snelle levering en duidelijke instructie voor eventuele retourzending, dat overigens niet nodig was.
Snelle levering maar vertraging door post.nl
Laatst in de zaak in Maastricht was ik niet tevreden.
Broek was niet in mijn maat .
Wel een maat groter moest ik hem maar naar een Turks zaakje brengen voor in te nemen.
Hij was niet kleiner te krijgen op internet want hij was uitverkocht.
Ik twijfelde toen zei de verkoopster dat ik eerst maar eens een kop koffie moest gaan drinken.
En tot mijn verbazing kon ik zelf wel de broek in maat 42 zelf bestellen.
Dat heb ik ook maar gedaan.
Geen fijne verkoopster en de eigenaresse zat achter in de zaak op een stoel.
Schijnbaar hadden ze geen zin om te werken op die zondag.
Het is dat ik super tevreden ben over jullie kleren