Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Claudia Sträter
Claudia Sträter
Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Modieuze kleding, stijlvolle business outfits of kleurrijke looks. Er is voor elk wat wils. Ontdek de nieuwste musthaves uitgevoerd in speelse en eigentijdse silhouetten en nu ook een 100% pure cashmere collectie. Een collectie om bij weg te dromen.

Ben erg goed geholpen vriendelijk niets was teveel complimenten
Tevreden
Fijne omschrijving vanproduck
Alles keurig op tijd thuisbezorgd. Ook zeer tevreden met de top die ik besteld heb!
Perfecte pasvorm en kwaliteit, mooie uitstraling, super vrouwelijk
Snelle en correcte levering. Bestelling netjes verpakt. Helaas moeten retourneren omdat het artikel me niet paste.
Hele fijne website en winkel. Heel veel keuze. Ik ben moeilijk ter been en kan niet naar de winkel komen. Heel fijn dat ik meerdere creaties kan bestellen en thuis kan passen. Ben daar erg blij mee.
Beste kwaliteit van de stoffen, mooie kleed, super snelle levering, u bent de beste

Bedankt
Snel en correct geleverd
Voor het CS-filiaal dat het dichtste bij Franeker is moet ik naar Groningen. Daarom heb ik voordat ik kleren via de webshop bestelde met uw winkel in Groningen gebeld en naar lengtematen van broek en jack gevraagd. Uw verkoopster heeft dat keurig voor mij opgemeten, waardoor ik de goede bestelling heb gedaan. Zeer tevreden !!