Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Claudia Sträter
Claudia Sträter
Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Modieuze kleding, stijlvolle business outfits of kleurrijke looks. Er is voor elk wat wils. Ontdek de nieuwste musthaves uitgevoerd in speelse en eigentijdse silhouetten en nu ook een 100% pure cashmere collectie. Een collectie om bij weg te dromen.

Ik ben heel tevreden, vlugge levering,op de hoogte gehouden van de levering, en perfect ingepakt,zodus ik ben heel blij,dank u wel
Altijd supernetjes en op tijd aangeleverd.
Alles verliep goed.
Vlotte afwerking
Al een tiental jaren ben ik klant van dit mooie merk. Zeer tevreden, mooie kleding van goede kwaliteit en pasvorm. Heel vaak ook online bestellingen geplaatst die steeds naar volle tevredenheid zijn verwerkt.
Mooie kleding. Frisse collectie. Goede kwaliteit en goed betaalbaar.
Snelle verzending en mooi ingepakt.
Zeer tevreden mee
Alles snel en goed geregeld. Broek was te groot en heb ik geruild voor maat kleiner.. Binnen 2 dagen had ik die in huis. waarna binnen 2 dagen betaling geld eerste broek teruggestort was.
Mooie tas
Ging makkelijk en snel en alles past goed
Een goeie ervaring met het retour van mijn aankoop, dat geeft mij een veel vertrouwen in jullie service nog malle dank ervoor