Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Eco Deuren / Hörmann-onderdelen.nl / Dé Garagedeuradviseur!
Eco Deuren / Hörmann-onderdelen.nl / Dé Garagedeuradviseur!

Beste

Ik ben zelf onafhankelijk verdeler en verkoop jaarlijks ong 150 Hörmann poorten.

Op uw website geeft u aan een officiële hörmann partner te zijn.
Ik heb nu bij u torsieveren gekocht, maar heb geen originele Hörmann torsieveren ontvangen. Dit vind ik bijzonder jammer.
Afgezien van de kwaliteit zouden jullie op je site moeten vermelden dat het geen origineel onderdeel is.

Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vriendelijke groet

***
Keurig en snel geregeld
Uiteindelijk is mijn bestelling na 1 maand aangekomen.2 mails en 3 telefoontjes later een tevreden klant. De enige frustratie is dat de site vermeld dat het product vooradig is, wat in werkelijkheid niet is. Zelfs ijdens mijn wachttijd, bleef er voorraad?
Correcte levering van bestelde goederen.
Snel antwoord op mijnvraag over de batterij van mijn afstandsbediening .
Duidelijke uitleg en link op de batterij te bestellen.
Snelle levering, ben dik tevreden
Duidelijke produktbeschrojving op de site, gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Helemaal goed!
Snel verzonden
Alles verliep héél vlotjes en goed te traceren en via het filmpje op jullie site voor het stuk dat ik nodig had was zeker een aanrader om eerst ernaar te kijken.
mijn stukken waren heel goed verpakt en correcte stukken , echt een pluim op jullie hoed.
Vlotte levering aan een goede prijs.
Product betrof een verkeerde levering, na een telefoontje was het gauw geregeld en werd het juiste product opgestuurd met een retourbon voor het onjuiste product. Goed geregeld.