Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

EezyShops
EezyShops
EasyCarParts en EasyBoltsAndTools, samen onderdeel van EezyShops. Elke klant die een aankoop doet bij een van onze webshops, krijgt de mogelijkheid om zijn ervaring te delen. Zowel over de shop in het algemeen, als over het product dat is aangeschaft. Zo kan men aan al onze bezoekers laten weten hoe onze service is ervaren. Maar ook of het product voldoet aan de verwachtingen. Ze hopen wij dat u een betere shop-ervaring heeft. Open en eerlijkheid is hierin de rode draad.

Levering was prima
Ontvangst 2 dagen later dan oorspronkelijk bevestigd
Eenvoudig bestellen, snelle levering, product helemaal top en naar verwachting.
Helemaal tevreden dus.
Goed ontvangen op juiste datum
Het geleverde product is prima en uitstekend, mijn advies is gebruik voor verzending kleinere verzenddoos dat is beter voor het milieu.
Product ziet er goed uit en is snel geleverd. Dit tegen een scherpe prijs. Top.
Werd goed verpakt geleverd (klein inbussleuteltje 1mm. Goede kwaliteit.

Het had best in een envelop gemogen (klein voorwerp, waarde nog geen €***). Nu was het een pakje waarvoor getekend moest worden. Gelukkig was er iemand thuis.
Bestelling op maandag gedaan, de bestelling werd pas zaterdags geleverd.
Als je producten niet zelf op voorraad hebt gewoon kwa levertijd aangeven dat het langer duurt.
Super! Makkelijk de juiste onderdelen kunnen vinden en snel geleverd.
ik vind het jammer dat ik 2 maanden heb moeten wachten op mijn bestelling ook had ik gebeld en gemaild geen antwoord tot de laatste telefoontje en toen had ik hem eindelijk binne vandaar 2 sterren
Ik heb een set hulpveren besteld voor mijn golf 7 variant.
De veren werden netjes optijd geleverd.
En het monteren was heel eenvoudig met de meegeleverde montage beschrijving.
Het rijden met de extra veren voeld prima ik heb ze nog niet getest met een zwaar beladen auto.
Als je een beetje handig bent kan je ze makkelijk zelf eronder monteren.