Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

EezyShops
EezyShops
EasyCarParts en EasyBoltsAndTools, samen onderdeel van EezyShops. Elke klant die een aankoop doet bij een van onze webshops, krijgt de mogelijkheid om zijn ervaring te delen. Zowel over de shop in het algemeen, als over het product dat is aangeschaft. Zo kan men aan al onze bezoekers laten weten hoe onze service is ervaren. Maar ook of het product voldoet aan de verwachtingen. Ze hopen wij dat u een betere shop-ervaring heeft. Open en eerlijkheid is hierin de rode draad.

Goed geleverd
snel geleverd, conform verwachting
Goed en snel .top
Product voldoet aan verwachtingen en was ook snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding ook goed.
Product snel geleverd.
Snel geleverd voor de laagste prijs wat wil je nog meer.
Ik heb 2 steekassen besteld en ontvangen verzending was vrij snel alhoewel ik postNL echt een vreselijk postorder bedrijf vind.
Buiten dat alles goed en een prima webshop. Zowel telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
ben zeer te vreden met de bestelling beveel het aan bij anderen
Een van de weinige sites die het artikel hadden, voor een goede prijs
Ik heb met een verkoper gebeld over een set luchtvering voor mijn Ford ranger, hij zij geef mijn het kenteken dan krijg je van mijn een artikel nummer. Ik kreeg mijn pakket snel binnen, en de luchtvering paste perfect en werkt heel goed, ik ben blij. Vijf sterren