Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

DurexShop.nl
DurexShop.nl
DurexShop: 100% Durex 100% betrouwbaar. Op DurexShop.nl vind je alles van Durex.Alle bestelling worden met grote zorg, anoniem en gratis naar je verstuurd. Durex is het grootste condoommerk ter wereld.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Zeer tevreden over de snelle en correcte levering
Goede communicatie, alleen maken jullie de snelle service niet waar, na plaatsen van de bestelling duurt het 2 dagen voor je bestelling binnen is
Snel en discreet
Verzending was snel en producten zijn prima, maar een (gratis) product miste uit de bestelling, hiervoor gemaild maar nooit een antwoord op gekregen, erg jammer.
goed
Product ordered Thursday for delivery Saturday. Still not delivered as at Tuesday morning. Each day I have received an e-mail saying it would be delivered the next day, and the same again that day..
Alles zat in het doosje en het was optijd. Zou alleen wel liever een pompje of iets dergelijke hebben op de fles, dat zou makkelijker zijn om te doseren
Gewoon goed!
Op en top
Correcte service 👍

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel