Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

DurexShop.nl
DurexShop.nl
DurexShop: 100% Durex 100% betrouwbaar. Op DurexShop.nl vind je alles van Durex.Alle bestelling worden met grote zorg, anoniem en gratis naar je verstuurd. Durex is het grootste condoommerk ter wereld.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik heb nu een week later nog steeds niets ontvangen..... dus. Jullie beloven veel maar leveren niets. Ik ben een heel boze klant.
Bestelling met spoed op woensdag is geretourneerd aangezien de verpakking kennelijk onderweg was beschadigd. Extra 'spoed' kosten wel retour gekregen, maar de bestelling zelf is vervolgens blijkbaar (ongevraagd) alsnog verzonden. Dat zou nog tot daar aan toe zijn (komt uiteindelijk altijd wel weer een keer van pas), maar de bestelling is vervolgens (weer) niet aangekomen, terwijl de shop volhoudt dat dit wel het geval is. Hoogst irritant, alleen maar gedoe en geen oplossing
Super tevreden met een snelle service. Bedankt.
Nooit aangekomen
Super
***
Alles top!!
Prima geleverd pakket. Hebben alleen niet waargemaakt waarmee ze adverteren. Was namelijk niet de volgende dag in huis, maar de dag erna. Verder geen opmerkingen
***
Snelle en discrete levering.
Graag korting bij meer stuks vh zelfde artikelen bv zoals nu 5 pleasere rings besteld en dan 4 betalen of 5 halen 4 betalen .
Of Korting bij meerdere aantal.
Uw suggestie van boven de 30 dan heen porto is al zeer goed..maar kan nog aantrekkelijker worden!!!!

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel