De Goudwaag is een winkel in Den Haag en wijde omgeving voor het verkopen van uw oude goud en zilver. Wij worden aanbevolen door gerenommeerde juweliers.
Bij ons krijgt u altijd een gratis taxatie en een faire prijs voor uw kostbaarheden. Wij willen ons werk op een transparante manier doen, zodat u zeker weet dat u fair behandeld wordt. Ons motto: Eerlijk over uw goud!
Dit alles doen wij in de stijlvolste goudinkoopwinkel in heel Nederland. Overtuig uzelf en kom langs voor een gratis taxatie en een kop goede koffie. Wij zien u graag bij De Goudwaag.

Partner ID | C39D559DD5FC23C |

- Positief 99.62%
- Neutraal 0.38%
- Negatief 0%
Totaal aantal beoordelingen: 265
Gemiddelde van 8 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)
- 99.62%
- 0.38%