Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Dak & Lood BV
Dak & Lood BV
Voor de particuliere en de zakelijke markt zijn wij dé specialist in dak, lood en zinkwerk. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft. Van dakbedekking tot rollen lood, van zinken regenpijpen tot zinkwerk dakgoten, en van loodvervangers tot zinkwerk hemelwaterafvoeren. Dakenlood.nl fabriceert het zinkwerk en prefab lood allemaal in eigen huis én bijna ons hele assortiment aan dak-, lood en zinkwerk producten hebben wij voorradig. Hierdoor kunnen we uw bestelling razendsnel leveren. Bij Dakenlood.nl is het leveren van eersteklas kwaliteitsproducten tegen voordelige prijzen altijd prioriteit. We garanderen de kwaliteit van al onze producten en we garanderen scherpe prijzen. Als vaste zakelijke klant profiteert u bij ons bovenop de scherpe prijs nog van extra inkoopkortingen. Voor iedere toepassing heeft Dakenlood.nl precies waar u als particulier of als vakman naar op zoek bent! Niet voor niets zijn wij dé online groothandel voor heel bouwend Nederland.

Nog net op tijd besteld .Prettig contact een 10
Als leek op het gebied van hemelwaterafvoer iedere keer een oplossingsgericht antwoord gekregen op mijn mail(s).Alle bestelde materialen vlot geleverd. Goede kwaliteit.
Nu twee maal iets besteld bij Dak en Lood. Geweldige service en persoonlijke hulp. Ik ga hier de volgende keer zeker weer bestellen. Wat een top bedrijf. Dank Fabian!
Dakenlood communiceert goed via e-mail en was telefonisch goed bereikbaar. Snel geleverd tegen een goede prijs. Een aanrader dus.
Dak & Lood had binnen de afgesproken termijn mijn pakket opgestuurd. Helaas is het door PostNL kwijtgeraakt en konden ze pakket het niet meer vinden. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Dak & Lood en ze hebben het dezelfde dag nog opgelost en zorgen voor de verdere afhandeling met PostNL. Fijne partij om zaken mee te doen, aanrader.
ondanks dat post.nl een bericht had gestuurd dat de bestelling donderdag voor 15.30 uur, het lood, bezorgd zou worden en dit niet na kwam, dus niet bezorgde, en wij hier wel rekening mee hadden gehouden met onze werkzaamheden, zag Dak&Lood het probleem dat wij daardoor hadden. Maar dat was voor hun geen probleem en werd het lood alsnog s'avonds door een medewerker om 18.30 uur bezorgd en gratis! Dat noem ik nog eens service!!! Dak&Lood nogmaals hartelijk dank. Groeten Bertie Boerstal
Alles naar wens geleverd en goede kwaliteit
oke
3 rollen loodvervanger besteld via de website. Door een fout in het systeem bleef levering uit. Na contact te hebben gehad met Nico van Dak en Lood werd een spoedlevering gedaan uitgevoerd door PostNL. Post.NL heeft vervolgens aan alle kanten verzaakt door gewoon niet te leveren. Uiteindelijk heeft Nico er voor gezorgd dat een collega van hem het lood heeft gebracht omdat het werk er inmiddels onder leed. Supergoede service van Dak en Lood, ik kan niet anders zeggen.Hartelijk bedankt!
Al 2 weken aan het wachten,gebeld, gemaild en weet nog steeds niet wanneer geleverd wordt.
Hopelijk komt het nu snel en is de kwaliteit beter dan de levertijd.

Voorlopig zeker niet aan te bevelen