Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Tintrio
Tintrio
Ons verhaal begon 60 jaar geleden met een schilderbedrijf en een verfwinkel. Drie generaties later staan we samen met ons team aan het roer van een ambitieus familiebedrijf. Deverfwebshop groeide intussen uit tot Tintrio maar de essentie is steeds hetzelfde gebleven, namelijk onze passie voor verf waarbij de klant centraal staat.

Philippe P.
Uitgebreid aanbod, bestelling verloopt vlot, alles netjes verpakt en snel geleverd.
Ook mijn derde aankoop bij Tintrio verliep perfect
Aanrader voor alle klussers in spé
Johan B.
correcte en vlotte afhandeling van onze bestelling
Bart S.
Perfect op tijd geleverd
Hugo D.
Vlug geleverd en perfecte uitleg
Luc M.
Alles is in orde!!!
johan a.
Op 31 januari een bestelling geplaatst. Ik ontving e-mails van B-Post dat er meerdere leveringen zouden volgen. Deze bleven echter uit. 3 dagen na elkaar via Whatsapp en telefonisch contact opgenomen. Bleek dat B-Post verschillende dagen na elkaar de leveringen niet kwam ophalen. Dan maar zelf beslist om de levering persoonlijk op te halen, een traject van 100 km enkel. In de winkel vroeg ik naar compensatie, een week later spijtig genoeg nog geen reactie hierop ontvangen.
Bea L.
Goeie prijs, snelle levering.
Gebruiksvriendelijke website.
Paul J.
Interessant dat je de kleurenkaart kunt huren.
Gemakkelijk dat je thuis rustig je keuze kunt bepalen op de site en zaken kunt vergeljken
Vlotte en correcte levering. Goed verpakt.
***
Carl C.
Snelle en correcte levering
Goeie prijs/kwaliteit verhouding
Ronny V.
bij de levering door de koerierdienst bleek de verfketel stuk. ik heb dit gemeld aan Tintrio (gestaafd met de nodige foto's) en onmiddellijk hebben zij ; zonder enig probleeem ; een nieuwe verfketel toegestuurd.
SUPERSERVICE !!!