Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Tintrio
Tintrio
Ons verhaal begon 60 jaar geleden met een schilderbedrijf en een verfwinkel. Drie generaties later staan we samen met ons team aan het roer van een ambitieus familiebedrijf. Deverfwebshop groeide intussen uit tot Tintrio maar de essentie is steeds hetzelfde gebleven, namelijk onze passie voor verf waarbij de klant centraal staat.

Karolien C.
Ik wilde mijn bestelling aanpassen en kreeg heel snel een antwoord. Alles werd aangepast, het geld stond heel snel terug op mijn rekening. De verf was heel goed verpakt, heel tevreden!
Geert V.
Iis altijd rap op de bestemming als ik iets reserveer
Etienne J.
Snelle en goede levering goed verpakt en duidelijk. Was verbaasd over de prijs, in de doe het zelf zaak 135 euro bij jullie 95.99 euro 39 euro verschil en ik moet er mijn deur niet voor uit. Ga zeker nog bestellen wat Ik nodig heb ook voor familie en kennissen . Bedankt

***
Peggy V.
We zijn heel tevreden over de informatie die op de site terug te vinden is, De verf is heel scherp geprijsd. Nergens goedkoper! De bestelling verliep vlot en was makelijk af te ronden.., De levering was goed te volgen en netjes op tijd geleverd. Ik kies zeker opnieuw voor Tintrio voor volgende aankopen.
Jan V.
Alles is perfect verlopen zowel de bestelling als de levering
Henoch D.
Goede prijs en snelle verzending.
Christine F.
Je suis toujours aussi satisfaite de ma commande et du site tintrio qui la traite rapidement . Les produits sont d’excellente qualité et les prix compétitifs .
ERIK S.
Altijd correct en snelle levering
Danny D.
Zeer goede prijs en snelle levering.
Gilbert V.
Snelle levering, correcte prijshandeling, kwalitatieve verven en advies voor DHZ