Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Tintrio
Tintrio
Ons verhaal begon 60 jaar geleden met een schilderbedrijf en een verfwinkel. Drie generaties later staan we samen met ons team aan het roer van een ambitieus familiebedrijf. Deverfwebshop groeide intussen uit tot Tintrio maar de essentie is steeds hetzelfde gebleven, namelijk onze passie voor verf waarbij de klant centraal staat.

Walter B.
Top service
Johny R.
Snelle levering , goede en sterke verpakking👍
didier l.
Alles klopt.Doen wat ze moeten doen
Chris V.
Er wordt op de site medegedeeld...op werkdag voor 16.00 hr besteld dezelde dag nog verwerkt.
Ik heb 2 bestellingen geplaatst op een vrijdag voor 16.00 hr en die zijn pas maandag verwerkt volgens het bericht dat we kregen.
Op zich geen probleem....maar belofte maakt schuld !
Voor de rest geen opmerkingen artikels stevig verpakt en prima prijs.
Guido V.
Zeer goede concurrerende prijzen
Eric D.
Sérieux, prix intéressant, livraison rapide.
Je conseille.
Nourdin A.
Aangeraden door bevriend schilder. Zeer te vreden over de verwerk en levertijd.
Bernard M.
Bons prix, envoi très rapide et emballage soigné.
Christine F.
Site très professionnel. Un choix exceptionnel à prix compétitif.
Le service est rapide et super efficace. En cas de problème, une solution est immédiatement trouvée . Je recommande vivement ! Merci à *** toujours très aimable au téléphone .
Maarten H.
Zeer tevreden. Verf en verfrollen besteld. Bij levering bleek er een foute verfrol geleverd. Contact opgenomen met de klantendienst en dezelfde dag nog reactie ontvangen dat ze de correcte rol zouden nasturen. Deze kwam al de volgende dag aan. Was elke webshop/klantendienst maar zo bereikbaar en efficiënt.