Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Coolblue
Coolblue
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Ik ervaar goede service
De optie mijn product in de winkel op te halen, heb ik gebruikt en het is me goed bevallen. Op veel schermen in de zaak kun je zien of je al aan de beurt bent. Dat wachten kan wel eens langer duren omdat er geen ophaalmoment is gereserveerd en je in een wachtrij staat. Ondertussen kun je door de winkel andere producten bekijken.
Ik werd geholpen door een medewerker die wist waar hij het over had en me dus ook goed kon helpen.
Heb de afgelopen week 2 keer iets besteld bij Coolblue waarbij de levering de volgende dag zou zijn (1 daarvan was afhalen bij een filiaal). Beide keren kregen we op de dag van afhalen/bezorgen te horen dat het met een dag vertraagd was i.v.m. drukte in het magazijn. Jammer want je houdt bewust rekening met een snelle levering.
Ik heb betaald voor een levering die niet zoals afgesproken plaatsvond.
Het is al een tweede keer zo een puinhoop dit jaar, een derde keer komt niet voor.
Coolblue is inmiddels de standaard winkel geworden vanwege de probleemloosheid.
Kevin was really enthusiastic and kind. Really great service!
Ik zocht een laptop voor persoonlijk gebruik. Het was erg makkelijk om op de website een selectie te maken en die met elkaar te vergelijken. Ze hadden een goede deal voor mijn beste optie. Het bestellen ging vlot. Ik koos voor ophalen en betalen in de winkel, vroeg de volgende morgen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben uiterst tevreden met de bestel- en ophaalprocedure, en de laptop zelf.
Heldere website en altijd een gezellige ervaring met de bezorgers en het systeem met bezorgen en duidelijke tijden inclusief ook niet te vergeten het belletje vooraf
Camera besteld deze werd de dag erna al geleverd

Prima verpakt en werkt als een tierelier

Makkelijk aan te sluiten
Wij hebben 2 ventilatoren besteld. Deze zouden de volgende dag bezorgd worden. Dat is ook de reden dat wij bij jullie besteld hebben. Nu hebben we 1 ventilator een dag later ontvangen en de 2e nog steeds niet.
Dit zijn geen afspraken als je ze niet kan nakomen!