Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Coolblue
Coolblue
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Staat dat het is geleverd maar heb de oortjes nog niet.
The delivery was done next day as promissed, even before the time
Duidelijke informatie op de website, met vergelijkingstool. Erg handig!
Levering was supersnel.
Niets op aan te merken.
Good customer care and good product
Gelijk gedragen om een podcast te luiteren met hardlopen en een Teams presentatie op de fiets te luisteren. Hij blijft goed zitten en het is allemaal goed te volgen.
Accurate en snelle levering
Vlotte levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Wasdroger ‘s middags kapot. Nieuwe uitgezocht bij Coolblue. Volgende ochtend om 8.30 uur stond de nieuwe te draaien.

Kortom uitstekend!
OK!