Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Raymond S.
👌👌👌👌👌
Tinco B.
Rotel T11 in de winkel besteld, werd snel geleverd. Ook zonder de handleiding het apparaat kunnen installeren en zenders opslaan.
Perfecte DAB+ ontvangst. In mijn geval met de antenne bovenop de T11 midden in de woning (baksteen, dat scheelt). Antennekabel is voor andere situaties wel wat kort.
Het scherm van de T11 is monochroom, en tekst scrolt. Ik heb ook een Kenwood DAB+ ontvanger met een kleurenscherm waar de tekst wel oppast.
Ton V.
Geen advies want beter dan dit wordt moeilijk
Andrii N.
Bedankt
Alexandr K.
alles is goed ik ben heel tevreden
Jaap V.
Bestellen ging snel en eenvoudig, tevens snelle levering
Jan H.
Geen goede ervaring met bestelling. Product nog niet geleverd. Vage uitleg gegeven.Vandaag telefonisch contact opgenomen. Door medewerker werd aangegeven dat hij vandaav nog uitsluitsel zou geven. Niets meer vernomen.
Jacko H.
Kreeg goed advies en voldoende tijd om ongestoord te kunnen luisteren om te beslissen of de aankoop een goede beslissing is.
Ed V.
Heel goed geholpen met mijn vragen, en correcte levering.
Alleen kabeltje wacht nog op de rest van de apparatuur.
Hans J.
Kort voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Zeer betrouwbaar. De afhandeling van de bestelling was perfect.