Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Bart v.
Top service
Jaap S.
De iEar website is helder opgezet en geeft de relevante informatie.
Het hele proces van bestellen en ontvangen vind ik ook prima. Zeer tevreden!
Harmen K.
Deze voetjes zijn geen 'moet je hebben'-accessoire; ze zijn een fundamentele correctie. Mijn SVS SB-1000 Pro stond op een PVC-vloer en 'vocht' tegen de ondergrond, wat resulteerde in een vervaging van transiënten en een onrustig laag. Na montage van de SoundPath-voetjes is dat volledig verdwenen.

Wat overblijft is strakker, gecontroleerder en dynamischer laagwerk. De sub is niet langer een aparte entiteit die de vloer laat meetrillen; hij is naadloos geïntegreerd met de hoofdspeakers. De winst zit 'm niet in meer bas, maar in betere bas – snellere aanval, strakkere definitie, en een rustiger, meer ontspannen totaalgeluid. Voor een relatief kleine investering levert dit een ongekende stap in integratie en luisterplezier. Een aanrader voor iedereen met een sub op een harde vloer.
Bas d.
Kwaliteit en uitstekende informatie op de site.
Stef S.
Bestellen was eenvoudig, levering ging snel, was heel goed verpakt informatie werd goed gedeeld...verder ben ik erg tevreden met het product...
Frank G.
Goede prijs kwaliteitverhouding, overzichtelijke website, snelle verzending, goed ingepakt.
Marco v.
Goed product, snel geleverd
Hugo V.
Zeer snelle en correcte levering van het product, ,winkel doet wat hij beloofd. Ik ben tevreden van mijn aankoop.
Sandro P.
😉👍🤩
Wilco L.
Snelle service, mooi product tegen een prima prijs, vriendelijke en kundige mensen en een schitterende zaak natuurlijk! Aan te bevelen!