Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Jeremy L.
Zeer vriendelijke communicatie, vlotte en snelle verzending. Van harte aangeraden!
Niels d.
Snel geholpen en uitleg gekregen over wat ze allemaal hebben, terwijl de aankoop al geslaagd was. Ik weet waar ik naartoe moet, als ik ooit iets van speakers wil testen.
Michel D.
Bestelling geplaatst mail contact en levering gingen sneller dan ik verwacht had
Eric H.
Als bonus bij mijn bestelling een gratis HVT!!
Francois W.
Zoals altijd weer lekker snel geleverd, ook zoals gewoonlijk meestal op voorraad.
Kortom fijne ervaring erbij.
Felix F.
Top service. Snelle verzending en ook als je iets retourneert wordt dat netjes en correct afgehandeld.
Dennis G.
Snelle levering, netjes goed verpakt, goede kwaliteit, goede survice, betrouwbare winkel
Jacob M.
online bestelling is prima afgewikkeld
Johan S.
Alles perfect geregeld. Tussentijds op de hoogte gehouden. Stevig verpakt.
Kortom geen minpunten.
O ja, de hifi gids ga ik rustig lezen.
Marcel V.
Zeggen wat je doet en vooral doen wat je zegt. Afspraken nakomen is er helaas niet bij. Ook wordt er niet geluisterd en slecht gecommuniceerd. Eerste en laatste iear voor mij.