Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Arno v.
Bij het uitpakken van de platenspeler bleek de stofkap beschadigd. Dat is snel opgelost met een nieuwe stofkap. Ook voor vragen over het afstellen van de platenspeler is na aanschaf nog tijd en aandacht voor je als klant.
Mitchel v.
Perfect
Hans J.
Snelle, perfecte afhandeling en een cadeautje zit ook nog erbij.
Richard V.
Gewoon top service
Rene J.
Naar aanleiding van een goed verzorgde masterclass streaming van jullie ,een supra kabel gekocht. Die het gewenste resultaat gaf en bovendien snel geleverd werd. Veel geleerd van de master class streaming.
A. B.
Goede deskundige ervaring gehad n.a.v. een netwerksessie.
Rene W.
Zeer snelle levering (dag na mijn bestelling) van de zeer prettig geprijsde Supra stroomkabels.
Martien N.
Snelle adequate levering.
Carlo T.
Snelle handelingen. Dus ook snel het bestelde in huis
Gerard v.
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen om onduidelijke redenen heeft UPS de bestelling achter gehouden in hun depot