Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Edmond S.
Vriendelijk geholpen. Hoewel ik niet de grootste uitgave deed met een paar speakerstandaards nam de adviseur de tijd om me te adviseren over een ander merk speakers en het verschil in klankbeeld te laten horen.
Wolfgang H.
Vlotte afhandeling en levering, goed product tegen een faire prijs.
Nico v.
Goede kwaliteit,
Goede website waarmee goede keuze gemaakt kan worden
Snel geleverd
Stefaan C.
Prima service
Koos M.
Snelle levering.
Goederen uitstekend verpakt.
Ook het bestellen ging makkelijk
D. H.
iEar is goed bereikbaar, geeft goed advies en is snel in de afwikkeling van levering en retourneringen en die combinatie is zeldzaam.
Gert J.
Goede website. Geeft duidelijke informatie over product en levertijd. Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
Pim v.
Zeer snel en professioneel geholpen.
Wilde kiezen tussen 2 Yamaha versterkers met bijpassende cd speler. Was binnen het kwartier klaar en op weg naar huis. Zeer tevreden met mijn aankoop.
Marnix W.
Goede prijs, snelle verzending en goed ingepakt. Top service! Snel gehandeld bij aanpassing in verzending vs afhalen.
Marcel H.
Goede, snelle en deskundige service