Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

J.A. K.
Geweldige service! Kon mijn bestelling wat langer duurde zonder enig probleem omzetten naar een alternatief! En ook nog eens zeer goed verpakt en snel geleverd, gewoon top!!!!
Eric S.
Makkelijk kunnen bestellen, snel geleverd, zeer tevreden.
G W.
vlotte levering goed verpakt
Willem v.
Apparaat werkt goed, snelle verzending 👍
Ruurt S.
snel en netjes verstuurd, product als verwacht
Jop J.
PRETTIG CONTACT, GOED PRODUCT
Chris V.
Perfect geleverd en top produkt
Ben O.
Een kleine accessoires (Q UP arm lifter) gekocht voor een platenspeler. De ontvangen verpakking zag er wat vreemd uit. Wat bleek: ze hadden de Q up heel handig in een HVT tijdschrift verpakt. Dus tijdens het beluisteren van de platenspeler kon ik ook dit leuke tijdschrift lezen. Mooie en commerciële actie want ik ga nu ook een abonnement op HVT nemen!
Patrick M.
De Pro-Ject Acryl it E is in perfecte staat aangekomen. De kartonnen doos daarentegen zag er wat oud uit, alsof ie al een tijd in het magazijn lag. Maar dat hindert niet. Erg blij met de upgrade.
Guus H.
Super goed de producten.