Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Tim M.
Snelle levering. Goede en duidelijke communicatie over de status van de order.
Carl S.
Bestelling werd snel verstuurd, pakket was goed verpakt.
Henk T.
Bestellen via website ging goed. Snelle verzending en stevige verpakking van bestelde product. Al veel luisterplezier van mijn Bonn 8 silent angel switch gehad. Aanwinst in mijn set👍.
Roel K.
Snel en juist geleverd
Eric V.
Snel besteld,snel geleverd naar Belgie
Jan R.
Supra USB kabel besteld , keurig geleverd en keurig op de hoogte gehouden qua levertijden. .
Kabel veel beter qua klank en veel sneller dan standaard usb kabel .
Goede prijs kwaliteit verhouding. Absoluut een Aanrader !
Gijs M.
Onlangs heb ik een Focal Bathys aangeschaft en deze was uit voorraad leverbaar. Vriendelijk personeel en ik werd prima geholpen
N.P.M. L.
Keurige winkel, vriendelijke mensen. Kom er graag.
Martin G.
Gewoon goed !
Alexandr K.
alles is zeer goed, ik ben zeer tevreden