Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Peter G.
Snelle service / levering.
jan V.
Geweldig
Fijn geholpen en de installatie ging perfect
Was een heel fijn en kundig persoon
Patrick v.
Luisterafspraak was makkelijk en snel geregeld. Vervolgens bijna 2 uur doorgebracht in een luisterruimte, waar de door ons gewenste versterker en boxen al aangesloten waren. Zelfs een ander paar boxen was zo gefixt! Onze eigen cd's een elpees beluisterd, soms asociaal hard, maar dat kan daar gewoon. Personeel is zeer deskundig en neemt de tijd. Had niet het gevoel dat ons iets duurs aangesmeerd werd, integendeel. Ook voor ons beperkte budget nam men alle tijd.
Apparatuur is vervolgens netjes thuis afgeleverd door ook weer een echte muziekliefhebber. (Dat bleek tijdens ons gesprek over beltdrive vs direct drive, o.a.)
Kortom, zeer aan te bevelen. Wij zijn erg tevreden in ieder geval!
Francois b.
Zoals altijd perfecte service.
Michaël G.
Perfecte service, vriendelijk personeel met kennis van de producten, topklasse winkel
Reeds meerdere malen klant en twijfel niet ga en koop bij deze winkel.
Rens v.
Unaniem uitstekend!
DANIEL C.
Levering was prima in orde,goed verpakt en op tijd geleverd ,danku
Jac J.
Goede service en advies. Mijn zoon heeft zijn hifi installatie huer gekocht en laten installeren en hij was ook heel tevreden. Ik heb een nieuw element voor mijn platenspeler gekocht en dit was de beste koop ooit. Geweldig geluid, dik tevreden
Mark v.
Onlangs een geweldige geluidsinstallatie bij iEar gekocht. Niet het merk waarvan ik dacht die te zullen kopen maar een alternatief op hun advies en dat bleek een schot in de roos. Na meerdere geluidssessies waarbij ik alle ruimte kreeg om naar muziek te luisteren heb ik mede dankzij het goede advies de juiste keuzes gemaakt. Dank!
Piet v.
Prima bereikbaar, geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijk!
Goede communicatie, goede uitleg mbt producten.
Snelle levering, goed product!