Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Rob K.
Super mooie zaak, een uitgebreid assortiment en heel vriendelijk personeel. Ze nemen ruim de tijd om je keuze te maken en dwingen je nergens toe, heel fijn.
Herman R.
Ik heb pluggen voor speakers besteld en een zeer snelle levering gehad
Denis G.
IEar weet mij altijd weer positief te verrassen, bij mijn laatste bestelling hadden ze een hifi-tijdschrift bijgevoegd. samen met een snelle levering helemaal top.
Jos H.
IsoAcoustics Aperta 200 gekocht. Product was op voorraad dus direct gekocht.

Kwaliteit van product een dikke 10 !!!! Klank van speakers gaat er enorm op vooruit vooral de bas klinkt enorm vol !!!

Super aankoop en ook gekocht bij een mega bedrijf ….. ga zo door !!!
Danny R.
Mooie versterker, precies zoals beschreven en snelle verzending.
Erwin N.
Mooie product line-up bij iEar, goede service
Rob W.
Goede informatie en snel geleverd en tevreden over het product was uitstekend verpakt
john v.
Snelle actie en prima prijs 👌
Ronald B.
Makkelijk besteld, snel en correct geleverd. Goed op de hoogte gehouden van en tijdens de levering.
Erik t.
Na mijn keuze van een receiver met internet radio, had ik vragen mbt mijn huidige boxen of die zouden werken. Per omgaande bericht ontvangen dat dit geen probleem was. Installatie besteld en twee dagen later keurig thuis afgeleverd. TOP.