Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Michael M.
Evereything perfect
Karel F.
Er wordt snel en professioneel gereageerd op e-mails.
Geert E.
Het product wat geleverd is, vind ik voor de prijs, ver onder de norm.
Hierover heb ik al een separate mail gestuurd
Ruud R.
Na een foutje van mijn kant zeer snel opgelost door de medewerker.
Daarna zeer snelle levering, uitstekend verpakt en als verrassing nog een mooi blad erbij.
Bram V.
Zeer snelle en correcte service
Arjan L.
Trage levering met veel onduidelijkheid en gedoe. Beperkte, verwarrende en tegenstrijdige communicatie. Slechte leverancier ((UPS). Afgetrapte, vieze, beschadigde en half geopende en opnieuw met UPS tape dichtgeplakte doos (vibe: 2e hands of retour product, waarschijnlijk incompleet en beschadigd; hoe dan ook inferieur). Overheersend gevoel: bodem van de markt, webshop van restanten en retouren. Verbijsterd was ik toen ik *** bekeek: onwaarschijnlijk hoge waardering! Schril contrast met mijn eigen ervaringen. Ik moet de tv nog testen (ik verwacht beschadigingen en andere gebreken); daar laat ik uiteindelijk mijn eigen *** review vanaf hangen. Ik twijfel of ik er niet slim aan doe om gebruik te maken van mijn herroepingsrecht en een nieuwe tv te kopen, maar dan bij *** of zo.
J.A. K.
Ben zeer tevreden, nette prijzen en snelle levering! Maar ik wil toch nog even iets vermelden wat niet voor iear geld, maar voor REGA. In Okt. 2025 een reference snaar aangeschaft, heel veel spijt van. Het plateau komt piepend op snelheid. Dus deze riem slipt. Schijnt meer voor te komen. Dus dit even ter zijde. Met iear niets mis mee hoor!
Georgy P.
Everything was great—convenient website, good prices, and fast order processing.
Wilco d.
Goed bedrijf, fijne website, goeie prijs/kwaliteit en snelle levering van topprodukten. Het artikel was ook zeer goed verpakt, zodanig dat je niet kunt zien welk product het is.
Johan G.
Gewoon perfect, Pro-Ject platen speler besteld. De originele doos was goed ingeseald en als verrassing nog een tijdschrift cadeau. Ook was de administratieve afhandeling goed geregeld.