Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Marco T.
Erg vriendelijk personeel,(ik ben helaas vergeten met wie ik sprak) ze luisteren goed naar je, en vullen waar nodig aan, maar nog belangrijker, er wordt óók verteld wat NIET kan. Zo koop je geen kat in de zak. Ik ben erg te spreken over deze openheid en eerlijkheid.
Ga zo door iear.
sentheesan k.
good service, very friendly people
Marc C.
Heel goede service voor van den hul en ortofon kabels aan te schaffen
Rob K.
Na uitgebreid zoeken op internet, had ik besloten om toch te kijken in de winkel van IEar. Wat mooi is dat ik met iets anders de deur uit ben gegaan dan ik wilde. En door het advies ben ik super blij met wat ik nu thuis heb staan. Kef ls50 wireless 2 met kc 62.
rob m.
goede overzichtelijke website.
Jürgen R.
Goede communicatie en service.zeer tevreden!
Gaston D.
Goed advies, snelle verzending.
Herman B.
snelle levering en alles goed verpakt.
Jos E.
Vanuit mijn vakantie adres naar Iear gereden om de Svs wireless op te halen voor mijn svs sub. Door verandering in de woonkamer kwam de sub op een plaats te staan die mijn wederhelft niet kon waarderen. Door de wireless adapter kon de sub op de plek gezet worden die ze graag wilde. Wat inregelen hier en daar en icm met mijn kefs klinkt het weer vanouds.

Dit is wederom een goede ervaring met Iear. Mn speakers heb ik hier ook aangeschaft. Je mag rustig rondkijken bij al het moois ( soms helaas ook zwaar buiten budget haha) en ze nemen alle tijd en geven je goed advies. Top zaak!
Patrick J.
De winkelervaring was prima. Geen vijf sterren omdat er bij de aankoop van de Dynaudio Legend voor een totaal van *** euro geen korting is gegeven. Een (beperkte) tussenkomst zou nochtans een extra motivatie zijn om vanuit België terug te keren naar Tilburg voor de verdere uitbouw van mijn set.