Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

M. R.
Zoals altijd prima advies en service
Martin V.
Makkelijk bestelbaar, concurrerende prijs,goed anoniem verpakt,snel bezorgd mag ook best 1 of 2 dagen later.
Gerard B.
Een prettige en zorgvuldige levering . Tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten.
Peter B.
Goede installatie service
Maty S.
Great purchasing experience
H. d.
Duidelijkheid deskundigheid en vriendelijkheid
Top
Tinus B.
Ik had elders een Linn Axis platenspeler gekocht zonder element. Vervolgens meteen doorgereden naar iEars Tilburg voor een element en om hem na te laten kijken.

Een dag later opgehaald. Bij thuiskomst werkt hij niet. Het lukt me niet om er geluid uit te krijgen.

Het was toen vrijdagmiddag.

***
Ik neem daarna contact met iEars op. Benieuwd wat men heeft gedaan en of zij überhaupt de platenspeler hebben laten spelen?!?
Edwin H.
Zeer goede service en demo in de winkel (Tilburg) ook goede service van de winkel in Amsterdam die mij door stuurde naar Tilburg.
Ook zeer goede support en uitleg toen de projector werd bezorgd, de tijd werd genomen om vragen te beantwoorden en uitleg gegeven wat er allemaal van jullie kant nog mogelijk is voor/in mijn home theater.
joost s.
Snelle levering en goede kwaliteit
Erwin P.
Zeer tevreden, maar zou graag de term "online op voorraad "anders geformuleerd hebben naar "bestelbaar "