Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Rene W.
Zeer snelle levering (dag na mijn bestelling) van de zeer prettig geprijsde Supra stroomkabels.
Martien N.
Snelle adequate levering.
Carlo T.
Snelle handelingen. Dus ook snel het bestelde in huis
Gerard v.
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen om onduidelijke redenen heeft UPS de bestelling achter gehouden in hun depot
J. H.
Snel en goed/slim (tussen gevouwen audioblad) geleverd. Had dus ook nog iets te lezen.

Jammer dat ik de nog goedkopere aanbieding net heb gemist. Prijs was opeens veranderd?
Marcel g.
Hallo iear team,

Mijn ervaring is positief.
Website is eenvoudig in gebruik. Veel informatie over product. Ik werd vanaf het moment dat ik had besteld goed op de hoogte gehouden van het verdere proces. Bestelling kwam goed verzorgd en op tijd binnen. Product zoals omschreven, ik ben er meer dan tevreden mee.
Ik kan alleen nog maar zeggen, bedankt en ga zo door.
Mvg. ***
Vojkan M.
Snel geleverd - zeer blij!
Gerda B.
De cd speler werd gwlijk de volgende dag geleverd qat heel fijn was. Hwt is echt een heel mooie speler met zeer goed geluid. Makkelijke bediening, kortom alles wat je van een cd speler zou willen. Heel erg blij mee, en zekwr ook de prijs!
Hans Z.
Prettige advisering. Snelle afhandeling van de bestelling.
Kasper V.
Via marktplaats Rega Planar 3 gebruikt gekocht met voeding, snelle levering, super verpakt, product voldoet super.