Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate sound and vision
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en Belgiƫ. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Bart T.
Heel fijn voorzien van persoonlijk advies in de winkel. Ze nemen de tijd voor je en dat heeft geresulteerd in de aankoop van 2 hele mooie speakers.
Pieter V.
Los van de Q speakers 3020i, die top zijn, goede en duidelijke informatie voorziening 👍
Theo Z.
Mijn ervaring met IEar is goed maar de bezorging met PostNL is helaas schandalig.
PostNL houdt je 3 dagen aan het lijntje om een kabel geleverd te krijgen.
Jammer.
Jaap S.
Snelle punctuele levering. Warm aanbevolen
Ruud v.
Informatie was duidelijk en er was voldoende keuze. De levering ging snel, verpakking was goed. De Ruark R1s is een fantastisch apparaat met veel mogelijkheden en een verbazingwekkend geluid. Zeker een aanrader!
Marinus W.
Een Inakustik stroomkabel besteld maar door mijn foute beoordeling paste deze niet op mijn apparatuur. Retour aangemeld en twee dagen later al bericht dat de retour is verwerkt en het bedrag zal worden teruggestort, fantastische service.
Vervolgens de juiste kabel besteld en de volgende dag al in huis.
Beveel iEar van harte aan, toonaangevend.
C G.
Luidsprekerstandaard uitgezocht. Had een goede prijskwaliteit vehouding en werd heel snel berzord. Keurig allemaal.
Johan H.
Lekker op je gemak in een ruimte met een kopje koffie luidsprekers met je favoriete muziek uitproberen. Zo kun je tot een goede keuze komen.
R. v.
Een bezoek aan iEar Tilburg is voor mij altijd een prettige ervaring. N.a.v. een recent bezoek waarbij een dig coaxkabel besteld moest worden heb ik een verbeterpunt. Ik zou worden gemaild zodra de bestelling op voorraad was. Ik heb geen e-mail ontvangen. Nadat ik hier op vrijdag 24-10 over belde (ruim 2 weken later) bleek het al 2 dagen eerder te zijn ontvangen. Die vrijdagmiddag in de winkel (b)leek er van mijn bestelling niets te zijn vastgelegd cq terug te vinden. Gelukkig hing er wel een geschikte kabel aan de wand. Voor mij is dit geen deal-breaker, maar het roept wel een lichte ergernis op. Score: 10- zullen we maar zeggen.
Steven E.
Prima service, waarbij werd meegedacht over de aankoop. Goede bereikbaarheid.