Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Crusj.com
Crusj.com
Crusj organiseert al ruim 10 jaar de leukste single reizen. Van heerlijke weekjes aan de Algarve tot indrukwekkende rondreizen door Zuid-Amerika, maar ook gezellige reizen in Nederland. De single vakanties worden in verschillende leeftijdscategorieën aangeboden zodat je altijd met gelijkgestemden op vakantie zult gaan. Welke single reis je ook kiest, we garanderen je dat je een geweldige tijd zult hebben!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Een top weekend gehad!

Weinig tot niks op aan te merken. Joyce is een erg leuke en gezellige reisleider en de groep was reuze gezellig. Ook erg top dat het Joyce alsnog gelukt is om de strandactiviteit op zondag alsnog te kunnen regelen!

Gekozen restaurants op het programma waren ook erg geslaagd, de miscommunicatie bij de Heksenketel dat wij buiten op het (frisse) terras plaats moesten nemen en veel fout ging was jammer maar dat lag naar mijn mening meer bij De Heksenketel zelf waar het personeel zelf de hele avond al de weg kwijt was.

Enige puntje van feedback die ik heb is dat het bij de Ameland singlereis vooraf duidelijker gecommuniceerd kan worden dat een fiets huren of meenemen een MUST is. Zonder fiets of e-bike is het bijna niet te doen om goed mee te kunnen draaien met de groep en bij de activiteiten te komen. Van tevoren als groep reserveren of aangeven waar de fiets gehuurd kan worden zou een goede verbetering zijn.
Wat een fantastische manier is dit om het mooie eiland Ameland te ontdekken. In het bijzijn van leuke mensen mooie herinneringen creëren en genieten!
Het programma met leuke en afwisselende activiteiten en daarnaast een fantastische reisleiding en gezellige reisgenoten was dit een weekend om nooit te vergeten!
Singlevakantie naar prachtig natuurlijk Sardinië met groep van 21 zeer diverse persoonlijkheden en fantastische reisbegeleider Simone die niets teveel is. Meimaand kan nog heel koud en nat zijn en de wind is straf op dit eiland, maar we hadden geluk. Veel zon gehad overdag, de maaltijden waren heerlijk, de mogelijkheden voor uitstapjes legio en de gezelligheid was bijzonder. Ben echt uitgerust na één week en Transavia vloog, ook bijzonder!
Het was mijn eerste single reis , en wat was het fantastisch.
Een geweldige groep mensen, ook zeker onze reisleidster ***** was top!
Ik heb genoten , en zal hier vaker een reis boeken
Gr *****
Ik heb een super vakantie gehad. Het was een goede combinatie tussen rustmomenten en activiteiten. Ik heb veel mooie en nieuwe dingen gezien. Persoonlijk vond ik de eilandtour en het bezoek aan de grotten van Kato het mooist.
De groep was super gezellig. Een leuke combinatie tussen jong en "wat ouder". Dit kwam de sfeer zeker ten goede. Er was tijd voor veel plezier, maar ook voor serieuze zaken. Je merkte dat de groep steeds dichter naar elkaar toe groeide. Ik kijk al weer uit naar de reunie.
Ik heb ook heerlijk gegeten en gedronken. Dit in diverse restaurants verspreid over het eiland.
Het is even vliegen, maar het is het meer als waard.
Eerste singlereis ooit en eerste Crusj-reis. Wat een beleving. Vanaf de dag dat de facebookpagina open stond begon de voorpret echt. Het was goed om te lezen dat anderen het ook een beetje spannend vonden de eerste keer. Maar op de vertrek dag verzamelen bij Starbucks betekent al dat je niet helemaal alleen reist. Het resort Castelsardo Resort was prima, geweldig uitzicht, even schrikken bij aankomst van het aantal trappen, maar eerlijk dat went en was de moeite waard. Het eten was goed en gevarieerd en ook buiten de deur hebben we heerlijk gegeten in mooie Italiaanse sferen. Ook voor Simone de nodige lof omdat zij enorm goed en flexibel organiseerde zowel de excursies als busjes, auto's voor eigen uitstapjes, daarbij was ze ook nog gezellig en deed overal aan mee wat wil je nog meer .Het was leuk om de groepsdynamiek mee te maken een grote groep en kleinere sub groepjes. S' avonds zag je elkaar allemaal en konden ervaringen van de dag gedeeld worden.
De slogan: " niets moet alles mag" werd waar gemaakt. Excursies zijn leuk maar zelf op pad ook. De topper voor mij de wijnproeverij wat een feest! Ook leuk dat we kunnen nagenieten en met een aantal mensen ook na de reis op stap gaan. Met dank aan Simone en de leuke groep, voor herhaling vatbaar!
Fijne gesprekken gehad en eer behupzaam!
Hele fijne vakantie gehad!
Test
Voor het eerst mee geweest op een groepsreis. Lang getwijfeld maar toch maar de sprong gewaagd. Geen moment spijt van gehad! Alle beren die je van tevoren bedenkt heb ik niet gezien. Vanaf Schiphol maak je de 1e contacten en al snel heb je een klik met een aantal en binnen 2 dagen heb je iedereen gesproken en merk je dat iedereen er blanco in staat en er vooral is om een fijne vakantie te hebben en plezier te maken. De 1 doet dat met een boek, de ander gaat uitgebreid lunchen. En in de avond zoek je je vertier ook zeker op. Avondje geen zin? Geen probleem. Volgende dag is weer een nieuwe dag met nieuwe dingen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Loading...

Het eKomi zegel