Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Crusj.com
Crusj.com
Crusj organiseert al ruim 10 jaar de leukste single reizen. Van heerlijke weekjes aan de Algarve tot indrukwekkende rondreizen door Zuid-Amerika, maar ook gezellige reizen in Nederland. De single vakanties worden in verschillende leeftijdscategorieën aangeboden zodat je altijd met gelijkgestemden op vakantie zult gaan. Welke single reis je ook kiest, we garanderen je dat je een geweldige tijd zult hebben!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik ben twee keer met Crusj op vakantie geweest!! En dat is goed bevallen
Wederom een leuke Crusj-vakantie. *** heeft super haar best gedaan en stond altijd voor ons klaar, kon niet beter. Hotel was mooi maar wel ongezellig en bejaard. Van de eilandtour heb ik spijt. Deze krijgt een cijfer 4 van mij. Boottrip was wel zeer geslaagd. Wandeling bedacht door *** was ook zeer de moeite waard. Restaurants uitgekozen door *** waren op het tapasrestaurant na ook allemaal goed en geschikt voor groepen.
Het was een prachtige reis met elke dag mooi weer ! Veel plezier gemaakt met reisleidster *** , die van elke dag de mooiste maakte door het zonnetje te zijn voor de groep op excursies zoals buggy tour ( echt de moeite waard ) , catamaran ( super dag , drank /paella/ zwemmen) zou er zelfs 2 dagen mogen ze in zitten . Bezoek fuertu Ventura ( zeer mooi eiland , met dank aan *** een heel mooie dag ) . De wonderen van Lanzarote zit je veel in de bus ( zeer mooie vieuws mss beter later in de vakantie boeken als iedereen moe is , Vrije dagen waren ook ongelofelijk mooi ingevuld met grote wandeling naar het noorden langs de kust ook dankzij *** ! Dankjewel *** voor de super geslaagde mooiste vakantie
Heerlijke vakantie, alle vrijheid om wel of niet mee te doen met activiteiten. Goede reisleiding.
Enige wat ik als minpunt heb ervaren was dat er heel veel kinderen in het hotel waren, dus waarom er een reis tijdens de herfstvakantie georganiseerd wordt,, niet handig.
We hadden een fantastische groep en hebben het goed naar ons zin gehad informatie over excursies was goed en anouk onze reisleidster was geweldig zeker voor herhaling vatbaar
Een geweldige vakantie gehad op Ibiza met een superleuke groep 50 en 60 plussers.
*** was voortreffelijk en heel behulpzaam.

Een dingetje wil ik als tip geven, organiseer dit een weekje eerder, het was nu herfstvakantie en het werd plotseling heel druk met gezinnen met kinderen.
Een single reis via crusj is aan te raden! Iedereen wil uiteindelijk een fijne vakantie. Als je kiest voor een groep van a 20 mensen zitten er altijd wel mensen tussen waar je mee klikt. Uiteindelijk is het natuurlijk aan jezelf om er een top vakantie van te maken en iedereen in de groep er bij te betrekken. Het is mij erg goed bevallen en met vreemden op vakantie is mij erg meegevallen. Gewoon doen, en als je normaal veel alleen bent, kun je sowieso al genieten van andere omgeving. En is leuk contact met iemand uit de groep alleen maar een bonus.
Dit was voor mij de eerste keer een singlereis maar zeer zeker geslaagd! Ik vond het super gezellig en leuk!
Inmiddels 3x met Crusj op reis gegaan en ik vind de vakanties altijd goed geregeld. Goede hotels, veel diverse excursies waar je aan mee kan doen, maar vooral: niets moet, alles mag. De reisleiding is tot nu toe altijd leuk geweest; heel fijn dat ze er (bijna) altijd bij zijn en sowieso 24/7 bereikbaar. Ik ga vast nog wel weer een keer met Crusj mee!
Kennismaking
- Doordat er een verkeerde locatie was doorgegeven om elkaar te ontmoeten op Schiphol, ging het mis met de kennismaking op het vliegveld. Dit is niet opgepakt door alsnog bij aankomst een korte ronde te doen om elkaar te leren kennen. Een kennismaking per Whatsapp is m.i. toch niet te vergelijken met een live kennismaking.

HBO+
- Op de site staat aangegeven dat het niveau HBO+ is dan wel functionerend op dat niveau. Er was zeker één medereiziger die dat niveau niet haalde, van een tweede twijfel ik omdat ik deze persoon eigenlijk niet heb gesproken. M.a.w. hoe controleert Crusj dat?

Loading...

Het eKomi zegel