Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Combifit
Combifit
Combifit is een vertrouwde naam in de branche. Al sinds 1992 zijn wij de leverancier van dichtingsmaterialen en ventilatietechnieken in de Benelux. Wij zijn een groothandel voor de hele beglazingswereld waar u als vakman zowel fysiek als online uw materialen kunt bestellen. Dat betekent dat u bij ons alle materialen en benodigdheden vindt voor het plaatsen van glas, behalve het glas zelf. Naast producten voor de beglazingsbranche leveren we ook producten waar de schilders-, montage-, gevelbouwers- en kozijn producerende wereld haar voordeel mee kan doen. Offertes aanvragen, productinformatie vergaren, in contact komen met onze vertegenwoordigers en bestellingen doen worden zo kinderspel voor al onze bestaande en potentiële relaties. Ontdek zelf hoe makkelijk wij het u maken uw inkoop te optimaliseren! Want als (zelfstandig) ondernemer wilt u vooral niet teveel tijd kwijt zijn aan inkoop van uw materialen.

H.C.D.G.M. v.
Levering producten fijn snel in huis. Maar bij klacht over besteld product geeft combifit geen reactie. Niet netjes vind ik🤷‍♂️
Klaas A.
Kwaliteit snel en goed geleverd.
Henk R.
5 neuslatten besteld, snel geleverd, de latten waren keurig verpakt en netjes gegrond. maar niet op de goede lengte. snel gebeld met de service afdeling en volgende dag de goede lengte ontvangen en de foute retour mee gegeven. Probleem opgelost!
Op de site was het makkelijk zoeken naar de neuslatten.
Prijs is netjes voor gegronde latten.
Jelt T.
Top producten, altijd op voorraad en voordelig! Ik bestel hier vaak producten.
Alleen de voor 23:59 bestellen volgende werkdag in huis klopt niet. Levertijd is altijd 2 werkdagen. Dus hou hier rekening mee
Michel F.
J’ai passé une commande de produit Tec 7 depuis de ut juillet et je n’ai toujours rien reçu.
Peter V.
Correcte afhandeling van mijn bestelling. Prima oplossing voor levering met backorder.
Ron S.
Scherpe prijs voor een goed product
Bjorn N.
Erg raar waarom mijn order ineens geannuleerd was terwijl ik netjes de betaling had verricht. En moest ik maar opnieuw bestellen. Nu moeten we de bouwwerkzaamheden uitstellen en hoop dat we morgen de spullen wel ontvangen omdat er staat op de site voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis! Ik ben bang dat ze dit ook niet nakomen.
Huub D.
Zeer goed product en snelle levering, hier krijg je producten met buitengewone maten wat je in de bouwmarkt niet krijgt, gewoon top !
Halil G.
Ik heb jullie 5 keer misschien meer kit gekocht tenminste kunnen jullie een cadeautje sturen. Maar helaas zijn jullie niet gestuurd. Ik koop soms andere bedrijven andere materialen ze zullen meter, elektriciteit zoeker zoiets sturen....