Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

climamarket_eu_nl
climamarket_eu_nl
Wij willen u helpen bij het kiezen van uw airco en verwarmingsapparatuur zodat u optimaal comfort thuis en ook op het werk genieten, het hele jaar door! Wij willen dat u zo veel mogelijk informatie, zodat u kiezen voor het klimaatcontrole systeem dat het beste past bij uw behoeften. Wij bieden u een breed scala van apparatuur; Muur splitst, cassettes, duct systemen, draagbare apparatuur, Aerothermia (voor de productie van sanitair warm water) en nog veel meer... Een oplossing voor elke omgeving, voor elke behoefte.

A. v.
Keurig geleverd voor veel betere prijs dan de NL webshops.
dus blij mee, !!
Jan P.
Super snelle levering.
Wiebe H.
Prijs is goed, en levering was iets langer dan gepland. Maar dit hadden ze netjes gecommuniceerd. Hele aardige engels sprekende medewerkers aan de lijn gehad.
Mitsubishi Ecodan
***
Pierre V.
Positief:
Snel antwoord op mijn mail..
Snelle levering.
Negatief: :
De verzendkosten vielen tegen en bleken niet op de eerste prijsopgave.
Rowdy G.
Ik heb bij jullie een airco gekocht en na een half jaar is de compressor slecht nu krijg ik geen contact
David J.
Verkeerde kleur airco geleverd. Als ik niet snel de juiste kleur ontvang kom ik in de problemen met mijn planninng
Remco H.
Top service en producten netjes afgeleverd
Marco v.
The ordering process and the payment went fine, however the outer part was damaged during transport. Unfortunately, still no response to the submitted complaint with photos.
Jan G d.
Prima service en ben heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang productie en levering
Bijan B.
Ik ben tevreden over de goede prijzen van de producten, maar ik trek twee sterren af vanwege de vertraging in de levering, het feit dat het naar het bedrijfsadres is gestuurd in plaats van naar mijn werkplek, en de slechte bereikbaarheid van de verzender.