Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

De Online ParketShop
De Online ParketShop
De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren.

makkelijk te bestellen en een duidelijk overzichten, nu wacht ik op mijn bestelling
Zoals gewoonlijk weer vlot afgehandeld. Nog steeds erg tevreden over de vorige vloeren in ons huis(5jaar). Niets op te zien.
Aardige verkoper, geduldig en goed adviserend. Voor 3e keer hier vloer gekocht. Snelle levering. Pakken die over zijn mogen terug.
Super service!
De service viel me tegen. Het product was niet wat ik had verwacht en de reactie was dat ik beter op de foto's had moeten kijken. Omschrijving bij het product had beter gekund. Ook bezorging viel tegen. Laminaat met pallet en al voor de flat neergezet. De bezorger ging meteen weg, de pallet moest ik zelf maar naar de stort brengen.
Erg goed geholpen in de winkel, vriendelijk en erg behulpzaam met de keuzes uit al het laminaat, heel erg bedankt!
Bestelling via de webshop ging erg makkelijk en snel. Omdat ik wilde weten of de laminaat op voorraad was heb ik gebeld en werd netjes geholpen. De levering ging precies zoals hij het had aangegeven. Absoluut netjes en goed geholpen. Erg tevreden 😁
Ik ben telefonisch goed geholpen door uw medewerker bij het plaatsen van een online bestelling. 2 dagen later was de bestelling al bezorgd. Zeer goede service!
Uitstekende service ook door persoonlijke begeleiding. En coulante afhandeling van bestelfout. Complimenten. Dit bedrijf overtreft de al hoog- gespannen vetwachtingen!
goede uitleg en prima service