Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

CA Auto Finance Nederland B.V.
CA Auto Finance Nederland B.V.
CA Auto Finance maakt mobiliteitsfinanciering simpel, snel en digitaal. We bieden Financial en Operational Lease voor zakelijke klanten, Huurkoop en Private Lease voor particulieren, en voorraadfinanciering voor dealerbedrijven. Voortgekomen uit FCA Capital en Findio, bundelen we jarenlange expertise als zowel captive financier als partner voor onafhankelijke dealers en intermediairs. Als onderdeel van een van Europa's grootste banken, profiteren we van scherpe tarieven en innovatieve technologie, toegankelijk via één uniek digitaal platform.

Het was snel en goed geregeld. Helemaal top.
very smooth, simple and fast process
Betreft aankoop Tesla. Merkte een groot verschil tussen de medewerkers van Findio, de een had al toezegging gedaan, goed gesprek en bij Tesla was afspraak was al ingepland zonder een volledige goedkeuring en de ander keurt het af enkele uren voor de ophaal afspraak zonder navraag. Er waren spontaan gegevens nodig van mijn vriendin die uiteindelijk niet zijn gebruikt/meegenomen in de berekening maar wel een lening op 2 namen. Na goed, ik snap de wens voor de zekerheid maar laat het commentaar over jullie aanname dat mijn vriendin volgens jullie niet lang genoeg in Nederland werkzaam is lekker buiten beschouwing, zeker als de vraag vanuit jullie niet gesteld wordt (en ja, ruim 10 jaar). Ronduit onbeschoft. Bij additionele vragen bellen ze zelf niet (wel e-mail maar vanwege het tempo eindejaars was de verwachting een belletje), ik werd steeds via Tesla telefonisch geïnformeerd dat er nog openstaande aanvullende vragen waren. Dat aangeleverd (ging om gegevens vriendin). Even later iets voor de ophaal datum krijg ik om 21:30 een e-mail dat het verzoek is afgewezen. Je hele verzoek + je toegang tot het systeem is niet meer toegankelijk. Geen vraag naar meer info geen belletje, niks. Na goed, de volgende dag maar zelf gebeld, er was onduidelijkheid over of dat ik een vast contract zou hebben of niet, bel of stuur een e-mail met een vraag hierover. Na zelf te bellen om het verzoek te heropenen zodat ik nog meer papieren kon aanleveren is de lening wel gelukt, een uurtje of 2 voor het de ophaal afspraak. Uiteindelijk is alles incl. Aanbetaling op het nippertje gelukt en kon ik de auto netjes conform afspraak meenemen maar niet dankzij findio.
Advies Tesla; zoek a.u.b. een bedrijf die jullie tempo en manier van communicatie hanteert. Dit was een enorme afknapper.
2 sterren omdat Tesla de communicatie goed op zich nam en het eerste contact met een dame van Findio wel goed verliep, dank daarvoor.
Advies Findio; communicatie / betrokkenheid mag beter.
Toppers
Hele goede communicatie, snel en duidelijk. Een echte aanrader om zaken mee te doen
Snel en simpel
Efficiënt en prima communicatie. Ik vond voornamelijk de snelheid van 'oppakken'' en afhandelen prima.
goed en duidelijke informatie, goede en snelle feedback
Eenvoudige afhandeling en optimaal geïntegreerd in de Tesla app.
Goede ervaring, telefonisch ook goed bereikbaar voor de vragen die ik had bij het invulllen.
Wel raar dat ik sms kreeg dat bedrag was over gemaakt en dat de dealer zou overgaan tot uitlevering, terwijl ik al in de auto reed.
Jammer dat deze vragenlijst op 1e kerstdag verstuurd wordt.