Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

CA Auto Finance Nederland B.V.
CA Auto Finance Nederland B.V.
CA Auto Finance maakt mobiliteitsfinanciering simpel, snel en digitaal. We bieden Financial en Operational Lease voor zakelijke klanten, Huurkoop en Private Lease voor particulieren, en voorraadfinanciering voor dealerbedrijven. Voortgekomen uit FCA Capital en Findio, bundelen we jarenlange expertise als zowel captive financier als partner voor onafhankelijke dealers en intermediairs. Als onderdeel van een van Europa's grootste banken, profiteren we van scherpe tarieven en innovatieve technologie, toegankelijk via één uniek digitaal platform.

We zijn er erg netjes geholpen .
Heb meerdere keren via de telefoon contact gehad en dat waren erg vriendelijke en vrolijke dames ,TOP.
correcte en snelle manier van afhandeling aanvraag.
Het ging heel soepel en goed. Geen gedoe. Het uploaden van de benodigde documenten was wel een klus, maar het is logisch dat die documenten noodzakelijk zijn.
Vlotte afhandeling en vriendelijke Servicedesk
Hoewel het proces uiteindelijk vlot verliep, waren de instructies via de Tesla app niet altijd onmiddellijk helder. Voor oudere personen is de compleet digitale ervaring soms wat onpersoonlijk.
Jullie werken echt heel professioneel en rustig. Jullie hebben het proces heel goed begeleid, hartelijk dank hiervoor
Prima communicatie en afhandeling in aangegeven periode
Your colleagues on the phone have always been kind and helpful. If I have to put one aspect, this is it. Please keep it up.
Wij hebben gebruik gemaakt van een financiering voor onze nieuwe Tesla. Aan de kant van Tesla waren er de nodige uitdagingen om tot een levering te komen. Maar dankzij de enorm goede hulp van Findio was het uiteindelijk snel geregeld.
Het aanvraagproces via de website verliep soepel, alleen heb ik zelf toch wel een aantal keer contact moeten opnemen omdat het tijdens de beoordeling niet goed verliep.
Daarnaast is de oorspronkelijke order ook eenzijdig geannuleerd terwijl ik enkel alleen had gevraagd wat de gevolgen zouden zijn als ik zou wisselen tussen een andere type voertuig.
Je word tijdens het beoordelen niet frequent op de hoogte gehouden.