Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Yuki
Yuki
Welkom op de Kiyoh bedrijfspagina van Visma | yuki! Visma | yuki is meer dan boekhouden. We geloven namelijk dat het anders kan, beter kan. Makkelijker, maar ook leuker. Door accountants en ondernemingen in staat te stellen maximaal succes te behalen. Zodat zij op hun beurt klanten kunnen helpen werelddeals te sluiten. Met Visma | yuki werken accountants en ondernemers samen aan succes. Zo geven we kleur aan de wereld van accountancy. https://www.yukisoftware.com/nl-nl/

super simpel en erg fijn om mee te werken
Werk inmiddels al een aantal jaren met yuki, werkt makkelijk foto van een bonnetje maken en uploaden.
Duidelijk Inzicht in de administratie
Overzichtelijk
Alhoewel ik nog niet alle functionaliteiten ken ben ik erg blij met de het feit dat ik met Yuki alles rondom mijn boekhouding kan regelen. Daarbij geeft het overzicht, signaleringen, koppeling met de bank. Erg handig
Top app.
Top app.
zeer overzichtelijk, goede koppeling met alles, compleet.
Fijn dat ik al mijn vragen kwijt kan bij EasyZZP en nu heb ik eigenlijk geen vragen meer: Yuki is intuïtief en werkt super voor mij.