Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Bowork.nl
Bowork.nl
Bowork is een Handelsonderneming vanaf 1990 gevestigd te Bunschoten-Spakenburg. Onze specialiteit is de Werkschoenen, Veiligheidsschoenen-Klompen-Laarzen en Bedrijfskleding waar we een zeer groot assortiment van op voorraad hebben.Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij de keuze van bedrijfskleding en schoeisel. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in meer dan 500 soorten Veiligheidsschoenen Klompen en Laarzen waarin wij het grootste assortiment van Nederland op voorraad hebben, al deze schoeisel voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en eisen. Alle schoenen zijn afzonderlijk getest door erkende Europese keuringsinstituten en mogen alleen het CE merkteken voeren nadat certificatie heeft plaatsgevonden. Wij heben ook Lichte werkschoenen / veiligheidsschoenen met een goed gekeurde kunststof neus en een kevlar zool S3, Deze schoenen zijn extra licht en gaat niet af bij detectiepoorten, omdat er geen staal in verwerkt is.

Zoals altijd bij Bowork: Top
Ondanks mijn eigen fout bij het doorgeven van een foutief adres, is het heel netjes opgelost door Bowork.
Van de 145 bestelde handschoenen kreeg ik er 144 binnen. De ene handschoen was netje gecrediteerd en terug betaald.
Dit is absoluut een bedrijf dat je kan vertrouwen
Meerder artikelen besteld. De eerste zending kwam de volgende dag. Er ontbraken nog 2 kledingstukken en die kwamen drie dagen later. Niet echt fijn voor het milieu.
Machtig mooi bedrijf.
Fijne en overzichtelijk webshop. De volgende keer graag een kortingscode
Genoten van het soepele bestelproces.
Very nice and comfortable safety shoes!
Pakketje netjes op tijd bij een afhaalpunt afgeleverd.