Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Bowork.nl
Bowork.nl
Bowork is een Handelsonderneming vanaf 1990 gevestigd te Bunschoten-Spakenburg. Onze specialiteit is de Werkschoenen, Veiligheidsschoenen-Klompen-Laarzen en Bedrijfskleding waar we een zeer groot assortiment van op voorraad hebben.Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij de keuze van bedrijfskleding en schoeisel. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in meer dan 500 soorten Veiligheidsschoenen Klompen en Laarzen waarin wij het grootste assortiment van Nederland op voorraad hebben, al deze schoeisel voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en eisen. Alle schoenen zijn afzonderlijk getest door erkende Europese keuringsinstituten en mogen alleen het CE merkteken voeren nadat certificatie heeft plaatsgevonden. Wij heben ook Lichte werkschoenen / veiligheidsschoenen met een goed gekeurde kunststof neus en een kevlar zool S3, Deze schoenen zijn extra licht en gaat niet af bij detectiepoorten, omdat er geen staal in verwerkt is.

Hier vind je echt heel veel merken van werkkleding en veiligheidsschoenen.
Kundige mensen. Ik ben vandaag langs geweest in de winkel. Mooi, groot, overzichtelijk en vriendelijke mensen.
Snel en goed geleverd.
Voor het eerst schoenen met een draaiknop sluiting gekocht. Ik vind het wel spannend of dit sterk genoeg is.
Zover ik kan beoordelen is dit een webshop met eerlijke prijzen. Ik heb ze gebeld met een vraag en kreeg ook daadwerkelijk een echt persoon aan de lijnt. Ook dat is positief. Nu hopen dat de schoenen en de kleding lang meegaan.
Ik ben al heel lang klant en mijn omvang wordt groter en groter. Dus ik ben naar de winkel gegaan (ipv de webshop) en heb mij een heel nieuwe kledingpakket laten aanmeten. Ik kan we nu weer lekker bewegen. En wat ik niets wist is dat ze ook drukken en borduren. Dus dat doe ik voortaan ook bij Bowork. Voor mij handig dat ik alles op 1 adres heb.
Wat ons opvalt is dat Bowork ook na aankoop betrokken blijft. Bij vragen of problemen wordt er snel geschakeld en praktisch opgelost.
Netjes bedruk en wel met ons nieuwe logo. We zijn fijn geholpen inzake het bedrukken.
Tot nu toe nog niks te klagen.
Bedankt voor de hulp over de telefoon.