Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Bowork.nl
Bowork.nl
Bowork is een Handelsonderneming vanaf 1990 gevestigd te Bunschoten-Spakenburg. Onze specialiteit is de Werkschoenen, Veiligheidsschoenen-Klompen-Laarzen en Bedrijfskleding waar we een zeer groot assortiment van op voorraad hebben.Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij de keuze van bedrijfskleding en schoeisel. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in meer dan 500 soorten Veiligheidsschoenen Klompen en Laarzen waarin wij het grootste assortiment van Nederland op voorraad hebben, al deze schoeisel voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en eisen. Alle schoenen zijn afzonderlijk getest door erkende Europese keuringsinstituten en mogen alleen het CE merkteken voeren nadat certificatie heeft plaatsgevonden. Wij heben ook Lichte werkschoenen / veiligheidsschoenen met een goed gekeurde kunststof neus en een kevlar zool S3, Deze schoenen zijn extra licht en gaat niet af bij detectiepoorten, omdat er geen staal in verwerkt is.

Mijn bestelling en de afhandeling ervan voldeed aan alle verwachtingen. Alle bestelde maten zaten ook in een keer goed.
Nette prijzen en nette communicatie.
Mooie werkjassen voor in ze zomer besteld. Ook laten bedrukken. Borst en rug. Dat is allemaal goed verlopen.
Prima
Nette webshop en aardige medewerkers. Tot nu iedere keer gedaan wat ze beloven. Wij blijven nog wel even klant.
Als je al jaren op dezelfde schoenen loopt en toch een keer wat anders wilt proberen is Bowork een geweldige winkel. Wat een keuze. We zijn fijn geholpen en er was geen tijdsdruk. Bedankt.
Heel netjes. Mijn bestelling was niet geheel compleet. Ze hebben het toen in 2 deelleveringen verstuurd zodat ik niet onnodig hoefde te wachten. En, nog belangrijker! goede communicatie.
Deze winkel is echt een aanrader. Bijzonder vriendelijk personeel, een mooi assortiment en ze hebben echt de tijd voor je. Uiteindelijk ben ik na wat hulp naar huis gegaan met Haix werkschoenen. Ik heb ze nu een paar weken aan en het loopt heerlijk.
Ik loop op de camping, heel comfortabel op mijn Bowork klompen.
Bedankt voor de goede service!