Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Bogijn Automotive
Bogijn Automotive
Kwalitatief hoogwaardige onderdelen tegen lage kostprijzen. Het eenvoudige en doeltreffende uitgangspunt van waaruit Bogijn Automotive opereert. Ontstaan door de immer hoger wordende consumentenprijzen en kleinere marges in de automobiel-industrie, vult Bogijn Automotive de behoefte naar betaalbare onderdelen van uitstekende kwaliteit. Door gebruik te maken van efficiente systemen en de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden, heeft Bogijn Automotive een goed alternatief voor de huidige kanalen gerealiseerd. Bogijn Automotive mag zich daarom met recht ‘uw onderdelendiscounter’ noemen. Wij van Bogijn willen autorijden graag betaalbaar houden. Daarom zorgen wij voor een kwalitatief, prijsgunstig alternatief. Waarom Bogijn? -Hoge kwaliteits onderdelen voor voordelige prijzen -Kwaliteits onderdelen van bekende merken -Twee jaar garantie op ons gehele assortiment -Gratis verzending! (vanaf € 119,-) -Shop veilig met SafeBuy en Thuiswinkel

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Wederom prettig zaken gedaan met Bogijn. Ook retourzenden en afhandeling niet gebruikte onderdelen ging weer prettig en snel!
Fijn met Bogijn dus !!
Goede service en goede prijzen
Goed en duidelijke informatie omtrend levering. Levering ging vlot de prijs was naar de laagste prijs garantie ook top.
Schokbrekers besteld, die bleken niet meer leverbaar. Stonden wel op de website op voorraad. Uiteindelijk een duurder type moeten kopen bij Bogijn. Na onderling overleg maar de meerprijs van 1 schokbreker betaald.
Prima producten ,snelle levering, prima service
Groot assortiment, snel in huis
Goede prijs en snelle levering.
Goed product niet helemaal plug and play, maar zeer goed zelf te doen
Goede duidelijke site, aantrekkelijke prijzen en aqurate afhandeling
Goede kwaliteit

Loading...

Het eKomi zegel