Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Body Supplies - Sports Nutrition
Body Supplies - Sports Nutrition
Het vertrouwde adres voor vele sporters in Nederland en Belgie! Wij zijn de grootste supplier in sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. We hebben een schat aan ervaring opgebouwd en hebben vanuit daar ook een eigen huislijn kunnen ontwikkelen. We hebben het grootste online aanbod en we leveren volledig uit voorraad, binnen 24 uur. We bieden de goedkoopste prijzen, beste service, maar bovenal de allerhoogste kwaliteit! Wij wensen u veel winkel plezier!

Top ervaring! De bestelling werd super snel geleverd en alles was perfect verpakt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals beschreven. Wat ik ook erg waardeer, is de ruime keuze en de duidelijke informatie op de website. Ik ga hier zeker vaker bestellen, een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare supplementen en een vlotte service!
Goede klantenservice. De potjes met multivitamines waren vervormd door wat leek hitte, waardoor ook de vitaminetabletten kapot waren gegaan en ik de kans op plastic op de tabletten te riskant vond. Ze stuurden zonder problemen twee nieuwe potjes toe. (Hoewel van dezelfde badge en een potje wederom hittevervorming had, maar niet zo erg als de eerste twee potten)
Snelle levering, kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs.
Het is de eerste keer dat ik bestel bij jullie , denk ik , maar ben wel tevreden;
Voor het moment niet... Ga jullie site eens grondig overlopen zodat ik er een beter zicht op krijg
Nee
very fast and efficient
goeie deal, leuk dat je wat kadootjes krijgt
Goede service, na verkeeerd produkt te hebben ontvangen werd dit dadelijk rechtgezet
I didn't received my order to know I'm still waiting. I don't know when it's coming to me .
Goede producten, snelle levering.
Ben al jaren een frequent gebruiker van BoddySupplies. Altijd goede producten voor een redelijke prijs. De levering is snel en adequaat. De beschrijving op de site is behulpzaam en accuraat.