Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Body Supplies - Sports Nutrition
Body Supplies - Sports Nutrition
Het vertrouwde adres voor vele sporters in Nederland en Belgie! Wij zijn de grootste supplier in sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. We hebben een schat aan ervaring opgebouwd en hebben vanuit daar ook een eigen huislijn kunnen ontwikkelen. We hebben het grootste online aanbod en we leveren volledig uit voorraad, binnen 24 uur. We bieden de goedkoopste prijzen, beste service, maar bovenal de allerhoogste kwaliteit! Wij wensen u veel winkel plezier!

Good prices, relatively fast shipping but amazing customer service. Was just gonna buy one thing but now I'll switch over completely.
Top service altijd op tijd geleverd en top producten
Er was een artikel beschadigd, onmiddelijk een nieuwe toegekregen. Snelle service!
Wij hebben voor ons evenement flapjack energy bars gekocht, deze waren prijs/kwaliteit.
Altijd super tevreden, alleen de bezorging laat nog wat te wensen over. Via Post NL, eigen adres ingevuld voor aflevering, deze is direct genegeerd en is de bestemming veranderd naar een Post NL punt. Dag na dag krijg ik een nieuwe email dat morgen mijn pakket wordt geleverd..
Super votre site
Je suis parti de chez xxl
Pour venir chez-vous
Bonne journée a bous
couldn't believe it was DELIVERED and got it the next day when I ordered the night before, will 100% order again that was excellent service
Makkelijk om producten te bestellen. Goede voorrad.
Goed product, snel bezorging
Altijd een fijne shop om supplementen te kopen. Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering!