Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Body Supplies - Sports Nutrition
Body Supplies - Sports Nutrition
Het vertrouwde adres voor vele sporters in Nederland en Belgie! Wij zijn de grootste supplier in sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. We hebben een schat aan ervaring opgebouwd en hebben vanuit daar ook een eigen huislijn kunnen ontwikkelen. We hebben het grootste online aanbod en we leveren volledig uit voorraad, binnen 24 uur. We bieden de goedkoopste prijzen, beste service, maar bovenal de allerhoogste kwaliteit! Wij wensen u veel winkel plezier!

Steeds snelle levering en correct.
Goede communicatie.
Kleding en voeding gekocht,

Binnen een aantal werkdagen (in België) bezorgd, erg tevreden.

Ook ben ik zeer tevreden met de voedingswaarde van bijvoorbeeld de Whey Iso Pro het smaakt goed en heeft ook zoals geadverteerd een milkshake textuur, enige opmerking is dat mijn vrouw het een beetje een nasmaak vind hebben maar dat heeft ze tot nu toe met elk proteïne supplement gehad.

De "Micronised Creatine" is een erg fijne korrel wat het toch net wat aangenamer maakt om te nemen.

Met de kwaliteit van de kleding ben ik ook erg tevreden.

Enige minpunt van mijn bestelling zijn de "pure vitaminepillen" ik vind deze immens vies ruiken en neem ze daarom ook met tegenzin.

Maar al met al ben ik enorm tevreden met alle producten en zal ik hier absoluut weer bestellen.
Zeer gemakkelijk te bestellen, goed prijs en volgende dag al geleverd in stevige verpakking. Top service. Hier bestel ik zeker terug
Klantenservice is top, producten wat ik heb geprobeerd zijn de beste op de market en de prijs is perfect
Topservice!
Gewoon snelle levering en goede prijs,ga zo door.
Kocht het altijd voor mijn zoon via bol.com bij jullie, maar was uitverkocht en toen bij jullie gekeken en een melding gekregen dat iso 100 isolaat vanille 2200 gram er weer even was dus zodoende bij jullie en dan ook 2 gratis dingen uitzoeken was fantastisch en hij was er blij mee .en jullie bezorgen altijd snel en goed alleen jammer dat de dhl bezorger het in de gang gooide terwijl ik thuis was gelukkig niet stuk maar anders had ik 5 sterren geven
Veel keus, goed kwalitait producten voor mooi prijs en snel geleverd :-))
The purchase was not delivered.
Scherpe prijs, snelle levering, nuttige goodies, goed aanbod van verschillende producten en merken.