Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

BioThee
BioThee
Specialist in biologische, hoogwaardige, losse thee.

Soms lijken positieve reviews overdreven, maar de positieve reactie die ik wil nalaten over biothee is absoluut niet overdreven ,het is de realiteit. Hun thee,welke je ook koopt van de hoogste bio kwaliteit.
Angela V.
Lekkere thee en prima service
Nico P.
Veel keuze en goede website. Veel informatie over de producten. Levering ook perfect.
Heerlijke Griekse bergthee voor en goede prijs.
Caroline B.
Uitgebreide selectie biologische kruidenthee; ook veel zwarte en groene biologische thee.
Snelle en volledige beantwoording van vragen. Ook in andere opzichten extra klantenservice ervaren. Mijn vaste (online) winkel voor biologische thee.
Bertina O.
Heerlijke thee, super kwaliteit en alle 6 een belevenis! ze werken ontspannend en rustgevend, ogen dicht en ik waan me in China of Japan, met de zalige earl grey (m'n favoriet) ben ik in m'n geliefde Engeland of Scotland!
Smaakvol en vele soorten thee.
Biologisch thee is een bewuste keuze en ook heel belangrijk voor ons om voor jullie te kiezen.
Sommige wat te prijzig naar mijn mening.
Maar ben overal heel tevreden.
Overwegend positief,thee is erg lekker,een minpunt is dat ik de thee die ik wens moeilijk kan vinden op de website.
Karin d.
Veel keus, goeie website met uitgebreide omschrijvingen en prettige communicatie (indien nodig).
Lekkere thee. De verpakking in pikzwarte zakken vond ik wat vreemd, lijkt me niet het meest duurzaam.