Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

BioThee
BioThee
Specialist in biologische, hoogwaardige, losse thee.

Albert Premier d.
Altijd vlotte bezorging.
Verder ben ik heel blij dat er een firma is die een uitgebreide biologisch geproduceerde thee in een uitgebreide collectie heeft.
Het is duidelijk dat er hard gewerkt wordt aan uitbreiding van een reeds divers assortimen & aan het geven van product- achtergrondinformatie.
Tjerk B.
Heel rijk aanbod aan Japanse groene thee van hoge kwaliteit. Mooi dat de originele verpakkingen gebruikt worden van de telers met een beschrijving van de thee en de herkomst. Telkens ontdek ik weer nieuwe smaken. Erg snelle verzending telkens. Dank!
Beatrix M.
Bij het openen van de zak kwam de geur zo in je neus toen nog een heerlijke kop zetten. Prachtig ga zo voort!!
Surin S.
Wat een fijne aankoop/ervaring! De website is overzichtelijk en het verhaal achter BioThee sprak me heel erg aan. Vlotte service en ik kreeg een handgeschreven kaartje met wat tips over de thee die ik gekocht had. Dit noem ik nou service op z'n best. Ga zo door BioThee, zodra mijn thee op is, zal ik zeker weer bestellen.
Mirjam S.
Ben zeer tevreden over de thee. Echte smaken en een zeer goede kwaliteit. En de service is ook top. Ben helemaal blij met jullie.
Carla v.
Wij zijn zeer tevreden met de heerlijke thee die wij bestellen Groene en kamille thee.
Ook de snelle levering is zijn we blij mee.
Fred V.
Snelle levering, uitmuntende thee en......biologisch
Annelies W.
Heerlijke thee. Ben er heel blij mee. Geen afval meer met theezakjes. Ik geniet volop van alle soorten die ik heb besteld in de zeer handige theebusje. Ga zo door. Goed voor mens, dier en milieu. Dank!
M. W.
Fantastische biologische thee!
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de versheid van de verschillende soorten thee.
Ans B.
Alleen al de heerlijke geur bij het openen geeft al een idee van de verse thee!