Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

GolfShopsOnline
GolfShopsOnline

Snelle levering, goede prijs.
top levering, goede prijs
Elite Driver en hybride Callaway aangeschaft,

Het type stond niet op de website, dus een mail gestuurd en binnen no time werd ik gebeld, echt belangrijk bij dit soort aankopen om persoonlijk advies te krijgen, bovendien konden ze de driver leveren met 4 dagen!
Ik kan niet anders zeggen helemaal top geregeld.

Bedankt golfshopsonline!
Golfsets zijn volledig aan te passen naar jouw eigen situatie. De levering ging lastig omdat het pakket niet afgeleverd kon worden bij een drop-point. In overleg met golfshop een alternatief gevonden
Op zoek naar een nieuwe cartbag kwam ik op deze site uit. Brede keuze en daardoor ook veel mogelijkheden. Het zou prettig geweest zijn als je cartbags kan vergelijken.
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Een niewe wedge besteld. Netjes verpakt en prompt geleverd. Geen klachten over het hele proces
Mijn bestelling was op het moment van bestellen niet op voorraad, ik ben hier gelijk over geïnformeerd en vervolgens tijdens de iets langere wachttijd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Fijne service eerlijk,duidelijk en betrouwbaar!
De levering duurde ook door Post.nl langer dan verwacht. Maar blij met de spullen. Ontvangen wat ik had besteld. Kwaliteit prima in orde.