Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

GolfShopsOnline
GolfShopsOnline

Gemakkelijk tot een keuze gekomen en de volgende dag werd de bestelling correct geleverd. Gewoon zoals het hoort.
Correcte prijs
Ik ben tevreden met de set die ik heb gekocht, ze hebben meer opties zoals de grips t.o.v van andere online golfshops, daar ben ik zeker tevreden over.

Helaas duurde de verzending iets langer dan verwacht maar dat is te overzien.

Ik vind de site wel een beetje out dated voor 2025, al helemaal als je voornamelijk een online golfshop bent. De site is duidelijk gemaakt voor computers en werkt niet zo soepel op een telefoon of tablet, wat je wel zou verwachten voor een bedrijf wat voornamelijk producten verkoopt online in 2025.

Conclusie; Het product is van goede kwaliteit, er is wel ruimte voor verbetering.
Zeer tevreden. Product was scherp geprijsd en werd snel geleverd.
Heb een goede ervaring met GolfShopsOnline. Veel producten, overzichtelijk website en snelle levering.
Zeer goede communicatie en leveringen niks op aan te merken
Geen op of aanmerkingen. Kwam netjes verpakt binnen. Product nog niet gebruikt, dus daar kan ik nog geen oordeel over geven
De golfset die ik bestelde stond als ‘op voorraad’ op de website, met een levertijd van 5-10 werkdagen. Uiteindelijk duurde het 14 dagen, zonder vooraf enige communicatie. Pas na eigen navraag bleek dat de set nog geproduceerd moest worden. Jammer van de communicatie.
Wauw... ik had clubs en wat accessoires besteld alleen waren de tees niet ingepakt in het pakketje. Daar direct pro-actief over gebeld vrijdag, wat ik al ongelooflijk netjes vind. Want een paar tees, ach dat komt dan een paar dagen later.

Vandaag komen de tees binnen, is het een hele goodie bag om het goed te maken met een extra paraplu en handschoentje erbij. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Ik ben een beginner en wil de komende jaren groeien in de hobby. Jullie hebben in mij direct een trouwe klant.

Bedankt voor hoe jullie een stuk verder gaan van wat ik gewend ben en voor de cadeautjes!
Goed contact, snelle afhandeling. Helemaal top!