Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

GolfShopsOnline
GolfShopsOnline

Naar verwachting en alles volgens aangegeven op de wensite
Vlotte levering, eenvoudige montage.
De Fastfold Eco-2 trolley is een degelijke en eenvoudige trolley met een zeer aantrekkelijke prijs.
Dat deze trolley gebouwd wordt uit gerecyclede materialen, geeft het net iets extra's.
BINNEN 2 DAGEN EEN AFLEVERING VAN MIJN FAVORITE GOLFBALLEN. TOP SERVICE
Zeer snelle afwikkeling van mijn retour gezonden horloge. Zeer tevreden.
Ik heb een halve golfset besteld van Wilson. Hetvziet er heel mooi uit en de bijgeleverde golftas ziert er ook mooi uit. Ik ga de set aanstaande zondag gebruiken.
Over de levering kan ik kort zijn dat was ook perfect verpakt in een groet doos met veel noppenfolie zodat het niet kan beschadigen de golfclubs waren per stuk allemaal verpakt.
Ik heb mijn golfset nog steeds niet binnen. Verleden week donderdag zou het geleverd worden bij ons op de zaak. In de avond. Er was nog een collega. En toch zei DPD dat ze niet konden leveren. Vrijdag zouden ze weer leveren. Niemand gezien. En tot nu toe staat het gewoon in het sorteercentrum van DPD. mijn advies stop met DPD. een waardeloos bedrijf. Heel veel mee aan de telefoon gezeten ook maar loze beloftes ik wacht vandaag af anders eis ik m’n geld terug
Makkelijk, snel en mooi verpakt.
Super service...
IJzer 4 en ijzer 5 besteld, redelijk anelle levering. Snelle reactie van klantenservice na contact.
Deskundige, flexibele en vriendelijke hulp aan de telefoon bij het bestellen. Bestelling was (in het buitenland) snel. binnen.
Snel, na bestelling contact!