Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Bekking & Blitz Nederlands
Bekking & Blitz Nederlands

Snelle levering en wat een fantastisch mooie puzzel in een kleine, heel stevige doos.
Met ook nog een presentje in de vorm van 3 mooie ansichtkaarten. We hebben dit gekocht als kado voor mijn schoonmoeder en ik weet zeker dat ze er heel blij mee gaat zijn!
Prima, correcte service. Alles klopte.
Goed
Deborging kreeg ik de volgende dag al. Goed ingepakt en dus onbeschadigd.
Mooie kaarten
Netjes en snel bezorgd
Ik heb tot op heden mijn bestelling niet ontvangen
Tijdens mijn bezoek aan de Kunsthalle Hamburg heb ik het beroemde schilderij van Casper David Friedrich (Der Wanderer über dem Nebelmeer) gezien. Het leek me heerlijk om dat als puzzel te maken. Helaas was de puzzel in Hamburg uitverkocht. Terug in Nederland heb ik de puzzel op internet gezocht en heb ik hem op de website van BEKKING & BLITZ gevonden.
Niet alleen vond ik daar de puzzul van Friedrich, maar ook vaan een groot aantal andere kunstenaars. Heb gelijk ook maar de zonnebloemen van Van Gogh besteld.
Ik heb de puzzels vandaag in stevige verpakking binnen gekregen, samen met een cadeau: paar mooie wenskaarten van Natuurmonumenten.
De puzzels zijn mooi ingepakt en hebben een voorbeeld op groot formaat, heel handig als je even niet opschiet.
Ik ben er heel blij mee, ook met de snelheid en kwaliteit van verzending.
Helaas nog steeds niet ontvangen!
Leuke bijzondere, mooie artikelen, snelle levering en altijd een leuke verrassing erbij. Super
De legpuzzel is van hoogwaardige kwaliteit.Er wordt met plezier aan gewerkt
De magneten zijn ook prachtig. Beiden zijn als cadeau gegeven.
De levering en verpakking van producten ziet er verzorgd uit.
Nog bedankt voor de extra gift.