Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Batko Machines
Batko Machines
MULTIFUNCTIONEEL. KRACHTIG. SOLIDE. DUURZAAM. Op zoek naar een duurzame en robuuste bandslijpmachine ontmoette Jac Nijskens, oprichter van Batko, een lokale producent, Ivica en zijn dochter Marijela, met dezelfde visie. De Batko bandslijpmachine werd CE-gecertificeerd. Momenteel is de Batko bekend in alle landen van Europa, van Albanië tot Zweden.

Wat ik fijn vind het is dat er snelle verzending is. Er wordt alt snel contact opgenomen mocht er eventueel toch iets zijn met de bestelling. Kortom de service is top. En als klant voel je je serieus genomen. Dank voor de vele jaren samenwerking
Bij een verkeerde bestelling van schuurbanden
Ik werd erop gewezen, dit is duidelijk dat de klant goed opgevolgd wordt
Zeer goede schuurbanden en machines
Kompetent,freundlich und gute Qualität!
Ich habe meine Batko 3000XL direkt bei ihnen vor Ort gekauft. Sie ist mir vorgeführt worden, und ich habe eine gute Beratung bekommen. Persönlicher Kontakt ist mir wichtig. Wenn ich eine Bestellung aufgebe, weiß ich wer sich darum kümmert. Meine letzte Bestellung kam schnell und pünktlich, gut gepackt und mit einer guten Qualität.
I am incredibly pleased by the service *** has provided. Ordering was easy through the website, and when I made an error by ordering a belt the wrong size *** noticed and called me up to check if I needed it rectified and even saved me some money doing so!
alles is gewoon prima !
Professionele hulp en snelle levering.
Ik ben zeer tevreden!
Die Produkte von Batko haben ein sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis. Die Qualität ist sehr gut und die Kundenorientierung ebenfalls. Lieferungen erfolgen schnell und zuverlässig.
Ich bin sehr zufrieden mit der Firma und Ihren Produkten.
Meine Maschine funktioniert seit Jahren ohne Probleme und der Service ist klasse.
Ich empfehle die Firma gerne wieder.