Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Baja Bikes Nederlands
Baja Bikes Nederlands
Bij Baja Bikes boek je de leukste fietstours met gids of losse fietshuur in meer dan 200 steden wereldwijd. Al sinds 2005 fietsen meer dan honderdduizend Nederlanders per jaar in steden over de hele wereld met Baja Bikes.

Top
Een goede gids is essentieel. Blijf streven naar optimale kwaliteit.
Hele fijne manier op in het begin van je vakantie een stad te leren kennen en tips mee te krijgen
Wij snappen waarom sommige reviews schrijven over zwaar zonder E-bikes.
De gids *** was top.
Wat een leuke manier om Lissabon te ontdekken! Onze gids (volgens mij ***) vertelde enthousiast en wist onderweg veel leuke weetjes en verhalen te delen. Een groot pluspunt: je hoeft vrijwel geen berg op te fietsen, waardoor de route voor iedereen goed te doen is.

Onderweg maakten we twee gezellige stops met lekkere lokale versnaperingen, wat de tour extra leuk maakte. De fietstocht is behoorlijk uitgebreid, waardoor je echt veel van de stad ziet.

Een klein aandachtspunt zijn de fietsen. Die zagen er wat verouderd uit en bij één van de fietsen vloog de ketting meerdere keren van de tandwielen. Dat was jammer, maar gelukkig deed het weinig af aan de gezellige sfeer en de mooie route.

Al met al zeker een aanrader als je op een ontspannen en leuke manier veel van Lissabon wilt zien!
zeer goede gids, wist het levendig te vertellen en maakte impact door ons mee te nemen in de geschiedenis
Super leuke Nederlandse gids tijdens onze citytour met E-bike door Porto! De gids snapte wat we wilde weten en door de hoge temperatuur zorgen hij er voor dat we op plekken stondem met schaduw en verkoeling.
Makkelijk boeken, duidelijke beschrijving.
Prima! Mooie route om. Florence te verkennen. Enthousiaste gids,boeiende vertelster. Lette goed op het verkeer en de groep. Goede fietsrn Kortom, heel.tevreden.