Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Baja Bikes Nederlands
Baja Bikes Nederlands
Bij Baja Bikes boek je de leukste fietstours met gids of losse fietshuur in meer dan 200 steden wereldwijd. Al sinds 2005 fietsen meer dan honderdduizend Nederlanders per jaar in steden over de hele wereld met Baja Bikes.

Goede locatie en touw
leuke tocht met een gezellige gids
Wat een leuke tour door Sevilla. Complimenten aan ***, onze enthousiaste gids!
Leuke fietstocht!!
Heb alleen gemist dat we bij de kathedraal en het alcazar niet gestopt zijn. Het werd zelfs niet aangewezen of benoemd. Veel buiten de stad gefietst in Triana rondom expo gebied en mozaïek fabriek. Zonde, denk dat er leukere/ authentieke plekken zijn. Lang (ruim 30 min) in het park gepauzeerd. Kan zeker ook korter. Wij namen een blikje fris bij een stalletje en liepen een rondje door het park ipv op het terras te gaan zitten.
Verder vinden wij het natuurlijk altijd super leuk om met Baha bikes te fietsen. Je hebt daarna een heleboel herkenningspunten in de stad.
Feitje klopt niet over het bedrag van de aanlegplaatsen. En een hapje of drankje onderweg was leuk geweest.
👍🏼
Leuke fietstochten met goede gidsen die veel kunnen vertellen en goede tips hebben.
Net als altijd goed verzorgd
een tour met gids gedaan en was tof, de dag erna terug fietsen gehuurd om de stad op ons zelf nog meer te verkennen
Goede ontvangst en uitleg van de fietsen. Gids was goed op de hoogte van de highlights. Doordat hij Nederlands niet als moedertaal had, merkte je wel dat hij wat zoekende was naar woorden en daardoor wat langer deed over zijn verhaal.