Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

babymarkt.com/be
babymarkt.com/be
Babymarkt is een webshop gespecialiseerd in baby-, peuter- en kinderproducten. Aangezien wij tot één van de grootste online baby shops uit Duitsland behoren, brengen we veel ervaring en een snel groeiend assortiment met ons mee. Met meer dan 100.000 artikelen heb je bij ons ruime keuze uit producten voor je kleine; van autostoelen, speelgoed tot aan fopspenen en mode.

Hanne S.
Ik had mijn bestelling via overschrijving geplaatst. Ik heb op de moment zelf meteen het bedrag overgeschreven maar toch duurde het lang vooraleer het pakket verzonden werd, ik weet niet of dit te maken had met de betalingswijze of dat dit toeval was?
Voor de rest wel tevreden!
Roland W.
uitgebreid aanbod. De gebruiksaanwijzing van de boldelkar mocht ook in het nederlands zijn, en veel uitgebreider!
Isabelle S.
Perfect !
Alice B.
Snelle service, product zoals verwacht. Alleen een beetje gek en milieu onvriendelijk om de zending in 3 verschillende levermomenten op te splitsen.
Cedric V.
Alles was perfect
Klaudia P.
snelle levering, geweldig product
Natasha J.
Grote selectie aan mooie prijzen
Linda E.
Ik ben erg teleurgesteld over de staat waarin ik het pakket heb ontvangen. Het is jammer dat het zo slecht was verpakt. Ik weet niet wie het heeft ingepakt, maar ik weet dat hij niet competent is in deze kwestie!!! Ik heb de servettendoos ontvangen in een niet-ideale staat die ik wilde. Ik ben erg teleurgesteld over uw winkel! Dit is mijn eerste en laatste bestelling bij uw winkel!
Yevhenii S.
Мені дуже гарно сподобалося
nisrine a.
Vraiment déçu que le produit soit directement dans une caisse! Il n’était pas emballé c’était vraiment dommage