Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

babymarkt.com/be
babymarkt.com/be
Babymarkt is een webshop gespecialiseerd in baby-, peuter- en kinderproducten. Aangezien wij tot één van de grootste online baby shops uit Duitsland behoren, brengen we veel ervaring en een snel groeiend assortiment met ons mee. Met meer dan 100.000 artikelen heb je bij ons ruime keuze uit producten voor je kleine; van autostoelen, speelgoed tot aan fopspenen en mode.

Barbara S.
Ik heb mijn product na 8 werkdagen nog steeds niet ontvangen.
Caroline U.
Het product dat besteld is, is goed en voldoet aan de verwachtingen.
Echter ontbrak er een onderdeel dat niet aanwezig was bij de levering. Daarnaast heeft de levering enorm lang op zich laten wachten, zonder enige communicatie hierover. Ook ver na de voorstelde leveringsdatum (besteldatum: begin maart, normale levertijd ca. 52 werkdagen, effectieve levering11/7). Wanneer ik dan zelf contact opnam, kreeg ik geen correct of concreet antwoord.
Samenvatting:
Product = oké
Service = absoluut ondermaats
Zal ik het aanraden aan vrienden of opnieuw gebruiken bij een volgende bestelling : absoluut niet…
Anne L.
J'ai profité des réductions outlet pour l'achat de mes articles. Tout s'est passé à merveille. La livraison a été rapide.
Elke R.
Makkelijke website, snelle levering en de meeste producten zijn exact zoals afgebeeld op de website. Enkel 1 artikel is geleverd in compleet andere kleuren dan er op de website weergegeven werd.
Nicole T.
Alles verliep vlot.
De knuffeltjes waren goed beschermd door de verpakking.
Jenny G.
Product was niet in stock. De doorgegeven verwachte datum is perfect nagekomen.
Nico D.
Niet geleverd artikel werd snel en zonder morren opgestuurd! Waarvoor dank!
Valene M.
Veel keuze en snelle levering.
Loranci A.
Van prijs tot bestelling en aflevering.
Nathalie L.
Online contactformulier werkt niet, mail wordt niet beantwoord. Product is onveilig. Was ook erg lang onderweg