Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Solerza

onze jaloezieën waren in een keer goed en erg eenvoudig te monteren. 2 linker handen maar het ging echt goed! Handleiding was makkelijk te volgen.
Kundige, vriendelijke medewerkers! Heel blij met de communicatie en het resultaat. Zou het zeker aanbevelen.
Laten plaatsen van 3 hordeuren.
Gisteren besteld vandaag ontvangen. Mooie kleuren ben benieuwd hoe het advies gesprek zal zijn. Afspraak is gemaakt tot snel!
In mum van tijd thuis goede communicatie per mail omtrent onze bestelling
Twee hordeuren gekocht, in laten meten en laten plaatsen. De mensen waren heel vriendelijk en deskundig.
We hadden 3 tal producten besteld waarvan een de afmeting niet goed was. Gemaild met wat fototjes en ik kreeg de zelfde dag nog reactie met dat we een nieuwe zouden krijgen.
Goed en gemakkelijk in elkaar gezet. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg netjes zal het zeker aanbevelen dan 3 dubbel zo veel te betalen bij een ander.
Voor onze nieuwbouw woning advies gevraagd. Zijn snel geholpen en goed geholpen. Eerlijkheid staat boven aan waar we zeer blij mee waren anders zaten we zo met de handen in de haren.

Kwaliteit is een 10/10
Uitstraling is een 10/10
Prijs is een 10/10
Service is een 10/10
Bezorging is een 8,5/10 (meneer had een sms gestuurd, zou over 15min arriveren maar kwam 25 minuten later aan)
Wij hebben de aqua bruine plissé gekocht van Solerza. Dit is een waterbestendige plissé waar we dan ook intensief gebruik van hebben gemaakt dankzij onze dochter. Heel fijn zeker aan te raden.
Wij hebben via Solerza houten jaloezieën laten inmeten en zijn supertevreden over het hele proces. De adviseur nam de tijd om goed te luisteren naar onze wensen en kwam met praktische tips over kleur en lamelbreedte. Alles werd vakkundig opgemeten en we kregen direct een helder overzicht van de mogelijkheden.