Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Solerza

Kleurstalen besteld en de volgende dag al mogen ontvangen. Zojuist ook besteld ging eeg soepel en het stond mooi uitgelegd.
Was een week later binnen. Heel fijn erg dankbaar.
Vanaf het moment van de bestelling tot levering / montage ben ik heel erg tevreden. Alles wordt goed gecommuniceerd en beloftes worden nagekomen
Ik wou horren laten inmeten alleen zou het pas voor mij over 3 weken kunnen. Ze hebben dus een online meet hulp waarbij je foto’s maakt en dit ze toe stuurt. Gedaan en de zelfde dag nog reactie ontvangen met hoe of wat, uitgetekende foto’s ook hoe we moeten inmeten, echt ideaal!!
Het was erg gemakkelijk en snel geregeld. In 2 weken mijn jaloezieën en plissé gordijnen mogen ontvangen. Direct gemonteerd en moet zeggen, prijs kwaliteit verhouding is subliem. Heel goed echt heel goed. Voor soort gelijke kwaliteit heeft mijn buurman 1,5x zoveel betaald.
6 producten gekocht waarvan bij 1 de afmeting niet goed was. Gemaild met foto’s van de afmetingen en wat het moet zijn. Kreeg een uur later antwoord met dat ik een nieuwe kreeg. Heel fijn!!
Online besteld inclusief montage. Alles was in 2 weken binnen en kon daarna zelf een montage afspraak maken. Dat kon ook vrij snel. We genieten nu echt van onze jaloezieën
Plisse of duette hoe het ook heet besteld. Het was erg snel binnen echt perfecte timing net voor de 34 grade. We voelen nu al directe verschil in hitte. Het werkt goed maar had ook niet verwacht dat het zoe goed zou werken.
Arviseurs op tijd, bestelling op tijd, montage op tijd. Goed voor elkaar hier!
We waren tijdens het advies en inmeet afspraak vergeten 1 raam te vermelden aan de adviseur om deze in te meten. Gebeld en de adviseur stond 10 minuten later voor de deur. Erg fijn de service is hier echt heel goed. Offerte was in een uur binnen terwijl er 24 uur vermeld wordt. Prijs is ook zeer goed en erg mooie kleuren.