Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Solerza

Blackfriday actie is eerijk. Solerza hanteert eerlijke prijzen en verhoogt de prijzen niet om een aantrekkelijke korting te kunnen geven. Concurrentie misleid hier heel erg mee pas op, bij solerza zit je goed! Altijd de zelfde prijs en als er actie is is het ook actie!!
Een jaloezie besteld van 25mm. Geweldig product bediening is zeer soepel en is makkelijk op te trekken. Levering snel en montage was zo gepiept.
Scherpe prijzen met oog voor kwaliteit. Advies was goed en de offerte was erg overzichtelijk. Afspraak was zeer snel, in 1 week geregeld.
Gewoon goed, snel geleverd en van goede kwaliteiten.
Deed zijn schoenen uit, heel beleefd praat alleen maar met u terwijl ik zeg dat je je mag zeggen. Goed en eerlijk advies en scherpe prijzen.
Wij hebben de jaloezieën easy click gekocht.
Goed product,goed advies van inmeten tot plaatsing.
Wij zijn erg plezierig geholpen door mensen die plezier in hun vak hebben.
Solerza is absoluut een aanrader!
De volgende keer gaan we zeker weer daar bestellen.
Ook wij hadden erg veel vragen waarbij Ilse ons heel goed heeft geholpen. Makkelijk contact, duidelijk antwoord maar vooral ook eerlijk. Samen met mijn buren Nejma besteld. Prijs is erg goed en het bestellen was ook eenvoudig.
Contact gehad met Ilse per email. Iedere reactie om en nabij in 10 a 15 minuten reactie. Zeer goede service waarbij men echt meedenkt. We hebben besteld!
Voor onze nieuwe instelling Solerza benaderd omtrent raamdecoratie. Gelukkig kon alles heel snel geregeld worden waardoor onze bewoners sneller konden intrekken. 2 dagen na ons contact hebben we 2 tal adviseurs mogen ontvangen die alles keurig hebben ingemeten. Daarbij hebben we direct ook de stof kleuren als alle mogelijke opties besproken.

Dag later een keurige offerte op maat ontvangen waarna in 2 weken ongeacht de aantallen van circa 84 raambekledingen alles al binnen was. Week later was het in 1 dag gemonteerd.

Zeer netjes, zeer professioneel! Van de bewoners ontvangen we al talloze complimenten. En uiteraard meer dan terecht.
Mijn ervaring is perfect hele mooie zwarte jaloezieen. Was makkelijk op te hangen!