Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Solerza

Wat problemen gehad mbt monteren van onze easy click systemen. Contact opgenomen en daarbij een passende oplossing gekregen. Alles ging lekker snel en kwaliteit is uitstekend!
Mooie kwaliteit jaloezieën, alles ging vlekkeloos en snel. We zijn tevreden.
Top ervaring, pakket werd snel en accuraat geleverd en het rolgordijn was heel erg mooi.
Goed geholpen met de online meethulp voor belgie. Hebben de tijd genomen en onze ramen goed beoordeeld. Besteld en snel binnen.
Contact gehad met de verkoopadviseurs van Solerza. Erg vriendelijke mensen, weten waar ze het over hebben en wat het meest geschikte raamdecoratie voor ons is. Hierbij verschillende keuzes gemaakt die ik normaliter niet zou doen waar ik onwijs tevreden over ben!
Snel binnen van uitstekende kwaliteit. Oogt alsof het 1 is met onze kozijnen. Heel erg tevreden!
Alles was snel binnen sneller dan verwacht ook. Goede communicatie en duidelijke instructies.
Onze houten jaloezieën waren al na een week binnen. Week later stonden de monteurs ook al aan de deur. Heel goed geregeld we zijn zeer tevreden!
We mochten niet boren in onze kunstof kozijnen van onze huurbaas. Gelukkig bestaan er dingen zoals easy click. Zeer goede kwaliteit en vooral heeel en heeel moooi!
Kleurstalen waren snel binnen wat ons een goed beeld gaf over de kleur. Advies en inmeten besteld benieuwd hoe dit zal verlopen. Tot nu toe tevreden :)