Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Solerza

Een en al lof voor David zijn advies. Erg vakkundig advies en een zeer mooie offerte ontvangen. Besteld en zijn benieuwd naar het resultaat. Dat we de producten in huis mochten bekijken was erg fijn, top service.
Heel mooi allemaal ramen kunnen open zoals beloofd. Echt top spul dit raad het echt iedereen meerdere malen aan de hele wijk is gewoon langs geweest om te kijken echt geweldig
Werken echt goed, ook een leuke actie. Voor schappelijke prijs ons gehele woning mogen voorzien.
Doet wat het moet doen en erg stevig. Actie is dan ook werkelijk een mega actie want in vergelijking met de luxaflex hor die wij hebben is dit om en nabij het zelfde. Maar dan wel 3x zo goedkoper.
Mooi pakket dat je eenvoudig in elkaar zet als je vooraf even goed kijkt. De spanning van de veer is even opletten, omdat die precies goed moet zijn. Als je vorozichtig bent en het in één keer goed in het kozijn zet (plakt gelijk vast) ziet het er mooi uit!
Erg smal past goed en kwalitatief. Mooie prijs voor een goed product wat doet wat het moet doen. Magnetische klik is ook erg clean.
Snel geleverd en mooie gordijnen. Ik raad jullie zeker aan en de kleuren zelf zijn echt mooi en diep geen draadjes door de stof wat echt top is
inmeten, communicatie en levering zonder problemen. alles helder en duidelijk.
het minpunkt is, dat de meeste links van solerza's emails via "ctrk.klclick3.com" gaan - en dit is geen zekere web pagina!
Geweldige actie. Hierdoor ons gehele woning kunnen voorzien van kwalitatieve horren net voor het seizoen. Normaal heb je voor deze prijs er net 3 nu hebben we er 8 kunnen komen. Echt geweldig
Great investment and a great, honest discount aswell. Ordered 6 months ago 2 items and now for the full building. Great quality for a much greater price. I first tought it was a mistake seeing the price but afther calling it was not.

They have too much of insect screens in storage thats why the great discount to make room for new collections. Don’t mis this out guys!