Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Solerza

30% korting is ook echt 30% korting! Achteraf gecontroleerd en het klopt als een bom. De 15% klopt ook! Bedankt voor jullie eerlijkheid, snelle levering en prijs kwaliteit verhouding. Alle lovende reviews zijn dan ook meer dan terecht.
Dankzij de handige instructies is de montage van de plissegordijnen makkelijker verlopen dan ik dacht.
Aluminium jaloezieen besteld voor onze kantoor. Levering was erg snel, al na 5 werkdagen ontvangen. Jaloezieen zijn van goede kwaliteit.
We hadden wat moeite met het inmeten omdat onze kozijnen schuin aflopen maar hebben gratis gebruik gemaakt van de inmeet service. Alles is keurig ingemeten en past nu perfect in ons kozijn, echte maatwerk!
Alles ging zeer snel en mooie kwaliteit
Erg mooie houten jaloezieën, gemakkelijk in gebruik, kwaliteit oogt zeer proffesioneel. Zou niet weten hoe het beter kan! Weinig aanbieders die ook deze kant op komen, fijn dat jullie zo snel zijn met alles ongeacht de afstand.
1,5 week geleden besteld en alles hangt al voor de kerst! Perfect geregeld fijn dat het zo snel kon.
Zie al dat iemand vandaag een review heeft achtergelaten met dat Solerza beter is dan Veneta. Geen enkele twijfel! Uitermate goede prijs kwaliteit verhouding!
Goede prijs uitstekende kwaliteit, echt een A product. En snel ontvangen ook nog.
1ste keer was geweldig, nu zijn we 4 maanden later en hebben we voor de woonkamer de resterende jaloezieën met de black friday korting. Een en al top, echt waar ik schrijf nooit een review, en had voor de 1ste keer ook geen review geschreven maar de kwaliteit als prijs is gewoon uitstekend, blijkt dat de service als communicatie ook heel goed is. Kon niet beter dus we snappen alle goede reviews hier onder heel goed. We zijn jullie heel dankbaar!