Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Hairworldshop.nl
Hairworldshop.nl
Al ruim 10 jaar weten duizenden klanten ons te vinden voor producten van alle topmerken op haarverzorgingsgebied. Haarproducten van Kerastase, Moroccanoil, Sebastian Professional, L'Oreal Professionnel, Nioxin, Mediceuticals en vele andere topmerken zoals American Crew, Dfi, Biosilk, Orofluido, L'Anza, Lanza, Redken, Marc Inbane, Sassoon, REF en nu ook Kevin Murphy! Naast scherp geprijsde producten kan u ons altijd vrijblijvend vragen om professioneel productadvies. Bovendien profiteren al onze trouwe klanten van de vele unieke voordelen. Bij iedere bestelling bouwt u een tegoed op wat u bij de volgende bestelling weer kunt gebruiken. En wij houden onze klanten op de hoogte over kortingsacties en nieuwe top producten die wij toevoegen aan ons assortiment! Voordelig uw favoriete producten bestellen en direct een tegoed opbouwen. Proberen is geloven!

normaal betaal ik niet de dure btw, dit keer als ik het duur vind
Duidelijke site, goede uitleg per product, snelle levering
Goede en fijne producten die snel geleverd worden! Erg blij mee.
I will choose next time again Hairworldshop !
Alles geleverd zoals gevraagd
Bestelling gedaan, snelle levering, alleen verkeerde levering.Besteld haar crème 500 ml + 15 ampullen. *** euro.
Geleverd crème 250 ml + 8 ampullen.
Gemaild naar haairworldshop, kreeg melding dat er binnen 2 werkdagen contact met mij op genomen zou worden.

Dit is dus niet gebeurd.
Voel mij erg belazerd
Vlotte bestelling en levering. Zeer tevreden.
Normaal gezien altijd snelle levering
Deze keer tegenslag na 3/4 weken niks te ontvangen gemaild nu pakje niet volledig gekregen en weer al 1 weekje niks vernomen voor de rest van mijn bestelling
Ik kon bij deze webshop precies mijn haarproducten vinden, die ik al een tijdje zocht. En nog goedkoper ook! Heel blij mee!
Producten werden snel en correct geleverd.