Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Personal Protein BV
Personal Protein BV

Snelle terugkoppeling van bestelling tot levering. Zelf op het laatste moment adres kunnen wijzigen ivm vakantie
Elke bestelling is raak, snel en doeltreffend.
En toen het een keer anders liep, werd het meteen goed geregeld!
Voor 21:59 besteld. Morgen in huis. Na 3/4 dagen na mijn bestelling toch maar contact opgenomen. Werd wel goed en snel over terug gecommuniceerd. Na mijn bestelling was iets niet meer op voorraad. Werd echter niet doorgecommuniceerd. Dat is een beetje jammer. Kon wel gemakkelijk een andere smaak uitkiezen. Na het contact duurde het wel alsnog 4 dagen voordat het binnen was..

Producten ben ik wel zeer te spreken over. Communicatie naar de klant mag ik mijn opinie wel beter.
Ik gebruik het door de kwark, voeg het toe bij beslag, het is zo goed, geen klonten en niet zoet. Zeker een aanrader.
Al meerdere keren besteld naar volle tevredenheid. Ik bestel de bakprotein. Deze is heerlijk in shakes, kwark of om mee te bakken (havermout pannenkoekjes bijvoorbeeld)

Goede service en snelle levering.
Van de 8x dat ik iets bij jullie bestelde, heb ik volgens mij niet 1x de bestelling de volgende dag ontvangen. Is niet erg, maar wel als je op je website vermeldt: Voor 21:59 besteld = morgen in huis.
Deze site beloofd voor 22 uur besteld morgen in huis, NIET DUS!!

Op 26 juni heb ik voor 22 uur besteld, op 1 juli heb ik het product nog niet in huis.....
Goede prijs, snelle bezorging!
Snel geleverd, de vegan Vlear whey is heerlijk, net gewone limonade! Precies waar ik naar op zoek was

:-)