Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Sanitairwinkel.nl
Sanitairwinkel.nl
Een nieuwe badkamer, zoals jij die wilt. Daar gaan we voor! Vind bij Sanitairwinkel jouw nieuwe badkamer met een eerlijk en persoonlijk advies.

Wc sticks voor Geberit toilet gekocht

Spoelen nauwelijks, lossen niet op? Klantenservice benaderd zou nog bericht krijgen maar nu aantal dg later nog niets vernomen
Ik ben goed geholpen maar wat ik achteraf miste was een doorvragen. Weet je zeker dat de cabine past op jouw douchebak, en nog een paar ondersteunende vragen. Nu moest ik tijdens het traject bijstellen en bijbestellen
Makkelijk te bestellen en snel in huis! Top!
Ik heb enkele weken geleden mijn spullen geleverd gekregen op een pallet en alles zat ik dozen en met plastic omwikkeld. Helemaal prima. Toen onze loodgieter alles ging installeren bleek het handdoekenhaakje te ontbreken. Ik heb dit niet gecheckt toen de spullen geleverd werden en normaal moet je dit dan 24of 48 uur na levering melden. Ik heb dat niet gedaan.

Ik heb gebeld dat we het handdoekenhaakje miste en direct kregen we een nieuwe opgestuurd. Dat is echt top service! De producten zijn mooi en een prima kwaliteit-prijs verhouding. Dus ik zou zeggen, zoek niet verder en koop je spullen bij Sanitairwinkel!!
goede kwaliteit en conform verwachting
Miijn bestelling werd prima afgehandeld, geen problemen.
De bestelde douchewanden zien er echt fantastisch uit ! En met goed, degelijk en stevig materiaal(zelfs met 4 glazen deuren). De verpakking was dan ook loeizwaar!
Een hele goede aankoop, geen verzendkosten, snelle levering en een mooie prijs.
Ik ben er onwijs tevreden mee!
Groet, Michelle
Slechte kwaliteit douchescherm, en slechte communicatie van de klantenservice over het retour beleid
We zijn de badkamer aan het renoveren en hadden van alles bij een ander bedrijf gekocht alleen hadden die niet een planchet voor in de inloopdouche dus snel gegoogelt en bij Sanitairwinkel.nl uitgekomen zij hadden uit dezelfde Serie wel het planchet, dus terwijl.we bij de andere winkel stonden online besteld de dag erna was het al bezorgd.
Goede producten, goede prijs, snelle levering