Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Sanitairwinkel.nl
Sanitairwinkel.nl
Een nieuwe badkamer, zoals jij die wilt. Daar gaan we voor! Vind bij Sanitairwinkel jouw nieuwe badkamer met een eerlijk en persoonlijk advies.

Goed geholpen met het uitzoeken van de juiste toiletbril,
daarna besteld en snel geleverd!

Ga zo door!
In Uden bij de outlet geweldig geholpen door een uiterst vriendelijke jongedame. Zij deed zelfs aan met je meedenken wat je tegenwoordig echt nergens meer meemaakt.Met een glimlach op de thuisreis.

Met vriendelijke groet. Peter
Goed en deskundig geholpen,op alle fronten mee denken ,ook alles netjes bezorgd.
Snelle levering en prima kit.
Bij ontvangst miste een doucheknop en de regendouche is in mijn opinie niet zoals ik mocht verwachten. De regendouche is heel erg zwak.

Overigens duurt het nu al ruim een week en heb nog geen inhoudelijke reactie ontvangen op mijn melding dat de doucheknop mist. Ik wil die uiteraard nog ontvangen.
Het hele team van Sanitairwinkel heeft zeer adequaat gehandeld en gecommuniceerd, dit heeft voor mij echt een verschil gemaakt. Ook als intern overleg nodig was, was vervolgens de geboden oplossing was zeer welkom en zeker naar mijn tevredenheid.
Het team is goed bereikbaar en heeft tijdens het hele proces (van meerdere bestellingen) tot een goed gebracht. Fijn!
Goede service netje afgeleverd volgens afspraak
Ik beveel aan, Grohe eurosmarkt cosmopolitan chroom keukenkraan gekocht. Alles goed ziet er mooi uit. Zacht prijsje!
Duidelijke site met daarop goede informatie en prijs van sanitair. Levering zoals afgesproken en snel.
De producten werden snel geleverd en de kwaliteit is goed. De montage verliep goed, alleen jammer dat er geen instructie bij zit. Het is ook jammer dat je de artikelen alleen maar kunt zien op de website, ze zijn in de winkels niet of nauwelijks aanwezig.