Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Sanitairwinkel.nl
Sanitairwinkel.nl
Een nieuwe badkamer, zoals jij die wilt. Daar gaan we voor! Vind bij Sanitairwinkel jouw nieuwe badkamer met een eerlijk en persoonlijk advies.

goede keuze oogt zeer goed functionaliteit , prima
staan voor je klaar met deskundig, persoonlijk en eerlijk advies.
Voor de badkamer een mooie opzet wastafel besteld, volgende dag al in huis. Prijs was het beste op dat moment.
Nadat de bezorger het pakket beschadigd had geleverd heeft sanitairwinkel.nl zonder verdere problemen een nieuw product afgestuurd. Het product past perfect en een super fijne en snelle service!
Diverse spullen besteld en er werd pro-actief meegedacht irt een tijdige levering. Kreeg zelfs nog een telefoontje dat ik nu moest wilde ik het op een eerder aangegeven datum binnen wilde hebben. Erg goed en dat was de totaalprijs ook. Dik tevreden!
Bestelling bij Sanitair is geen probleem. Maar bezorging is een ander punt. Ik had een toiletpot met zitting besteld. Nu werd op een pallet de toiletpot bovenop de zitting geleverd. Gelukkig was de zitting niet beschadigd. Maar dat had wel gekund. Naar mijn inzien had dit anders gekund. Nogmaals dit betreft de bezorging en niet de bestelling. Dat ging allemaal goed.
Super!
snelle service
Voldeed aan de verwachtingen.
Een mooi terrazzo fonteintje, de ophangbouten die erbij geleverd waren, pasten helaas niet in de daarvoor bestemde gaten!