Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

AXA België - eAuto - NL
AXA België - eAuto - NL
AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3 200 makelaars in 3 000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 2,9 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

Heel goed geholpen geweest om papieren in orde te maken.
Op de verzekering is niets aan te merken, alles ging vlot
Na de eerste melding het antwoord om wat af te wachten?????
Bij de volgende telefoon toch actie.
Snelle goedkeuring voor herstelling voorruit
Over AXA geen probleem aleen heb ik 14 dagen nog een mail gestuurd voor een ontbrekend stuk aan de wagen nm een bumperbescherming en nog steeds geen antwoord!
Alles verliep goed van de aangifte tot het uitvoeren van de expertise. Nadien hebben we maanden niets gehoord ivm de vergoeding. Tussen het bezoek van de expert en de betaling van de schadevergoeding zat 6 maanden. Wij hebben heel veel tijd gestoken in bellen en mailen naar de makelaar.
ik werd zeer vlug en goed geholpen na de aangifte van schade aan mijn auto die berokkend werd door een derde.
een goede kantoorverantwoordelijke bracht mijn probleem tot een aanvaarbare oplossing.
Over het dossierbeheer van mijn opgelopen schade kan ik geen mening geven daar ik uiteindelijk mijn aangifte annuleerde en de gemaakte kosten voor eigen rekening nam.
Anders nooit problemen gehad met AXA
Axa vraagt om ***€ zelf te betalen omdat ik meer dan 10.000km per jaar zou gereden hebben. Dit zelfs zonder enig bewijs,enkel op verdenking...dit vind ik echt schandalig...
De schatter kwam lager uit dan de offerte (+/-***euro), hield enkel rekening met schilderwerk (*** euro) en niet met afschuren of bepleisteren. Hij vroeg ook meteen om te ondertekenen. Dit voelde niet helemaal goed aan, maar ik wist niet beter.