Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Autopartsonline.nl
Autopartsonline.nl
Autopartsonline is De auto-onderdelen specialist van nederland sinds 1983 in Remdelen-Stuurdelen en Wiellagers 50.000 OE-kwaliteit onderdelen op voorraad,tegen groothandelsprijzen, morgen bij u thuis.

Voordelige prijzen. Snelle levering. Hier en daar kleine verschillen, zoals de meegeleverde montageset die er anders uitziet als het origineel. Of in een set van 4 remblokken waar 2 blokken een akoestische slijtage indicator zouden moeten hebben, er maar 1 remblok een indicator heeft. Voor de rest passen de geleverde onderdelen zonder problemen. De reparatie is dan ook snel en zonder problemen verlopen.
Onderdelen zijn volt binnen,en het zijn de juiste onderdelen
Deze keer ging het niet zo als ik verwacht had, de bestelling was compleet pas na 4 dagen, waardoor mijn afspraak met de klant moest verplaatsen, maar dit is prima aangezien dat 99 procent gaat geweldig!! Binnen twee dagen binnen, juiste onderdelen, en als het mis gaat, altijd iemand aan de telefoon, dat wil en kan een toepasselijke oplossing bidden,
Mijn cijfer is een 10! Ga maar zo door! Top bedrijf,
Snelle levering
Woensdag voor de middag besteld
Maandag na de middag in huis.
Perfect, past precies, snel in huis
Prima service, goed geholpen en alles naar wens!
Goede snelle service. Echter van de onderdelen die ik gekocht heb zijn de helft geleverd door DPD. De T&T van DPD geeft geen duidelijkheid.
Advies neem een andere vervoerder
took long time to recieve it
perfect!