Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Autopartsonline.nl
Autopartsonline.nl
Autopartsonline is De auto-onderdelen specialist van nederland sinds 1983 in Remdelen-Stuurdelen en Wiellagers 50.000 OE-kwaliteit onderdelen op voorraad,tegen groothandelsprijzen, morgen bij u thuis.

Zeer tevreden
Kenteken check en chassis check , dan zou je denken dat het moet passen , het past niet , graag aanpassen dat het onderdeel niet onder deze auto past , is voor een ouder type ,
Bestelling gedaan.
Helaas was er een fout in de voorraad waardoor het een dag later kwam.
Maar is na de bestelling wel doorgegeven.
Verder goed materiaal voor mooie prijzen
Alles goed en op tijd geleverd! Daarnaast vind ik jullie website overzichtelijk, duidelijk en bevat steeds voor mij benodigde informatie! De onderdelen kwaliteit kan voelt goed. De duurzaamheid ga ik de komende tijd evalueren!
De eerste keer dat ik zelf de remschijven incl remblokken vervang.
Begint met zeker al de juiste onderdelen te ontvangen, na opgave type wagen en chassisnummer heb ik de onderdelen ontvangen. De levering was al de dag na bestelling en de onderdelen waren CORRECT vergeleken met de oude !
Het monteren was dus heel gemakkelijk en als je een set bestelde zit er reiningingsbus en keramisch vet bij. Het geleverde materiaal ziet er gleigoed en netjes verzorgd uit.. Dus weer gerust voor
duizenden km rijplezier. Spaar je toch wel heel wat euros uit, en het is niet moeilijk zelf te doen, gewoon netjes werken roest/vuil verwijderen geleidingspennen invetten enz
Ik ben altijd goed geholpen en alles past ook uitstekend
Top
Ik had rem blokjes besteld
En na controle van het bedrijf bleek ik de verkeerde te hebben besteld…kreeg het orijs verschil binnen een dag terug gestort
Werelds…
Erg bedankt voor de service
Auto remt weer als nieuw
Goed bedrijf
Hoi

Alles goed,op de site alles duidelijk En makkelijk te vinden.snelle levering.TOPPIE