Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Autopartsonline.nl
Autopartsonline.nl
Autopartsonline is De auto-onderdelen specialist van nederland sinds 1983 in Remdelen-Stuurdelen en Wiellagers 50.000 OE-kwaliteit onderdelen op voorraad,tegen groothandelsprijzen, morgen bij u thuis.

Super service.
Het was allemaal super geregeld dak daar voor
Prima snelle levering en de juiste remblokken
Goed geregeld, en het klopte allemaal
Mijn dochter haar auto was afgekeurd voor APK ik zou 2 dagen later op vakantie om 15.00 besteld volgende dag om 20.30 in huis alles mooi klaar gekregen voor mijn vakantie en de correcte onderdelen dochter en ik super blij 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Alles klopt wat jullie leveren.
Prima gedaan.
Graag de eerste maal het juist gevraagde leveren
Bestellen en betalen ging heel goed. Versturen niet, of beter gezegd ontvangen. Ik had naar mijn huisadres laten sturen en de bezorging had pakket op de stoep neergezet. Niet verborgen maar pal voor de voordeur die direct aan de stoep grenst. Iedereen had het pakket kunnen meenemen. Dat is waardeloze manier van bezorgen. We hebben hele goede buren en de buurvrouw van de overkant zag het pakket staan en heeft het meegenomen maar dat hadden ook vreemdelingen kunnen doen. Kortom daar valt nog veel te verbeteren , een belletje naast ons of tegenover ons. Of desnoods net om de hoek bij de buren in de carport. Dan valt het minder op. Maar pal voor de voordeur dat mensen er over struikelen is geen goede oplossing.
1 ding blijf me niet steeds emails sturen anders bestel ik niks meer
Artikelen worden gecontroleerd op juistheid en kan de volgende dag worden opgehaald.
Heb al eerder Artikelen besteld bij dit bedrijf en bevalt mij prima.