Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Aquatulp
Aquatulp
AquaTulp is de webshop voor al uw RVS Badkamer- en Keukenkranen tegen betaalbare prijzen. De producten worden gratis in Nederland thuisbezorgd en zijn direct uit voorraad leverbaar !

Josha B.
Een regen douchekop besteld die in de aanbieding was ***. Snel ontvangen, goed verpakt. Prima douchekop!
Arie V.
Snelle servivce en levering. Na telefoontje het juiste artikel ontvangen.
Dragan M.
Alles is perfect
Mieke W.
Vraag via de website gesteld en ik werd de volgende ochtend al gebeld met het antwoord. Het produkt (kraan) besteld, daags erna al geleverd en supertevreden over het resultaat en de behandeling sowieso. Geen chatbot-achtige toestanden, maar contact met een echt mens, iemand met verstand van zaken en hart voor zijn eigen zaak. Ik hou van dit soort bedrijven/bedrijfjes :)
Frits v.
Perfecte kwaliteit en bestelling afhandeling
Jennifer v.
Heel prettig en inlevend telefonisch contact waaruit bestelling en spontaan 2e bestelling voortvloeide.
Had bij de 1e bestelling bij “opmerking” een vraagje geschreven wat vermoedelijk over het hoofd is gezien. Dat vond ik wel jammer.
Jolanda T.
Gebeld voor een probleem met een douchethermostaatkraan ,prima te woord gestaan,iemand met verstand van zaken,dus meteen het genen besteld wat ik nodig had,met een prima resultaat,dus perfect volgende keer kom ik hier zeker terug
P.M. v.
Prima en snelle service. Vakkundig advies gekregen. Aanrader dit bedrijf!
Hans v.
Overzichtelijke website, snelle en correcte levering, tevreden klant.
Sylvester S.
Gezocht artikel eenvoudig te vinden, duidelijke prijs/leveringsmoment, afspraak levering nagekomen. Product voldoet volledig